Terningkast: 2

Godzilla: King of the Monsters

Makan til tøv. Men for unge som liker actionfilmer med store, brølende monstre er det aldri kjedelig, for å si det slik.

The Hustle

Smakløs, forutsigbar og på grensen til det vulgære. Denne komedien er helt uten klasse, og selv om aldersgrensen er tillatt for alle, så egner filmen seg overhodet ikke for barn.

Baywatch

Dette var vel som forventet. Hete kropper, varme strender – og ikke mye mer enn det.

Allegiant

Den tredje filmen i Divergent-serien er forutsigbar, lite engasjerende og historien er nok betydelig bedre i bokform.

Daddy’s Home

Dette er en svak komedie som mislykkes på de fleste områder. Filmen er tillatt for alle, men egner seg ikke for barn.

Get Hard

Lite vellykket komedie som prøver å være morsom med en overflod av frekke vitser. Noen morsomme scener er det, men med så store navn på rollelisten er dette skuffende.

Insurgent

Svært lite fungerer i den andre filmen i Divergent-serien. Hva vil fans av bokserien synes om dette, mon tro?

Dracula Untold

Dracula er gjort til en nobel helt i denne forhistorien om vampyrgreven. Resultatet er ikke særlig spenstig. Dracula Untold er en mørk film som har et par skikkelig skumle scener, og for barn under 13 år kan det bli i voldsomste laget.

Blåtur

Norsk spenningsfilm for ungdom laget av en gruppe unge filmskapere er frisk og positiv satsing, men her er det nok mangel på erfaring som har resultert i en håpløst svak film.

Reisen til julestjernen

Det er synd å si det, men nyinnspillingen av den folkekjære julehistorien skuffer stort. Likevel vil nok mange barn ha glede av filmen.

Lorax – skogens vokter

Et miljøvennlig budskap til tross – dette blir for tåpelig og selvmotsigende til å være noe mer enn middels god underholdning for barn.

Ghost Rider 2

Tull og tøys om demonsuperhelten Johnny Blaze. Filmen har elleve års aldersgrense, men den er alt for skummel for barn under 13 år.

Småspioner 4

Forsøket på å gjenopplive Småspioner-serien har en dårlig odør, og det skyldes ikke bare luktekortene man får utdelt før forestillingen begynner.

Arthur 3 og De To Verdener

Eventyret om Arthur og Minimoyene avsluttes i denne filmen, som er litt bedre enn forgjengeren, men som likevel ikke er mye å skryte av.

Rødhette og varulven

Rødhette er blitt voksen, og må ta vanskelige valg. Samtidig truer varulven med å utrydde landsbyen hun bor i, og tilliten mellom beboerne blir mer enn tynnslitt. Hadde dette vært alt, kunne Rødhette og varulven vært OK.

Hopp

Svake skuespillere og en middelmådig historie fører til at denne filmen ikke kan anbefales, selv om den tilbyr grei underholdning for de yngste.

Alfa og Omega

Alfa og Omega er grei underholdning, men på ingen måte nyskapende. Vi har sett så mye bedre så mange ganger før.

Mennesker i solen

Det er mulig at dette manuset fungerte bra på teaterscenen, men som film blir det rotete og lite troverdig. Skal dette være en komedie?

Gullivers reiser 3D

Jack Black er bare ikke rett mann som Gulliver, symptomatisk nok for filmen. Den er morsom nok, som Black pleier å være, men det overdøver ikke mangelen på en historie og fraværet av satire. Så god er ikke Black.

Arthur og Maltazards hevn

Arthur returnerer til Minimoyenes land, bare for å finne ut at den onde Maltazard har lagt en utspekulert felle. Dette er grei underholdning, men historien er tynn som spikersuppe.