Tryggere innstillinger i telefoner og nettbrett

SE OPPTAK AV WEBINAR MED TIPS OG RÅD: Nå kan du få tilgang til opptak av et utvalg av Barnevaktens populære webinarer for bare 49 kroner per stykk og få gode tips til hvordan du gjør telefoner og andre enheter tryggere og mer barnevennlig. For medlemmer er det gratis.

Er du medlem? Som medlem får du gratis tilgang til alle live-webinarer og et utvalg av opptak av disse. Hvert tema settes opp flere ganger, så det kommer alltid en sjanse til å få med seg det temaet du er mest interessert i.

Er du ikke medlem? Meld deg inn her og få alle våre medlemsfordeler fra i dag.

Gavetips: Gi et medlemskap i gave og få samtidig gratis tilgang til nettkurs med nyttige innstillinger til digitale dingser.

Våre webinarer

Tilgang kjøpes til ønsket webinar. 49 kroner per tilgang.

MERK: Dette er ikke et kjøp med evig tilgang. Tilgangen er aktiv i minimum 30 dager, etter dette må eventuell ny tilgang kjøpes på nytt. Tilgangen er bare til privat bruk.  Det er ikke tillatt å laste ned eller gjøre opptak av webinaret.

Gruppepris: Dersom du ønsker å bruke webinaret til fremvisning på arrangementer i offentlig eller privat regi (f.eks. på foreldremøter) må du kjøpe gruppebillett, som gjelder for grupper inntil 40 personer. Det koster 875 kroner.

Webinarer tilgjengelige for kjøp av tilgang:

Hjelp! Hvordan gjøre barnets digitale dings tryggere? (Android)

Barnevaktens foredragsholder Endre Natvik gir deg nyttig veiledning i hvordan du kan gjøre mobilen eller nettbrettet til barna tryggere. Vi går gjennom innstillinger i Android (mobiler og nettbrett unntatt Iphone og Ipad) med tanke på trygghet og beskyttelse, tidsstyring, innholdsbegrensning, pengebruk, med mer. Du får med andre ord en skritt for skritt innføring i hvordan du kan legge til rette for å lære barna nettvett i tryggere rammer, samtidig som de får albuerom til å utforske den digitale verden.

Få tilgang her


Hjelp! Hvordan gjøre barnets digitale dings tryggere? (iOS)

Barnevaktens foredragsholder Endre Natvik gir deg nyttig veiledning i hvordan du kan gjøre mobilen eller nettbrettet til barna tryggere. Vi går gjennom innstillinger i Iphone og Ipad (iOS) med tanke på trygghet og beskyttelse, tidsstyring, innholdsbegrensning, pengebruk, med mer. Du får med andre ord en skritt for skritt innføring i hvordan du kan legge til rette for å lære barna nettvett i tryggere rammer, samtidig som de får albuerom til å utforske den digitale verden.

Få tilgang her


Bør jeg si ja eller nei til Tiktok, og hvordan gjøre Tiktok tryggere for barn?

Barnevaktens rådgiver på apper og spill Kris Munthe, gir deg nyttig informasjon om Tiktok, og går gjennom foreldreinnstillingene i appen trinn for trinn.

Få tilgang her