Foto: Shutterstock.com

WWE 2K18

Dette spillet plasserer deg i ringen med kjente brytere fra WWE og gir deg mulighet til å spille i karrieremodus, mot andre på nett, eller i enkeltstående kamper. Passer fra 16 år.

Publisert

Middle-earth: Shadow of War

Med et rikt kampsystem, flott grafikk og en spennende fantasiverden kjent fra fortellingene om Ringenes Herre, er dette et spill med dybde på dybde av innhold. Tonen er allikevel mørk, samt voldsnivået høyt, så dette er et spill som passer fra 18 år.

Publisert

The Hunter: Call of the Wild

Gå inn i jegerens verden med dyr som oppfører seg realistisk, og omgivelser som tar pusten fra deg. Passer fra 16 år på grunn av scener med jakt og felling av dyr.

Publisert

spill tips

NBA 2K18

Gyv løs på basketballbanen som proff, eller bygg deg opp fra starten av. NBA 2K18 gjengir en autentisk og spennende opplevelse av sporten. Anbefales fra syv år.

Publisert

Hey! Pikmin

Hey! Pikmin byr på hjernetrim, sjarmerende skapninger, ressurshåndtering og god underholdning. Anbefales fra tre år.

Publisert

Ressurser

Spiller du for mye?

Spillsnakk.no gir hjelp til problemspillere og spillavhengige. Et av hjelpemidlene er en test.

Publisert

Nye veiledere for merking av reklame på sosiale medier

Forbrukerombudet og Medietilsynet har utarbeidet veiledere for hvordan man på lovlig vis kan legge ut reklame i sosiale medier. Samtidig foreslås merking som gjør det lettere å identifisere reklame, produktplassering og sponsing.

Publisert

Barnas nettbruk – vanskelig å henge med?

Har du barn eller jobber med barn som er mellom sju og tolv år gamle? I denne veilederen får du nyttige råd for hvordan dere skaper gode vaner på nett sammen.

Publisert

Relaterte artikler

Nå kommer appene til live rett foran øynene dine!

Lek med et virtuelt togsett på middagsbordet ditt, eller vandre blant stjernene i solsystemet. AR-teknologi rulles nå for fullt ut til iPhone og iPad, og byr på mange, spennende muligheter.

Publisert

Bekymret for at barna dine spiller for mye?

Når barn får et problematisk forhold til spill, så er det ofte ikke spillene som er utfordringen i seg selv, men andre vansker i ungdommens liv, sier Lars Aarvåg-Amundsen, sosionom i Utekontakten og veileder for Spillhuset i Bærum.

Publisert

Fokuser på barnas refleksjoner når de ser film

Etter at barn har sett film, kan dialogen med den voksne bære preg av en forutbestemt mening om hva barnet skal ha lært. Men kanskje har barna reflektert over noe helt annet enn det man har forestilt seg, sier regissør Katarina Launing.

Publisert