Foto: Shutterstock.com

Kingdom Come: Deliverance

Opplev middelaldertilværelsen i en engasjerende, men også brutal historie. Dette spillet gjengir epoken på en realistisk måte, og med historisk, korrekte begivenheter. Passer fra 18 år.

Publisert

Secret of Mana HD

En skatt fra fortiden er kommet tilbake med en eventyrlig opplevelse for en ny generasjon. Spillet anbefales fra syv år.

Publisert

Monster Hunter: World

Pakk sammen våpen og utstyr og gjør deg klar for en spennende jakt etter farlige monstre. Spillet er egnet fra 16 år.

Publisert

Age of Empires: Definitive Edition

20 år etter den opprinnelig utgivelsen kommer det klassiske strategispillet i ny drakt. Med forbedret grafikk, nytt musikkspor og tillegg av ferske fortellinger, har spillet fortsatt noe å by på. Anbefales fra tolv år.

Publisert

spill tips

Shadow of the Colossus (remake)

Nesten tretten år etter originalspillets utgivelse, er denne nyoppussede utgaven av Shadow of the Colossus imponerende. Opplev en sterk historie gjennom musikk, flotte omgivelser og kolossale monstre. Nå med oppdatert grafikk. Spillet anbefales fra tolv år.

Publisert

Dragon Ball FighterZ

Den kjente tv-serien Dragon Ball er tilbake i et flott slåssespill som vil by på utallige intense og minneverdige kamper. Anbefales fra tolv år.

Publisert

Ressurser

Dette må du vite om aldersgrenser

Film, tv, spill, apper og sosiale medier. De fleste medieprodukter og tjenester har aldersanbefalinger eller aldersgrenser som alle bør ha et bevisst forhold til. Men det er ikke alltid like lett å orientere seg. Her får du en oversikt, samt lenker til nyttige ressurser.

Publisert

Tegnefilmer på NRK Super skal øke barns kunnskap om seksuelle overgrep

6. til 8. november hadde NRK Super temadager om «seksuelle overgrep». Her ble det også lansert en rekke animasjonsfilmer om temaet. Gjennom disse vil barn i hele Norge kunne få kunnskap om kropp, grenser, sine rettigheter og seksuelle overgrep, sier regissør Marianne Müller.

Publisert

Spiller du for mye?

Spillsnakk.no gir hjelp til problemspillere og spillavhengige. Et av hjelpemidlene er en test.

Publisert

Relaterte artikler

Tilpass Switch-konsollen til familien

Nintendos familievennlige konsoll kan tilpasses ytterligere for både store og små i husholdningen. Få oversikt over spilletid, og sett ulike begrensninger med smarttelefonen din, eller direkte på konsollen.

Publisert

Månedens strømmetips: Januar

Barnevakten gir deg tips til et knippe flotte filmer for barn, unge og hele familien, tilgjengelig på de største strømmetjenestene i Norge.

Publisert

Månedens strømmetips: Desember

Barnevakten gir deg tips til et knippe flotte filmer for barn, unge og hele familien, tilgjengelig på de største strømmetjenestene i Norge.

Publisert