Alder (Film): 6

Familien Bigfoot

ANMELDELSE: Bigfoot og sønnen Adam er tilbake i en underholdende og sprø, men ikke veldig bemerkelsesverdig animasjonsfilm som passer for barn fra seks år.

Børning 3

ANMELDELSE: Børning 3 byr på på noen festlige scener, men historien er uhyre svak.

Fremad

Engasjerende og morsom animasjonsfilm med et godt og hjertevarmt budskap. Anbefales fra seks år, og passer for både store og små.

Spion i aksjon

Absurd og morsom animasjonsfilm med et fint budskap om ikke å bekjempe vold med vold. Anbefales fra seks år.

Den avskyelige snømannen

ANMELDELSE: Fargerik og frisk animasjonsfilm med mye spenning, sjarme og humor. Filmen er fint lite original, men den har fine karakterer som lærer mye om familie og hva som er viktig i livet.

Den vesle vampyren

ANMELDELSE: Grei animasjonsfilm om vennskap med humor og spenning. Passer fra seks år.

Dora og den gyldne byen

ANMELDELSE: Fartsfylt og uhøytidelig eventyr i jungelen som passer fint for barn fra åtte til tolv år.

Felix på ville veier

ANMELDELSE: Animasjonsfilm på det jevne, med en passe miks av humor, spenning og et greit budskap.

Toy Story 4

Storslått underholdning med et klokt og hjertevarmt budskap. Den fjerde filmen om Woody og leketøysvennene hans anbefales på det varmeste for hele familien.

Kjæledyrenes hemmelige liv 2

Max og vennene hans opplever nye morsomme og spennende eventyr i denne underholdende animasjonsfilmen som passer for barn fra seks år.

Mysteriet Herr Link

En selvopptatt eventyrer møter det manglende mellomledd og drar til Himalaya i denne morsomme, men også litt barske animasjonsfilmen med et spennende budskap.

UglyDolls

Musikalsk animasjonsfilm med et fint budskap om selvbilde.

Timmy og monsterplaneten

Denne animasjonsfilmen når ikke opp til de beste filmene i sjangeren, men byr på grei underholdning for barn fra seks år.

Drømmeparken

Passe underholdende animasjonsfilm med et alvorlig tema passer fint for barn fra seks år.

Asterix: Trylledrikkens hemmelighet

Friskt og morsomt eventyr med Asterix og Obelix som passer fint for barn fra seks år, men dette er ikke de ukuelige gallerne på sitt aller beste

Kule kryp 2

Original og kul film om fire insekter fra Frankrike som havner på eventyr i Karibien. Dette er en sjarmerende og annerledes familiefilm som anbefales fra seks år.

Legofilmen 2

Legoheltene er tilbake i en ny helsprø komedie som har et fint budskap om fellesskap og verdien av å ha et åpent hjerte.

Rive-Rolf krasjer internett

Bli med Rive-Rolf og Vanilje på et spennende, hjertevarmt og morsomt eventyr som presenterer dilemmaene med nettbruk på en smart og engasjerende måte.

Pjusken – Et vintereventyr

Den vesle sandloen Pjusken må klare seg selv gjennom en kald islandsk vinter i dette koselige og spennende eventyret som passer for liten og stor.

Dragetreneren 3

Hikken og dragen Tannløs opplever nye eventyr i en forseggjort og underholdende film med et fint budskap.

Maya og hekseblomsten

Bli med på et magisk eventyr i denne sjarmerende og spennende tegnefilmen som anbefales fra seks år.

Julenissens datter

Denne danske barnefilmen har et originalt konsept med et flott budskap som passer for barn fra seks år, men likevel har ikke filmskaperne lykkes helt.

Småkrypenes magiske hage

Dette er en grei animasjonsfilm for barn fra seks år, men det som kunne blitt en fin og søt film for de aller yngste egner seg ikke for denne målgruppen på grunn av flere dramatiske scener.

Kristoffer Robin og Ole Brumm

I denne rørende familiefilmen må den voksne Kristoffer Robin ha hjelp av sine gamle venner i Hundremeterskogen for å finne tilbake til det viktige i livet.

De utrolige 2

De Utrolige kjemper for å gjøre superhelter lovlige igjen i denne fartsfylte og spennende animasjonsfilmen som anbefales fra seks år.

Sherlock Gnomes

De kjekke hagegnomene Gnomeo og Julie er tilbake i et nytt artig familieeventyr, og denne gangen løser de et mysterium sammen med mesterdetektiven Sherlock Gnomes.

Første mann

I forhistorisk tid må Døgg og stammen hans redde hjemmet sitt fra den slemme Lord Bhen. Hvordan? Ved å vinne en fotballkamp. Dette er en original film med mye humor og spenning, men den forblir også litt overfladisk.

Coco

Strålende animasjonsfilm som anbefales på det varmeste for alle fra seks år. Coco byr på en hjertevarmende og morsom historie med et rørende budskap om familiens verdi.

Det elleville nøttekuppet 2

I denne sprø animasjonsfilmen må ekornet Egon og vennene hans stoppe byens griske borgermester fra å rive den flotte parken deres. Dermed er det duket for et nytt nøttekupp som byr på flott underholdning for hele familien.

The Greatest Showman

Gjør deg klar til en feiende flott musikal som gir en frisk tolkning av livet til den amerikanske showmannen P. T. Barnum og hans sirkus med menneskelige «kuriositeter». Anbefales for barn fra seks år, og ikke minst for ungdom og voksne.

Paddington 2

Den sjarmerende bjørnen Paddington er tilbake i en herlig familiefilm som byr på frisk humor, spenning og mye varme. Anbefales for hele familien.

Daddy’s Home 2

Det blir enda flere pappaer og mye kaos i denne komedien, som er litt koselig, litt morsom, litt drøy og byr på helt greit underholdning. Aldersgrensen er seks år, men vi synes filmen passer best fra tolv år.

Stjernen

I denne filmen kan barna se juleevangeliet fra dyrenes side, i en lettbeint film som passer for hele familien.

My Little Pony: The Movie

Prinsesse Twilight og ponnyvennene hennes må redde Equestria fra den slemme Stormkongen i denne filmatiseringen av My Little Pony-universet. Filmen har et flott budskap om vennskap, men fremstår mest som en lang og lite forseggjort tv-episode.

Lego Ninjago-filmen

Etter noen underholdende filmer fra Lego-universet rakner det litt i Lego Ninjago, som nærmest fremstår som en hundre minutter lang reklamefilm for dyre legofigurer. Men for barn er det forsåvidt grei underholdning, og et brukbart budskap serveres også.

Emojifilmen

Skjermhverdagen bringes til live i denne komedien om emojien Anton som havner på eventyr i mobilens moderne univers. Filmen har humor, varme og et godt budskap, og byr på fin underholdning for hele familien. Men noen toppfilm er det ikke.

Logan Lucky

Denne komedien om et brødrepar som bestemmer seg for å gjøre et heftig kupp kunne kanskje vært litt sprøere, men byr likevel på fin underholdning for et ungt publikum.

Milo – Månens vokter

En ambisiøs film som tar for seg verdens store spørsmål om det onde og det gode. Gir både barn og voksne noe å tenke på, samtidig som den er spennende. En rekke skumle scener, men tydelig i et fiktivt univers.

Lærer frosk

Nederlandsk familiefilm med humor og fantasi. Norsk tale. Passer fra seks år.