Foto: Shutterstock.com

Dirt 4

Dirt 4 er bare noen få drypp unna å være det perfekte bilspillet. Anbefales til bilglade barn og ungdom fra seks år.

Publisert

Tekken 7

Tekken 7 byr på solid action og en filmatisk og dramatisk setting. Spillet har en alvorlig, men engasjerende stil, og passer ungdom fra 16 år.

Publisert

Ultra Street Fighter II: The Final Challengers

Slå og spark fra deg i denne klassiske serien som når har fått en solid overhaling for Nintendo Switch. Street Fighter er et lysere og mer fiksjonspreget alternativ til andre slåssespill. Anbefales fra tolv år.

Publisert

Portal Knights

Opplev et magisk eventyrrike og kjemp og bygg i dette Minecraft-inspirerte spillet. Anbefales fra syv år.

Publisert

spill tips

World to the West

Møt fire sjarmerende karakterer som skal ut på sitt livs eventyr. Tenk, slåss og utforsk deg gjennom et vakkert og magisk landskap. Dette norskutviklede spillet anbefales fra syv år.

Publisert

Mario Kart 8 Deluxe

Få ord er verdige nok til å beskrive gleden av å spille Mario Kart 8 Deluxe med familie og vennegjengen. Anbefales hjertelig fra tre år.

Publisert

Puyo Puyo Tetris

Trim hjernen og ha det gøy samtidig, Tetris og Puyo Puyo kommer sammen til en herlig kombinasjon. Anbefales fra seks år.

Publisert

Ressurser

Nye veiledere for merking av reklame på sosiale medier

Forbrukerombudet og Medietilsynet har utarbeidet veiledere for hvordan man på lovlig vis kan legge ut reklame i sosiale medier. Samtidig foreslås merking som gjør det lettere å identifisere reklame, produktplassering og sponsing.

Publisert

Barnas nettbruk – vanskelig å henge med?

Har du barn eller jobber med barn som er mellom sju og tolv år gamle? I denne veilederen får du nyttige råd for hvordan dere skaper gode vaner på nett sammen.

Publisert

NRK Skole

NRK Skole byr på et attraktivt og brukervennlig lyd- og videobibliotek. På nettsidene finner du lærerike klipp, fordelt etter tema og mål i skolens læreplan.

Publisert

Relaterte artikler

Sterke jenter og kvinner fra filmens verden

Rollemodeller er viktige for barns utvikling, og i film kan jenter se og bli inspirert av sterke heltinner, sier Christin Berg, programdirektør ved Nordisk Film Kino.

Publisert

Månedens strømmetips: Mai

Filmkveld med famlien? Her finner du tips til flotte filmer for barn, unge og hele familien.

Publisert

Jenta som knuser mytene om dataspill

At dataspill kan være like fengende for gutter som for jenter, er Mia Landsem et glimrende eksempel på. Som aktiv gamer i oppveksten har hun kombinert dataspill, skolearbeid og utøvelse av taekwondo på profesjonelt nivå.

Publisert