Foto: Shutterstock.com

Filtrer

Anbefalte aldre
Terningkast
Anbefalt av Barnevakten
  • Anbefalt av barnevakten
Aldersgrense
  • A
  • 6
  • 9
  • 12
  • 15
  • 18

Romys salong

ANMELDELSE: Rørende og hjertevarm historie om forholdet mellom ti år gamle Romy og hennes bestemor som har Alzheimers. Anbefales på det varmeste for både barn og voksne.

Publisert

WALL-E

ANMELDELSE: Mesterlig animasjonsfilm med original historiefortelling og et sterkt miljøbudskap anbefales på det varmeste.

Publisert

TEST: Småkryp

ANMELDELSE: Klassiker fra Pixar byr på topp underholdning og et flott budskap for hele familien.

Publisert

Toy Story 4

Storslått underholdning med et klokt og hjertevarmt budskap. Den fjerde filmen om Woody og leketøysvennene hans anbefales på det varmeste for hele familien.

Publisert

Eventyr i Arktis

Dette er en strålende tegnefilm om den tøffe jenten Sasha, som legger ut på ekspedisjon mot Nordpolen for å redde bestefaren og familiens ære. Anbefales varmt fra seks år.

Publisert

Min nabo Totoro

Denne tidløse tegnefilmperlen fra 1988 relanseres med norske stemmer, til glede for både barn og voksne. Anbefales på det varmeste for alle.

Publisert

Marnie – min hemmelige venninne

Med stor hjertevarme og strålende fortellerkunst gir Studio Ghibili oss en historie om å finne seg selv og sin plass i verden. Filmen anbefales på det varmeste for alle fra seks år.

Publisert

Innsiden Ut

Pixars nye film har et fantastisk budskap, fortalt med varme, humor og litt spenning. Anbefales på det varmeste for hele familien.

Publisert

Chihiro og Heksene

Hayao Miazaki sitt Oscar-belønnete mesterverk er tilbake med norske stemmer. Denne tegnefilmen regnes som en av de beste animasjonsfilmene som er laget, og passer for hele familien.

Publisert

Amazonia

Fascinerende og unikt innblikk i Amazonas fantastiske natur, sett gjennom øynene på en sjarmerende liten ape. Anbefales på det varmeste for alle fra syv år.

Publisert

film tips

West Side Story

ANMELDELSE: Ambisiøs nyinnspilling av den klassiske musikalen er visuelt vakker og en imponerende filmatisk musikal. Men filmen gnistrer mer i de nære og personlige scenene enn i de store dansescenene.

Publisert

Gutten som ble julenissen

ANMELDELSE: Sjarmerende og eventyrlig historie om hvordan julenissen ble til er perfekt for å komme i julestemning.

Publisert

Jungle Cruise

ANMELDELSE: Morsomt jungeleventyr med et fint budskap for barn fra tolv år.

Publisert

Ressurser

Startside: Alt foreldre bør vite om Youtube

Youtube har en enorm innflytelse blant barn og unge, både positivt og negativt. Her viser vi hvordan foreldre kan redusere risikoen for at barna utsettes for skadelig innhold og uønsket reklame.

Publisert

Forbrukerrettigheter ved kjøp av apper og spill

Har du kjøpt feil dataspill til barnet ditt, lastet ned en app som du angrer på eller er reklameteksten til dataspillet totalt på villspor fra virkeligheten? Les om dine rettigheter her.

Publisert

Hvordan sette opp Ipad og Iphone for barn

Foreldre kan gjøre Ipad og Iphone tryggere for barn ved å velge gode innstillinger. Det kan hindre at barn kjøper innhold uten foreldres tillatelse, laster ned uegnede apper og spill og besøker nettsider som de ikke skal.  Men helt vanntett er ikke systemet.

Publisert

Relaterte artikler

Startside: Netflix

Her har vi samlet filmtips og informasjon om aldersgrensene til Netflix.

Publisert

Startside: Korona og barn

Her har vi samlet våre artikler om koronaen, du finner mange aktiviteter for barn i tillegg til forskning om barns digitale liv under pandemien.

Publisert