Foto: Shutterstock.com

Two Point Campus: School Spirits

ANMELDELSE: Med denne siste tilleggspakken må man håndtere gjenferd både som studenter og i form av hjemsøkende vesener.

Publisert

Snapchat

ANMELDELSE: Snapchat er en app for å kommunisere med venner og i grupper med bilder, tekst og video som «fordufter» etter visning. I tillegg kan man se videoer og innhold fra brukere over hele verden. Les om gode råd og nyttige innstillinger i appen.

Publisert

Transport Fever 2: Deluxe Upgrade Pack

ANMELDELSE: Bygg et transportimperium som frakter passasjerer og gods trygt til sjøs, i lufta, på togskinner og ute på veibanen. Transport Fever 2 er et dypt og meditativt strategispill med fantastisk grafikk og detaljnivå.

Publisert

Missing

ANMELDELSE: En godt laget thriller som viser oss de uendelige mulighetene teknologien gir oss, uten at det distraherer fra spenningen.

Publisert

The whale

ANMELDELSE: Presist manus, interessante tema og en enda mer interessant presentasjon skaper en svært god film, men kanskje ikke hva man ser på kosekvelden.

Publisert

Rubber Bandits

ANMELDELSE: Partyspill byr på bombekasting, ran og kaotiske kamper for flere spillere. Rubber Bandits kan spilles med opptil fire personer på delt skjerm eller på nett.

Publisert

KuToppen – På sporet

ANMELDELSE: En mysteriefilm som teknisk holder mål, men som sliter med å engasjere. Langt fra det beste av norsk animasjon.

Publisert

Minecraft

ANMELDELSE: Kreativt byggespill gir barna muligheten til å lage alt det fantasien måtte se for seg. Her kan man bygge på egenhånd eller sammen med venner.

Publisert

Kirby’s Return to Dreamland Deluxe

ANMELDELSE: Fargerik action for flere spillere på en og samme skjerm. Her kan man samarbeide og gå løs på fiender, og deretter konkurrere mot hverandre i artige minispill.

Publisert

Company of Heroes 3

ANMELDELSE: Dypt og avansert strategispill har andre verdenskrig som bakteppe. Her skal man lede tropper og tanks til seier i Italia og Nord-Afrika. Spillet har fått aldersmerking 18 år.

Publisert

tips

Magiske Maurits og hans gløgge gnagere

ANMELDELSE: En solid animasjonsfilm med både action og drama, som tar for seg klassisk tematikk på en god måte. Fin for hele familien.

Publisert

De åtte fjellene

ANMELDELSE: Kanskje ikke filmen for dem med dårlig tålmodighet, men for dem som er komfortable med noe tregere filmer, er De åtte fjellene definitivt verd å få med seg.

Publisert

Digg

ANMELDELSE: En god avbildning av en drøy moderne ungdomskultur. Det savnes likevel at filmen sier noe betydelig om denne kulturen.

Publisert

Ressurser

Startside: Alt foreldre bør vite om Youtube

FORELDRE: Youtube har en enorm innflytelse blant barn og unge, både positivt og negativt. Her viser vi hvordan foreldre kan redusere risikoen for at barna utsettes for skadelig innhold og uønsket reklame.

Publisert

Hvordan sette opp ipad og iphone for barn

Foreldre kan gjøre ipad og iphone tryggere for barn ved å velge gode innstillinger. Det kan hindre at barn kjøper innhold uten foreldres tillatelse, laster ned uegnede apper og spill og besøker nettsider som de ikke skal.  Men helt vanntett er ikke systemet.

Publisert

Relaterte artikler

Gode familiefilmer på Netflix

Netflix har et enormt utvalg av filmer å velge mellom. Vi hjelper deg å finne noen av de beste filmene.

Publisert

Barn skal få EU-rettigheter mot «loot boxes» i dataspill

Lootbokser i dataspill er omdiskutert fordi barn bruker penger på noe som har form som lotteri. EU tar sikte på å gjøre noe med problemet. Og når EU har bestemt seg, kommer Norge som regel etter – en del år senere.

Publisert