Foto: Shutterstock.com

The Crew 2

The Crew 2 er rett og slett et skikkelig gjennomført racingspill med lekre båter, biler og fly. Anbefales fra tolv år.

Publisert

Mario Tennis Aces

Dette er et lekent og fargerikt tennisspill som passer for hele familien. Spillet byr på lystbetont konkurranse med venner, der man også kan være i fysisk aktivitet med Joy-Con-kontrollene. Anbefales fra tre år.

Publisert

Minecraft: Nintendo Switch Edition

Det populære byggespillet er nå utgitt til Nintendo sin spillkonsoll - Switch. Utforsk en åpen verden, samle ressurser og bygg alt det fantasien brygger på. Anbefales fra syv år.

Publisert

Aragami: Nightfall

Aragami et gøyalt snik-deg-rundt-spill, der du har evnen til å kontrollere skyggene, og spillet har nå fått en utvidelse med Nightfall. I Nightfall får du et innblikk i hva som skjedde før historien starter i Aragami. Passer fra 16 år.

Publisert

spill tips

Hyrule Warriors: Definitive Edition

Ta full kontroll over favorittkarakterene dine fra Zelda-universet i denne sammenslåingen av Nintendo og Warriors-sjangeren som nå er kommet til Nintendo Switch – større og bedre enn noen gang. Spillet anbefales fra tolv år.

Publisert

Little Witch Academia: Chamber of Time

Bli gjenforent med dine venner fra Netflix-serien Little Witch Academia, og hjelp dem med problemene deres. Løs også mysteriet med hvorfor tiden gjentar seg. Spillet anbefales fra syv år.

Publisert

Ressurser

Dette må du vite om aldersgrenser

Film, tv, spill, apper og sosiale medier. De fleste medieprodukter og tjenester har aldersanbefalinger eller aldersgrenser som alle bør ha et bevisst forhold til. Men det er ikke alltid like lett å orientere seg. Her får du en oversikt, samt lenker til nyttige ressurser.

Publisert

Tegnefilmer på NRK Super skal øke barns kunnskap om seksuelle overgrep

6. til 8. november hadde NRK Super temadager om «seksuelle overgrep». Her ble det også lansert en rekke animasjonsfilmer om temaet. Gjennom disse vil barn i hele Norge kunne få kunnskap om kropp, grenser, sine rettigheter og seksuelle overgrep, sier regissør Marianne Müller.

Publisert

Spiller du for mye?

Spillsnakk.no gir hjelp til problemspillere og spillavhengige. Et av hjelpemidlene er en test.

Publisert

Relaterte artikler

Press på å gi etter for aldersgrenser

Det kan være vanskelig å nekte poden å få spille spill med høyere aldersanbefaling enn egen alder, særlig når en del av de andre vennene får lov av foreldrene sine. Rådgiver i Medietilsynet, Khalid Ezat Azam, gir råd.

Publisert

Fortnite eller Overwatch?

To nettbaserte skytespill har tatt verden med storm og har også nådd enorm popularitet blant gutter og jenter her til lands. Hva er egentlig Fortnite og Overwatch, og hvilket av spillene bør man gå for til poden sin?

Publisert

– Foreldre er for ukritiske når barna spiller skytespill

– Ikke la barna dine spille skytespill dersom de er yngre enn spillets aldersanbefaling. Det er oppfordringen fra Tonje Moberg, som er lektor i mediepedagogikk og tobarnsmor til en gutt på ni og en jente på tolv år.

Publisert