Foto: Shutterstock.com

Farming Simulator 19

Endelig kan man ha det "gøy på landet". Glem bylivet fjas og mas og flytt til gården for å bygge opp levedyktige og fruktbare avlinger. Med realisme og virkelighetstro maskiner og bedre grafikk i spillserien enn noen gang, er dette en artig måte å utforske bondelivet på. Anbefales fra seks år.

Publisert

Dark Souls: Remastered til Nintendo Switch

Dark Souls er på Nintendo-konsoll for første gang og med mulighet for å spilles hvor som helst på Nintendo Switch. Spillet passer fra 16 år, ifølge PEGI.

Publisert

Spyro Reignited Trilogy

I denne nyoppussede spillserien er den heltemodige dragen tilbake igjen. Her er det spillglede og sjarmerende eventyropplevelser for både store og små. Anbefales fra syv år.

Publisert

Hitman 2

Tre inn i skoene til en profesjonell snikmorder. Her gjelder det å observere, planlegge og nå målet via mange alternative veier. Nærgående vold og grovt språk gjør at Hitman er merket med 18 års aldersanbefaling.

Publisert

spill tips

FIFA 19

Det mest populære fotballspillet på markedet er tilbake med ny sesong, oppdatert spillerstall og små justeringer i spillmekanikken. Anbefales fra syv år.

Publisert

Train Sim World

Sett deg inn i førersetet og kjør toglinjer i USA, England og Tyskland. Dette spillet byr på en realistisk opplevelse av alt som må til for å drifte et ordentlig tog. Anbefales fra tolv år.

Publisert

V-Rally 4

Den langtlevende spillserien med rallykjøring er endelig tilbake. Gå løs på tøffe naturomgivelser og sus i toppfart på tvers av jordens kontinenter. Anbefales fra syv år.

Publisert

Ressurser

Har du angrerett på kjøp av apper og spill?

Har du kjøpt feil dataspill til barnet ditt, lastet ned en app som du angrer på eller er reklameteksten til dataspillet totalt på villspor fra virkeligheten? Når kan du kreve pengene tilbake, hvilke rettigheter har du og hvordan gå frem?

Publisert

Hvordan sette opp nettbrett og mobiler for barn

Gi barna en god opplevelse med nettbrett og smarttelefoner. Foreldre kan aktivere trygge innstillinger som gjør det vanskeligere å bruke bankkortet eller se porno.

Publisert

Hvordan samtale med barn om nett og spill

SAMTALEOPPLEGG FOR VOKSNE OG BARN: Gi barna større motstandsdyktighet mot ytre press, mobbing og problemspilling. Se først filmen og last så ned tilhørende samtalespørsmål. Passer for foreldre, lærere FAU og andre.

Publisert

Relaterte artikler

Battle royale – spilltrenden som barna aldri får nok av!

Barn og unge over hele landet spiller Fortnite – et dataspill som baserer sin popularitet på sjangeren "battle royale". Også spill som er beregnet for voksne, kaster seg nå på "battle royale"-trenden. Barn kan bli fristet til å spille også disse.

Publisert

Disse foreldrene styrker båndet med barna gjennom dataspill

Halvparten av alle foreldre og omtrent alle barn her til lands spiller spill. Enten du er med på bølgen eller ei, les hvordan du som forelder kan bruke spill som utgangspunkt for å styrke relasjonen til barna dine.

Publisert