Foto: Shutterstock.com

The Color Purple

ANMELDELSE: En middelmådig produksjon med både sterke og svake sider. De musikalske elementene passer ikke særlig godt inn.

Publisert

Pacific Drive

ANMELDELSE: I dette spillet skal man overleve i et mystisk og farlig miljø, hvor den eneste "følgesvennen" er en bil som forfaller og må repareres over tid. Spillet leverer en spennende vri på overlevelsessjangeren.

Publisert

Tiger Stripes

ANMELDELSE: Et snev av underholdningsverdi blir overskygget av merkelige fortellervalg. Tema drukner i filmens kaos mot slutten.

Publisert

Detektiv Edderkopp

ANMELDELSE: En middelmådig film uten noe stort tematisk utbytte. Animasjonen imponerer likevel litt for å være europeisk.

Publisert

Orion og Mørket

ANMELDELSE: En fin og underholdende film om barn og frykt og hva det betyr å være modig, som dessverre mister litt fokus underveis.

Publisert

Helldivers 2

ANMELDELSE: I dette actionspillet skal man kjempe mot roboter og monstre sammen med venner. Spillet byr på intense kamper og store mengder med monsterblod.

Publisert

Banishers: Ghosts of New Eden

ANMELDELSE: I dette spillet skal man frigjøre eller straffe både levende og hjemsøkende gjenferd. Og spillet byr på overnaturlige hendelser, en dyp og mørk historie, samt flere moralske tvister underveis.

Publisert

Superkompisene

ANMELDELSE: En fin og enkel animasjonsfilm om verdien av vennskap. Her er det mye potensiale som kunne vært bedre utnyttet.

Publisert

Terminator: Dark Fate – Defiance (begrenset test)

ANMELDELSE: Heftig krigføring og taktiske valg stiller det som er igjen av menneskeheten mot nådeløse maskiner. Her får man muligheten til å utforske Terminator-universet i enda større grad fra slagmarken.

Publisert

Flukten fra hønsegården

ANMELDELSE: En morsom, underholdende og rar animasjonsfilm, fra skaperne bak Wallace & Gromit.

Publisert

tips

Jungelgjengen på Verdensturné

ANMELDELSE: En fin animasjonsfilm for barneskolealder. Gode budskap og gjennomgående god kvalitet gjør filmen behagelig og underholdende.

Publisert

Sommeren med Tess

ANMELDELSE: En koselig og fin film med mye sommerstemning, ung forelskelse og vennskap.

Publisert

Mean Girls (2024)

ANMELDELSE: Et svært godt produsert musikalsk drama, som oppleves imponerende helhetlig. Veldig mye snakk om seksualitet gjør at filmen passer best for ungdom.

Publisert

Ressurser

Hvordan sette opp Ipad og Iphone for barn

Foreldre kan gjøre Ipad og Iphone tryggere for barn ved å velge gode innstillinger. Det kan hindre at barn kjøper innhold uten foreldres tillatelse, laster ned uegnede apper og spill og besøker nettsider som de ikke skal.  Men helt vanntett er ikke systemet.

Publisert

Startside: Alt foreldre bør vite om Youtube

FORELDRE: Youtube har en enorm innflytelse blant barn og unge, både positivt og negativt. Her viser vi hvordan foreldre kan redusere risikoen for at barna utsettes for skadelig innhold og uønsket reklame.

Publisert

Forbrukerrettigheter ved kjøp av apper og spill

Har du kjøpt feil dataspill til barnet ditt, lastet ned en app som du angrer på eller er reklameteksten til dataspillet totalt på villspor fra virkeligheten? Les om dine rettigheter her.

Publisert

Relaterte artikler

Dataspill demper stress og øker glede

En verdensomfattende undersøkelse blant ungdom og voksne viser mange positive sider ved dataspilling. Blant annet forteller flere om gaming som utløp for stress og ensomhet, samt kilde til mestring og glede.

Publisert

Disney satser enda tyngre på Fortnite

Vil man snart kunne se både Anna og Elsa fra Frost i Fortnite? Disney har i hvert fall valgt å satse enda mer på spillplattformen Fortnite med nye spill-opplevelser i tiden som kommer.

Publisert