Foto: Shutterstock.com

Uncharted: The Lost Legacy

Dra på tidenes skattejakt på tvers av eksotiske og farlige steder. Dette spille gir deg wow-følelse og spenning til samme tid. Passer fra 16 år.

Publisert

Agents of Mayhem

Et stilfullt og eksplosivt spill med interessante helter i hovedsetet. Passer for voksne.

Publisert

Hey! Pikmin

Hey! Pikmin byr på hjernetrim, sjarmerende skapninger, ressurshåndtering og god underholdning. Anbefales fra tre år.

Publisert

spill tips

Arms

Arms burde vinne prisen for det mest kreative boksespillet i historien. Dette er spillet underholder og gjør deg svett samtidig. Anbefales til knyttenever fra tolv år.

Publisert

Ever Oasis

Form og ta hånd om ditt eget samfunn, og møt spennende karakterer og allierte i et engasjerende fantasilandskap. Anbefales fra syv år.

Publisert

Ressurser

Nye veiledere for merking av reklame på sosiale medier

Forbrukerombudet og Medietilsynet har utarbeidet veiledere for hvordan man på lovlig vis kan legge ut reklame i sosiale medier. Samtidig foreslås merking som gjør det lettere å identifisere reklame, produktplassering og sponsing.

Publisert

Barnas nettbruk – vanskelig å henge med?

Har du barn eller jobber med barn som er mellom sju og tolv år gamle? I denne veilederen får du nyttige råd for hvordan dere skaper gode vaner på nett sammen.

Publisert

NRK Skole

NRK Skole byr på et attraktivt og brukervennlig lyd- og videobibliotek. På nettsidene finner du lærerike klipp, fordelt etter tema og mål i skolens læreplan.

Publisert

Relaterte artikler

Videoredigering fra start til slutt

Det er enkelt å filme med mobil, men det som skiller en god fra en imponerende video er etterbehandling i et program på mobil eller datamaskin. Og teknologien gjør det så enkelt at alle kan klare det.

Publisert

La barna få lage sin egen film

Å lage en god film handler ikke om å ha kostbart og avansert utstyr, det handler heller om å formidle en god historie, sier Jon Terje Hellgren Hansen, partner og kreativ leder ved Visualdays.

Publisert