Tryggere innstillinger i telefoner og nettbrett

SE OPPTAK AV WEBINAR MED TIPS OG RÅD: Nå kan du få tilgang til opptak av et utvalg av Barnevaktens populære webinarer for bare 49 kroner per stykk og få gode tips til hvordan du gjør telefoner og andre enheter tryggere og mer barnevennlig. For medlemmer er det gratis.

Er du medlem? Som medlem får du gratis tilgang til alle live-webinarer og et utvalg av opptak av disse. Hvert tema settes opp flere ganger, så det kommer alltid en sjanse til å få med seg det temaet du er mest interessert i.

Er du ikke medlem? Meld deg inn her og få alle våre medlemsfordeler fra i dag.

Gavetips: Gi et medlemskap i gave og få samtidig gratis tilgang til nettkurs med nyttige innstillinger til digitale dingser.

Våre webinarer

Tilgang kjøpes til ønsket webinar. 49 kroner per tilgang.

MERK: Dette er ikke et kjøp med evig tilgang. Tilgangen er aktiv i minimum 30 dager, etter dette må eventuell ny tilgang kjøpes på nytt. Tilgangen er bare til privat bruk.  Det er ikke tillatt å laste ned eller gjøre opptak av webinaret.

Gruppepris: Dersom du ønsker å bruke webinaret til fremvisning på arrangementer i offentlig eller privat regi (f.eks. på foreldremøter) må du kjøpe gruppebillett, som gjelder for grupper inntil 40 personer. Det koster 875 kroner.

Webinarer tilgjengelige for kjøp av tilgang:

Alt foreldre bør vite om superpopulære Roblox og Among Us

Kris Munthe, rådgiver på spill og apper i Barnevakten, gir deg nyttig informasjon om hvordan du kan gjøre Roblox og Among Us tryggest mulig for barna. Få konkrete tips og veiledning om blant annet nyttige innstillinger som kan gjøres inne i spillene.

Få tilgang her


Helt nye Youtube-innstillinger, gjør barna tryggere på 1-2-3!

Youtube har lansert tryggere innstillinger for barn. Nå kan tjenesten tilpasses alle aldre, inkludert nye foreldreinnstillinger for de litt større barna. Vi viser hvordan. Kris Munthe er rådgiver på apper og spill i Barnevakten. Han vil ta for seg det positive med Youtube, samt en rekke dilemmaer knyttet til barns bruk av tjenesten.

Få tilgang her


Foreldre Royale – er du oppdatert på Fortnite?

Kris Munthe, rådgiver på spill og apper i Barnevakten, viser det positive med Fortnite og tar for seg typiske dilemmaer med spilletVi går også gjennom hvordan du kan sette opp tryggere innstillinger i spillet trinn for trinn. Kris vil også gi deg nyttig informasjon om aldersgrenser og annet du bør kjenne til om spillet.

Få tilgang her


Alt foreldre bør vite om superpopulære Minecraft

Kris Munthe, rådgiver på spill og apper i Barnevakten, viser det positive med Minecraft og tar for seg deler av spillet som kan være problematisk for barn. Kris går også gjennom hvordan du kan sette opp tryggere innstillinger i spillet trinn for trinn. Han gir deg også nyttig informasjon om aldersgrenser og annet du bør kjenne til om spillet.

Få tilgang her


Spillene som lopper barna for penger

Kris Munthe, rådgiver på spill og apper i Barnevakten, gir deg tips til de beste appene som kan få både store og små over dørstokken. Motiver både store og små til å leke og lære med mobilen.

Få tilgang her


Appene som gjør det gøy å være ute

Kris Munthe i Barnevakten og Thomas Iversen i Forbrukerrådet tar opp dilemmaer omkring kjøpepress i spillene som «alle» barna spiller. Merk: Gratis tilgang for alle.

Få tilgang her


Hjelp! Hvordan gjøre barnets digitale dings tryggere? (Android)

Barnevaktens foredragsholder Endre Natvik gir deg nyttig veiledning i hvordan du kan gjøre mobilen eller nettbrettet til barna tryggere. Vi går gjennom innstillinger i Android (mobiler og nettbrett unntatt Iphone og Ipad) med tanke på trygghet og beskyttelse, tidsstyring, innholdsbegrensning, pengebruk, med mer. Du får med andre ord en skritt for skritt innføring i hvordan du kan legge til rette for å lære barna nettvett i tryggere rammer, samtidig som de får albuerom til å utforske den digitale verden.

Få tilgang her


Hjelp! Hvordan gjøre barnets digitale dings tryggere? (iOS)

Barnevaktens foredragsholder Endre Natvik gir deg nyttig veiledning i hvordan du kan gjøre mobilen eller nettbrettet til barna tryggere. Vi går gjennom innstillinger i Iphone og Ipad (iOS) med tanke på trygghet og beskyttelse, tidsstyring, innholdsbegrensning, pengebruk, med mer. Du får med andre ord en skritt for skritt innføring i hvordan du kan legge til rette for å lære barna nettvett i tryggere rammer, samtidig som de får albuerom til å utforske den digitale verden.

Få tilgang her


Bør jeg si ja eller nei til Tiktok, og hvordan gjøre Tiktok tryggere for barn?

Barnevaktens rådgiver på apper og spill Kris Munthe, gir deg nyttig informasjon om Tiktok, og går gjennom foreldreinnstillingene i appen trinn for trinn.

Få tilgang her