Alder (Spill - Pegi): 3 år

Planet Zoo: Barnyard Animal Pack

ANMELDELSE: Et allerede nydelig spill får enda mer innhold å bryne seg på nå som gårdslivet settes på menyen. Anbefales på det varmeste.

Endless Ocean Luminous

ANMELDELSE: Dykk ned i det dype og mystiske havet. Her skal man lete etter all slags undersjøiske skapninger, kartlegge dem og jobbe for å ivareta omgivelsene.

Fernbus Simulator

ANMELDELSE: Kjør buss gjennom store deler av Europa og frakt passasjerer fra stoppested til stoppested. Her kan man nyte landeveier, natur, severdigheter og annet som dukker opp på ferden.

Tram Simulator Urban Transit

ANMELDELSE: I dette spillet skal man kjøre trikk og håndtere alle oppgavene som må til for å drifte et transportselskap.

Taxi Life: A City Driving Simulator

ANMELDELSE: Lekkert bilspill gjør det mulig å frakte passasjerer og drifte eget taxiselskap i storbyen Barcelona. Samtidig har spillet noen åpenbare feil som påvirker spillopplevelsen betydelig.

Snusmumrikken: Melodien i Mummidalen

ANMELDELSE: Dette spillet treffer blink med et konsept som passer for alle aldre. Her skal man hjelpe store og små skapninger i Mummidalen, og samtidig nyte eventyr, musikk og fantastiske bilder.

Tin Hearts

ANMELDELSE: Vakkert og kreativt puslespill-konsept. Samtidig har spillet en kompleks og tidvis mørk historie som kan fremstå som uforståelig for yngre barn.

Planet Zoo: Ultimate Edition

ANMELDELSE: Dyp og engasjerende dyrepark-simulator fortsetter å levere spillkvalitet på toppnivå. Her skal man ta hånd om mange forskjellige arter og bygge en park som appellerer til både gjester og dyr.

Rocket Racing

ANMELDELSE: I dette minispillet på Fortnite-plattformen skal man konkurrere i bilkjøring med andre. Her er det høyt tempo, ville hopp og kjappe reaksjoner som gjelder for å nå førsteplassen.

LEGO Bricktales (Meta Quest)

ANMELDELSE: I dette stilige VR-spillet skal man løse logiske hindringer og bygge med virtuelle LEGO-brikker som om de var på stuegulvet foran deg.

American Truck Simulator – Farm Machinery

ANMELDELSE: Kjør tøffe gårdsmaskiner mellom destinasjoner i dette flotte spillet som tar for seg lastebiler og transport. Her får man nye muligheter for å jobbe med frakt, samt noe mer pynt til førerhuset.

American Truck Simulator – Kansas DLC

ANMELDELSE: Nytt tilleggsinnhold byr på enda mer motorveier, byer, vakre åkre og gårdslivet i Kansas. Her er både natur, bygninger og landemerker gjengitt på en superb måte i spillformat.

What the Bat?

ANMELDELSE: I dette VR-spillet skal man utføre hverdagslige og helsprø gjøremål med balltre som hender. Ikke bare er spillet underholdende, men det er også svært variert og kreativt utformet.

Euro Truck Simulator 2 – West Balkans

ANMELDELSE: Innholdsrik tilleggspakke til anerkjente Euro Truck Simulator 2 byr på mye kjøreglede. Her får man flere land og byer å bryne seg på, og landskapet er tegnet med solide detaljer som kan nytes rett fra førersetet.

Just Dance 2024

ANMELDELSE: Dansefesten fortsetter i Just Dance 2024. Nå med 40 nye låter, et eget treningsmodus og flere måter å oppleve rytme og danseglede med venner og familie.

Super Mario Bros. Wonder

ANMELDELSE: Endelig et nytt "bortover-Mario-spill". Nintendo fortsetter å levere et konsept som bølger over av nostalgi med Mario-sjarm og herlige samarbeidsmuligheter.

Cities: Skylines 2

ANMELDELSE: Verdens beste bybyggerspill har blitt enda bedre. Her skal man bygge opp et samfunn, ta vare på innbyggernes behov og se hele sulamitten utbrodere seg på skjermen.

Construction Simulator – Sany Pack

ANMELDELSE: Fantastisk byggespill-simulator får hele 15 nye kjøretøy å bryne seg på. Her er det gravemaskiner, tårnkraner, veivalser og mye mer fra kinesiske Sany.

Construction Simulator – JCB Pack

ANMELDELSE: Hele seks nye kjøretøy pryder denne tilleggspakken til Construction Simulator. JCB er intet mindre enn verdens største produsent av teleskoplastere og traktorgravere og europas største produsent av anleggsmaskiner.

Forza Motorsport

ANMELDELSE: Fantastisk bilspill med fotorealistisk grafikk, nydelige biler, tilpasningsmuligheter for grad av utfordring og mye deilig kjøring.

EA SPORTS FC 24

ANMELDELSE: Verdens beste fotballspill får nytt navn og kun små, merkbare justeringer fra forrige spill i serien. Samtidig fortsetter mikrotransaksjoner i Ultimate Team som før.

Construction Simulator

ANMELDELSE: Dette er spillet som for mange lar barndomsdrømmen gå i oppfyllelse. Her kan man kjøre gravemaskiner, bulldosere og heisekraner. I tillegg kan man drifte sitt eget firma og påta seg stadig nye oppdrag og gjøremål.

Pikmin 4

ANMELDELSE: Sjarmerende romeventyr byr på logiske gåter, utforsking og ledelse av en hær som består av søte pikmins.

Viewfinder

ANMELDELSE: Kunst pluss hjernetrim. I dette spillet skal man løse puslespill ved å finne riktige perspektiver. Viewfinder er rett og slett en svært nytenkende og kreativ vri på puslespill-sjangeren.

American Truck Simulator

ANMELDELSE: Fantastisk lastebilsimulator byr på en reisefølelse når man frakter gods mellom ikoniske steder over langstrakte USA.

Rocket League

ANMELDELSE: Fartsfylt fotballspill med biler i stedet for mennesker byr på samarbeid, ballspill og høyt konkurransenivå.

UngSpotlight VR

ANMELDELSE: VR-opplevelse lærer barn og unge å bli tryggere på å holde presentasjoner i klasserommet. Her får man øve på det å håndtere et publikum, snakke høyt og tydelig, blikkontakt og annet av uro ved fremføringer.

Bus Simulator 21

ANMELDELSE: Fantastisk bus-simulator får en løft via ny oppdatering. Her kan man påta seg rollen som bussjåfør i to byer og oppleve den travle hverdagen innen offentlig transport. Dessverre har spillet noen tekniske feil her og der.

Train Life: A Railway Simulator

ANMELDELSE: Tog-simulator byr på oppgaver som togfører og administrerende direktør. Her skal man utvide selskapet sitt med flere ruter, tog og ansatte på tvers av Europa i miniatyr.

TramSim

ANMELDELSE: Herlig liten simulator gir en troverdig inngang til offentlig transport. Styr en trikk, slipp passasjerer av og på og ferd trygt mellom de ulike stoppestedene. Samtidig er dette spillet noe kortvarig med tanke på innhold.

Terra Nil

ANMELDELSE: Ta naturen tilbake i dette nytenkende strategispillet. Her skal man gjenerobre øde landskap ved å spre skog, vann, våtmarker og andre typer natur.

Beat Saber

ANMELDELSE: Star Wars-inspirert fektespill med lyssverd krever rytme, musikk og bevegelse. Supergøy og aktivt.

Job Simulator

ANMELDELSE: VR-klassiker utnytter teknologien til det ytterste. Stå bak kassa i en butikk, eller test ferdighetene som kontorarbeider. Fire yrker med et tonn av interaktive muligheter gjør dette til en engasjerende VR-opplevelse.

Transport Fever 2: Deluxe Upgrade Pack

ANMELDELSE: Bygg et transportimperium som frakter passasjerer og gods trygt til sjøs, i lufta, på togskinner og ute på veibanen. Transport Fever 2 er et dypt og meditativt strategispill med fantastisk grafikk og detaljnivå.

SEASON: A letter to the future

ANMELDELSE: Visuelt og vakkert spill dreier seg om å ta inn inntrykk. Her skal man reise gjennom et variert landskap og dokumentere menneskers liv, kultur og historie.

Degrees of Separation

ANMELDELSE: Nydelig og eventyrlig samarbeidsspill byr på et grafisk uttrykk som er i toppsjiktet. Smarte utfordringer gjør dette til en mestringsopplevelse som to spillere kan nyte sammen.

Two Point Campus: Space Academy

ANMELDELSE: Et av årets mest sjarmerende byggespill har fått en spennende tilleggspakke. Her skal man bygge et universitet som skal forberede studentene til oppgaver i verdensrommet.

Just Dance 2023

ANMELDELSE: Dansespillet som gir tilbakemeldinger på hvor flink man er. Med over førti låter er det nok å svinge hoftene til. Samtidig kreves kjøp av abonnement for tilgang til ytterligere sanger.

FIFA 23

ANMELDELSE: FIFA 23 fortsetter som en av de beste seriene med fotballspill på markedet, men byr kun på ørsmå justeringer siden forrige utgave.

Train Sim World 3

ANMELDELSE: Ta modelljernbanen til nye høyder i et realistisk, tredimensjonalt spilleventyr. I dette spillet kan man lære mer om tog, kjøre ikoniske lokomotiv og nyte opplevelsen fra innsiden av førerhuset.

Kirby’s Dream Buffet

ANMELDELSE: Konkurrer mot venner og familie i et spill der målet er å bli så tjukk på mat som mulig. Konkurrer i løp, slåsskamper og mer. Den feteste Kirbyen vinner.