Alder (Spill - Pegi): 3 år

Beat Saber

ANMELDELSE: Star Wars-inspirert fektespill med lyssverd krever rytme, musikk og bevegelse. Supergøy og aktivt.

Job Simulator

ANMELDELSE: VR-klassiker utnytter teknologien til det ytterste. Stå bak kassa i en butikk, eller test ferdighetene som kontorarbeider. Fire yrker med et tonn av interaktive muligheter gjør dette til en engasjerende VR-opplevelse.

Transport Fever 2: Deluxe Upgrade Pack

ANMELDELSE: Bygg et transportimperium som frakter passasjerer og gods trygt til sjøs, i lufta, på togskinner og ute på veibanen. Transport Fever 2 er et dypt og meditativt strategispill med fantastisk grafikk og detaljnivå.

SEASON: A letter to the future

ANMELDELSE: Visuelt og vakkert spill dreier seg om å ta inn inntrykk. Her skal man reise gjennom et variert landskap og dokumentere menneskers liv, kultur og historie.

Degrees of Separation

ANMELDELSE: Nydelig og eventyrlig samarbeidsspill byr på et grafisk uttrykk som er i toppsjiktet. Smarte utfordringer gjør dette til en mestringsopplevelse som to spillere kan nyte sammen.

Two Point Campus: Space Academy

ANMELDELSE: Et av årets mest sjarmerende byggespill har fått en spennende tilleggspakke. Her skal man bygge et universitet som skal forberede studentene til oppgaver i verdensrommet.

Just Dance 2023

ANMELDELSE: Dansespillet som gir tilbakemeldinger på hvor flink man er. Med over førti låter er det nok å svinge hoftene til. Samtidig kreves kjøp av abonnement for tilgang til ytterligere sanger.

FIFA 23

ANMELDELSE: FIFA 23 fortsetter som en av de beste seriene med fotballspill på markedet, men byr kun på ørsmå justeringer siden forrige utgave.

Construction Simulator

ANMELDELSE: Dette er spillet som lar barndomsdrømmen gå i oppfyllelse. Her kan man kjøre gravemaskiner, bulldosere og heisekraner. I tillegg kan man drifte sitt eget firma og påta seg stadig nye oppdrag og gjøremål.

Train Sim World 3

ANMELDELSE: Ta modelljernbanen til nye høyder i et realistisk, tredimensjonalt spilleventyr. I dette spillet kan man lære mer om tog, kjøre ikoniske lokomotiv og nyte opplevelsen fra innsiden av førerhuset.

Kirby’s Dream Buffet

ANMELDELSE: Konkurrer mot venner og familie i et spill der målet er å bli så tjukk på mat som mulig. Konkurrer i løp, slåsskamper og mer. Den feteste Kirbyen vinner.

Two Point Campus

ANMELDELSE: Nydelig, sjarmerende og leken skole-simulator er en fulltreffer. Bygg de nødvendige rommene, hyr de riktige ansatte og gi studentene optimale muligheter for læring.

FAR: Changing Tides

ANMELDELSE: Stemningsfulle FAR: Changing Tides er like mye en kunstopplevelse som et spill.

El Hijo – A Wild West Tale

ANMELDELSE: Engasjerende historie om en modig sønn som leter etter moren sin. Hovedpersonen må løse utfordringer uten å bruke vold.

Little Big Workshop

ANMELDELSE: Fabrikksimulator. I dette sjarmerende "lille" spillet skal man drifte økonomi, arealplanlegging og produksjon i en liten fabrikk.

Chocobo GP

ANMELDELSE: Go kart-spill med karakterer og baner inspirert av Final Fantasy-universet. Kjapt og gøy, men langt fra nivået til Mario Kart-serien.

Gran Turismo 7

ANMELDELSE: Bilspill leverer lekre doninger, fartsfylt moro og kjærlighet for biler og motorsport.

Overcooked! All You Can Eat

ANMELDELSE: Skatten av et spill - Overcooked, har fått bedre grafikk og enda mer innhold. Her er det ville samarbeidsaktiviteter og timesvis med hektisk matlaging.

Farming Simulator 22

ANMELDELSE: I dette spillet kan man nyte gårdslivet med tøffe traktorer og kjøretøy. Så, dyrk, høst og ta vare på alt fra kuer til griser og hester. Farming Simulator 22 er vakrere og mer avansert enn noen gang.

Forza Horizon 5

ANMELDELSE: Årets vakreste, tøffeste og beste bilspill. Forza Horizon 5 er rett og slett en nydelig spillopplevelse som gir mange, kjekke timer på landeveiene.

The Smurfs: Mission Vileaf

ANMELDELSE: Smurfene er tilbake i videospillformat. Her skal man ut på eventyr for å redde landsbyen, skogen og kjempe mot erkeskurken som truer både planteliv og smurfer.

Mario Party Superstars

ANMELDELSE: Brettspillfølelsen og artige minispill for hele familien. Mario Party Superstars skaper like høyt nivå på latteren som det gjør på konkurranseinstinktet.

Flåklypa Grand Prix

ANMELDELSE: Endelig har vi fått et splitter nytt Flåklypa Grand Prix-spill! Konseptet byr på like mye sjarm og kos som filmene, og sluttresultatet er absolutt noe av det beste denne spillhøsten har å by på.

FIFA 22

ANMELDELSE: Årets FIFA byr på en skikkelig fotballfest og store møter med sportsikoner. Spillet byr samtidig bare på noen justeringer fra fjorårets spill i serien.

Hot Wheels Unleashed

ANMELDELSE: I dette spillet skal man samle biler fra Hot Wheels-universet, bygge egne baner og kjøre intense og actionfylte løp.

Mario Golf: Super Rush

ANMELDELSE: Pakk golfbagen og konkurrer mot venner i dette Mario-spillet. Her er det også ekstra spillmodus som krydrer konkurransenivået enda noen hakk.

Snowrunner (season pass)

ANMELDELSE: Et allerede fantastisk bilspill får enda mer innhold med "season pass". Snowrunner byr på en unik opplevelse med kjøring i vill og uhemmet natur.

Skate City

ANMELDELSE: Hopp på skateboardet og nyt gatene i Oslo, Los Angeles og Barcelona. Her kan man imponere med drøssevis av triks i dette flotte, norskutviklede skatespillet.

New Pokémon Snap

ANMELDELSE: Bli en ekte pokémon-fotograf! I dette spillet skal man utforske naturen, dra frem kameraet og knipse bilder av søte pokémons. Dette er en suveren safari-opplevelse som passer for alle eventyrlystne barn.

The Climb 2

ANMELDELSE: I dette spillet skal man klatre til toppen av fjell og skyskrapere ved å utfordre høydeskrekken og unngå å falle ned.

Harvest Moon: One World

ANMELDELSE: Gleden med bondegårdslivet byr på et spennende eventyr utenom det vanlige. Se vakre strender og fjell, ta hånd om avlingene og hjelp en gudinne i nød.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

ANMELDELSE: Nyoppusset Mario-klassiker byr på fantastisk grafikk, samarbeid og spillmagi for hele familien - samt underholdning for barn som ønsker å spille på samme skjerm med vennene sine.

PHOGS!

ANMELDELSE: Vakkert, drømmende og søtt - er bare noen av adjektivene som beskriver dette flotte samarbeidsspillet. Passer perfekt for barn og foreldre som vil spille sammen, eller barn som vil spille med venner.

Bonkies

ANMELDELSE: Nå er det tid for apestreker! Bonkies er et superkult samarbeidsspill som krever koordinering og bygging. Passer perfekt for familier og barn som vil spille på samme skjerm med venner.

Human: Fall Flat

ANMELDELSE: Vilt og sprøtt partyspill byr på moro og logisk gåteløsning for flere på en og samme skjerm.

MXGP 2020

ANMELDELSE: Kjør som aldri før i det tøffeste terrenget. Her kan man tråkke fra seg på lekre motorsykler og bryne seg på gjørme og vill natur. Spillet anbefales fra seks år.

Totally Reliable Delivery Service

ANMELDELSE: Lever pakker til destinasjonen sin i dette kaotiske og helsprø partyspillet som kan spilles med opptil fire venner. Anbefales fra syv år.

Planet Zoo: Aquatic Pack

ANMELDELSE: Denne fantastiske dyrehagesimulatoren byr nå på "havet" som tematikk med fem nye, flotte dyr og flere spennende landskapselementer.

Pikmin 3 Deluxe

ANMELDELSE: Supersøtt og fargerikt strategispill er ganske så vanedannende. Spillet anbefales av Barnevakten fra syv år.

FIFA 21

ANMELDELSE: Årets FIFA byr på mye fotballglede, men bare små endringer fra fjorårets spill i serien.

Microsoft Flight Simulator

Anmeldelse: Ta til himmelen hvor som helst i verden med tidenes kuleste flysimulator. Her skal man manøvrere alt fra småfly til store, kommersielle passasjerfly.

Moving Out

Lek flyttebyrå med vennene dine i et helkaotisk miljø, og flytt alt fra høner til upraktiske møbler så raskt som overhode mulig.

Snowrunner

Har du det som kreves for å manøvrere digre lastebiler og andre kjøretøy gjennom vanskelig terreng? Barnevakten anbefaler dette spillet fra ni år.

Planet Zoo: South America Pack 

ANMELDELSE: Imponerende dyrehagesimulator byr på enda mer læring og glede med denne tilleggspakken. Gå løs på nye landskapselementer, og møt fem unike dyr fra det søramerikanske kontinentet.

Animal Crossing: New Horizons

ANMELDELSE: Reis til en øde øy, bygg et hjem, få venner og utforsk omgivelsene. Nintendo perfeksjonerer Animal Crossing-serien i deres siste utgave.