Foto: Shutterstock.com

Marvel`s Spider-Man

Tre inn i helterollen som selveste Spider-Man og beskytt byens innbyggere for hardbarka forbrytere. Et solid kvalitetsspill som også har hyppige innslag av tegneserievold. Passer fra 16 år.

Publisert

8 bit Armies


Ta rollen som en kommandør av en armé og kjemp med bruk av taktikk og strategi. Fra 7 år og oppover.Publisert

Shadow of the Tomb Raider

Det tredje og siste spillet i serien om Lara Croft som "The Tomb Raider" byr på solid historiefortelling og suveren grafikk. Å lete etter historiske skattekamre er spennende, men dette foregår allikevel i et voldelig miljø. Spillet passer derfor fra 18 år.

Publisert

Train Sim World

Sett deg inn i førersetet og kjør toglinjer i USA, England og Tyskland. Dette spillet byr på en realistisk opplevelse av alt som må til for å drifte et ordentlig tog. Anbefales fra tolv år.

Publisert

spill tips

The Crew 2

The Crew 2 er rett og slett et skikkelig gjennomført racingspill med lekre båter, biler og fly. Anbefales fra tolv år.

Publisert

Mario Tennis Aces

Dette er et lekent og fargerikt tennisspill som passer for hele familien. Spillet byr på lystbetont konkurranse med venner, der man også kan være i fysisk aktivitet med Joy-Con-kontrollene. Anbefales fra tre år.

Publisert

Minecraft: Nintendo Switch Edition

Det populære byggespillet er nå utgitt til Nintendo sin spillkonsoll – Switch. Utforsk en åpen verden, samle ressurser og bygg alt det fantasien brygger på. Anbefales fra syv år.

Publisert

Ressurser

Hvordan samtale med barn om nett og spill

SAMTALEOPPLEGG FOR VOKSNE OG BARN: Gi barna større motstandsdyktighet mot ytre press, mobbing og problemspilling. Se først filmen og last så ned tilhørende samtalespørsmål. Passer for foreldre, lærere FAU og andre.

Publisert

Dette må du vite om aldersgrenser

Film, tv, spill, apper og sosiale medier. De fleste medieprodukter og tjenester har aldersanbefalinger eller aldersgrenser som alle bør ha et bevisst forhold til. Men det er ikke alltid like lett å orientere seg. Her får du en oversikt, samt lenker til nyttige ressurser.

Publisert

Tegnefilmer på NRK Super skal øke barns kunnskap om seksuelle overgrep

6. til 8. november hadde NRK Super temadager om «seksuelle overgrep». Her ble det også lansert en rekke animasjonsfilmer om temaet. Gjennom disse vil barn i hele Norge kunne få kunnskap om kropp, grenser, sine rettigheter og seksuelle overgrep, sier regissør Marianne Müller.

Publisert

Relaterte artikler

Kjempepopulært å spille «gamle» dataspill!

Mario, Sonic og Pong lever i beste velgående. Til tross for dagens teknologi som byr på splitter ny grafikk og mer avanserte muligheter, er retrospill mer i vinden enn noen gang skal vi tro salgstallene. Men hvorfor?

Publisert