Foto: Shutterstock.com

Akademiet til herr Kleks

ANMELDELSE: En underholdende og visuelt fantastisk film å se på, men med et plott som ikke helt henger sammen og som varer litt for lenge.

Publisert

Luigi’s Mansion 2 HD

ANMELDELSE: Ennå mer spøkelsesjakt står på menyen i denne flotte, nyoppussede utgaven av dette spillet som opprinnelig ble utgitt i 2013. Her skal Luigi finne og fange både store og små spøkelser.

Publisert

Grusomme meg 4

ANMELDELSE: En god nok fortsettelse på Grusomme meg-serien, med underholdning, humor og familie i fokus. Passer bra som familiefilm.

Publisert

Istid 5: På kollisjonskurs

ANMELDELSE: En helt grei fortsettelse av denne populære filmserien, som nok passer best for de som allerede er fan av filmene og vil ha mer av favorittfigurene sine. Tillat for alle.

Publisert

Qustodio Parental Control App

ANMELDELSE: Enkel og oversiktlig foreldrekontroll som har mange funksjoner for å styre barnets mobiltelefon eller nettbrett. Men tilgang til alle funksjoner koster penger og foreldrekontrollen virker bedre på Android enn på iOS.

Publisert

Jabra: Elite 8 Active Gen 2

ANMELDELSE: Jabra har blitt enda bedre på støydemping, overføring av lyd mellom etui og ørepropper og mer. Den oppgraderte utgaven av deres aktiv-serie skuffer ikke.

Publisert

Julie & Julia

ANMELDELSE: En stort sett interessant og fin biografisk film om bloggeren Julie som vil lage alle Julia Childs oppskrifter på et år.

Publisert

Logitech: Keys to go 2

ANMELDELSE: Trådløst tastatur i miniatyr passer perfekt for alle som bruker skjermer på farten. Her kan man enkelt skrive for hånd på et nettbrett, mobiltelefon, datamaskin eller hva annet av skjerm man måtte ha til bruk.

Publisert

Fotspor

ANMELDELSE: Fotspor-appen har fått ny eier og nye muligheter. Og som før, et fantastisk og brukervennlig konsept som gjør det mulig å lage digitale poster i by og natur som kan besøkes av andre med mobiltelefonen.

Publisert

Godzilla Minus One

ANMELDELSE: Denne filmen om det kjente monsteret byr på fenomenale spesialeffekter og historiefortelling av svært høy kvalitet.

Publisert

tips

Fantasivenner

ANMELDELSE: En fin, morsom og underholdende film om å holde fast på fantasien og barndommen når man vokser opp. Vi anbefaler fra 6 år.

Publisert

Train Sim World 4: Special Edition

ANMELDELSE: Realistisk, dyp og engasjerende togsimulator byr på mange timer med spillglede. I denne spesialutgaven av spillet får man flere ruter og tog å bryne seg på.

Publisert

Ressurser

Hvordan sette opp Ipad og Iphone for barn

Foreldre kan gjøre Ipad og Iphone tryggere for barn ved å velge gode innstillinger. Det kan hindre at barn kjøper innhold uten foreldres tillatelse, laster ned uegnede apper og spill og besøker nettsider som de ikke skal.  Men helt vanntett er ikke systemet.

Publisert

Startside: Alt foreldre bør vite om Youtube

FORELDRE: Youtube har en enorm innflytelse blant barn og unge, både positivt og negativt. Her viser vi hvordan foreldre kan redusere risikoen for at barna utsettes for skadelig innhold og uønsket reklame.

Publisert

Forbrukerrettigheter ved kjøp av apper og spill

Har du kjøpt feil dataspill til barnet ditt, lastet ned en app som du angrer på eller er reklameteksten til dataspillet totalt på villspor fra virkeligheten? Les om dine rettigheter her.

Publisert

Relaterte artikler

Våre beste filmtips: 9-12 år

Finn de beste filmene til barna. Barnevakten gir deg anbefalinger til underholdende og lærerike filmer fra hele verden.

Publisert

Våre beste filmtips: 12-15 år

På jakt etter gode filmer til tenåringen? Barnevakten gir deg anbefalinger til underholdende og lærerike filmer for ungdom.

Publisert

Gaza-bekymring preger Tiktok-tenåringene

Norske tenåringer får nyheter om Gaza mest fra Tiktok og Instagram, avslører en ny Unicef-rapport. 78 prosent av ungdommene oppgir at de er bekymret for det som skjer i Gaza ofte, eller hele tiden.

Publisert