Foto: Shutterstock.com

Bogga Les

En fin og intuitiv app som gir lesetrening for barn som skal lære seg å lese. Anbefales fra fire år.

Publisert

Splitter Critters

Hjelp småkrypene med å komme seg hjem til romskipet sitt i et spill som byr på overraskende god underholdning og hjernetrim. Anbefales fra seks år.

Publisert

RollerCoaster Tycoon 3

Bygg din egen fornøyelsespark fra bunnen av, og hold styr på alt fra økonomi til attraksjoner. Anbefales fra syv år.

Publisert

Animal Fun Park Family Version

Spill alene eller sammen med venner og familie i en rekke tivolileker. Lekene er varierte og underholdende, og hele miljøet gir en ordentlig tivolifølelse. Anbefales fra tre år.

Publisert

app tips

Lær HD

Denne skriveappen er bygget på STL+, et faglig opplegg som legger til rette for at barn kan bedre sine lese- og skriveferdigheter. Appen fremstår som et svært nyttig verktøy til undervisning.

Publisert

Splice

Splice er en gratis og kraftig app for å redigere video på mobilen. Anbefales fra tolv år.

Publisert

Garageband

Garageband gjør smarttelefonen eller iPaden din om til et levende instrument. Her får du som navnet tilsier, et helt band til din disposisjon. Anbefales fra seks år.

Publisert

Ressurser

Nye veiledere for merking av reklame på sosiale medier

Forbrukerombudet og Medietilsynet har utarbeidet veiledere for hvordan man på lovlig vis kan legge ut reklame i sosiale medier. Samtidig foreslås merking som gjør det lettere å identifisere reklame, produktplassering og sponsing.

Publisert

Barnas nettbruk – vanskelig å henge med?

Har du barn eller jobber med barn som er mellom sju og tolv år gamle? I denne veilederen får du nyttige råd for hvordan dere skaper gode vaner på nett sammen.

Publisert

NRK Skole

NRK Skole byr på et attraktivt og brukervennlig lyd- og videobibliotek. På nettsidene finner du lærerike klipp, fordelt etter tema og mål i skolens læreplan.

Publisert

Relaterte artikler

Sterke jenter og kvinner fra filmens verden

Rollemodeller er viktige for barns utvikling, og i film kan jenter se og bli inspirert av sterke heltinner, sier Christin Berg, programdirektør ved Nordisk Film Kino.

Publisert

Månedens strømmetips: Mai

Filmkveld med famlien? Her finner du tips til flotte filmer for barn, unge og hele familien.

Publisert

Jenta som knuser mytene om dataspill

At dataspill kan være like fengende for gutter som for jenter, er Mia Landsem et glimrende eksempel på. Som aktiv gamer i oppveksten har hun kombinert dataspill, skolearbeid og utøvelse av taekwondo på profesjonelt nivå.

Publisert