Alder (Spill - Pegi): 16 år

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction

ANMELDELSE: Nettbasert førstepersonsskytespill tar for seg lagarbeid i møte med en farlig fiende. Her må man tenke taktikk og samarbeid for å overvinne monstre av ulike slag.

Valorant

ANMELDELSE: Nettbasert skytespill krever taktikk, samarbeid og smart bruk av overnaturlige evner.

Halo Infinite

ANMELDELSE: Langtlevende skytespill-serie til Xbox og PC har nå fått et nytt eventyr som spillere kan begi seg ut på. I tillegg er det mer enn nok flerspilleraction å ta av.

Battlefield 2042

ANMELDELSE: Massivt og fremtidsrettet. Battlefield 2042 byr på storslagne kamper med helikoptre, tanks og soldater.

Spider-Man: Miles Morales

ANMELDELSE: I dette spillet følger man Miles Morales i rollen som "den andre" Spider-man og hans oppgave med å forsvare byen New York fra en rekke farer.

Splitgate

ANMELDELSE: Nettbasert skytespill med en unik vri. Her kan man lage portaler for å taktisk utmanøvrere fienden.

Marvel’s Guardians of the Galaxy

ANMELDELSE: Marvels superhelter drar på en intergalaktisk reise for å redde universet. Her tar man rollen som Star-Lord og leder en trofast, men småkomplisert gjeng med helter.

Vader Immortal

ANMELDELSE: Filmatisk VR-spill lar spilleren få oppleve et Star Wars-eventyr med lasersverd og kraften til hjelp.

Papers, Please

ANMELDELSE: Dette spillet plasserer deg i rollen som grensevakt. Her må man ta strenge valg som avgjør individers skjebne på godt og vondt. Spillet fordrer moralsk refleksjon, men inneholder tematikk som retter seg mot voksne, og ikke barn.

Road 96

ANMELDELSE: Eventyrspill byr på mange valg man kan ta. Historien, menneskene man møter og spillets slutt endrer seg avhengig av valgene man tar underveis.

Returnal

ANMELDELSE: En astronaut blir fanget på en fiendtlig planet og må gjenoppleve det samme marerittet hver gang hun dør.

Twin Mirror

ANMELDELSE: "Detektivspill" byr på gåteløsning og en filmatisk stil, men virker noe uferdig med tanke på historiefortelling og selve spillverden.

Marvel’s Avengers

ANMELDELSE: Superheltspill byr på mye action og ikoniske helter fra Marvel sitt fantastiske univers. Vi gjør allikevel oppmerksom på at dette spillet har fått anbefalt aldersgrense 16 år av PEGI.

Ancestors: The Humankind Odyssey

ANMELDELSE: Led en flokk med forhistoriske primater, og overlev i den ville og nådeløse naturen. Dette spillet tar deg flere millioner år tilbake i startgropen av menneskehetens historie.

Age of Wonders: Planetfall

Et godt produsert strategispill byr på ressurshåndtering og taktikk på slagmarken. Flott grafikk, en spennende sci-fi-setting og variasjon i spillet er også høydepunkter. Spillet har fått aldersanbefaling fra 16 år fra PEGI.

Total War: Three Kingdoms

Avansert strategispill tar for seg massive slagmarker i det gamle Kina. Styr troppene, benytt taktikk og strategi og overvinn fienden. Dette spillet har fått aldersanbefaling fra PEGI fra seksten år.

Dead or Alive 6


Velg mellom kjempere av utallige kampkunster og tren hardt for å bli den sterkeste i Dead or Alive 6. Spillet har fått anbefalt aldersgrense 16 år fra PEGI. Plattformer: Playstation 4, Xbox One, Microsoft Windows.

Anthem

Anthem er et nettbasert, action-rollespill satt til fremtiden. Her hopper man inn i mektige robotdrakter og kjemper mot mekaniske fiender og monstre. PEGI har gitt spillet aldersanbefaling fra 16 år.

Apex Legends

Apex Legends er et battle royale-spill i samme sjanger som Fortnite. En tøffere tone gjør at spillet har fått 16 år som anbefalt aldersgrense fra PEGI. Barnevakten mener at spillet ikke passer for yngre barn.

Travis Strikes Again: No More Heroes

ANMELDELSE: Dette er det tredje spillet i "No More Heroes"-serien. Dra sammen med den tvilsomme helten Travis Touchdown og utforsk forskjellige spillverdener inni spillet. Aldersgrense 16 år fra PEGI. Konsoll: Nintendo Switch.

Battlefield V

ANMELDELSE: Andre verdenskrig er bakteppet for det femte Battlefield-spillet. Her kan man delta i kriger med mange spillere, tanks, soldater, fly og mer.

Marvel`s Spider-Man

Tre inn i helterollen som selveste Spider-Man og beskytt byens innbyggere for hardbarka forbrytere. Et solid kvalitetsspill som også har hyppige innslag av tegneserievold. Passer fra 16 år.

Aragami: Nightfall

Aragami et gøyalt snik-deg-rundt-spill, der du har evnen til å kontrollere skyggene, og spillet har nå fått en utvidelse med Nightfall. I Nightfall får du et innblikk i hva som skjedde før historien starter i Aragami. Passer fra 16 år.

Jurassic World Evolution

Bygg og drift din egen dinosaurpark fra bunnen av og se hvordan dyrelivet utarter seg. Lag en drømmepark for turister, eller en potensiell dødsfelle for både fe og folk. Dette spillet passer fra seksten år.

Dark Souls: Remastered

Dark Souls: Remastered er en ny og finjustert verson av det originale Dark Souls fra 2011. Spillet ble en fullkommen trilogi og denne versjonen gir nye spillere muligheten til å føle på spillet som startet det hele. Spillet passer fra 16 år.

H1Z1: Battle Royale

Dette er et nettbasert skytespill i Battle Royale-sjangeren, der hundre spillere kjemper til den siste står igjen som vinner. Passer fra 16 år.

Extinction

Monstre på 30 meter og deres lakeier er kommet for å utslette menneskeheten. Spill som Avil og bokstavelig talt slå deg løs i kamp mot overveldende store styrker. Grunnet innhold i spillet er aldersgrensen satt til 16 år.

Bayonetta 2

Heksen Bayonetta er tilbake og må samarbeide med uventede partnere når spill to fyrer løs, som alltid med kul slåssing. Spillet passer fra 16 år.

Kona

I denne kanadiske villmarken er ingenting som er det utgir seg for å være. Overlev i brutale og kalde omgivelser, og oppdag et mystisk og nervepirrende eventyr. Spillet passer fra 16 år.

Metal Gear Survive

Overlev så lenge som mulig på en fremmed planet, der du må jakte etter mat og samle ressurser til å bygge basen din, samtidig som menneskehetens skjebne henger i en tynn tråd. Spillet passer fra 16 år.

Monster Hunter: World

Pakk sammen våpen og utstyr og gjør deg klar for en spennende jakt etter farlige monstre. Spillet er egnet fra 16 år.

ARK: Survival Evolved

Overlev i en nådeløs villmark ved å finne ressurser, utvikle våpen og lage ditt eget bosted. Samarbeid, eller kjemp mot andre spillere på nett, og bruk tiden din på å temme dinosaurer. Dette spillet passer fra 16 år.

Star Wars Battlefront II

Kjemp i massive kamper i Star Wars-universet og ta kontroll over kjente helter og skurker. Kjemp til fots, i kjøretøy eller i verdensrommet. Spillet passer fra 16 år.

PlayerUnknown’s Battlegrounds

I dette skytespillet vinner den siste gjenlevende av 100 spillere. Drap, vold, chat gjennom tale og mulighet for å bruke ekte penger er noe av det man møter i dette spillet, som er blitt svært populært. Spillet passer fra 16 år.

WWE 2K18

Dette spillet plasserer deg i ringen med kjente brytere fra WWE og gir deg mulighet til å spille i karrieremodus, mot andre på nett, eller i enkeltstående kamper. Passer fra 16 år.

The Hunter: Call of the Wild

Gå inn i jegerens verden med dyr som oppfører seg realistisk, og omgivelser som tar pusten fra deg. Passer fra 16 år på grunn av scener med jakt og felling av dyr.

Destiny 2

Destiny 2 er en av årets store spillnyheter. Her trer man inn i helterollen for å redde hjemstedet sitt fra en brutal og nådeløs erobrer. Passer fra 16 år.

Uncharted: The Lost Legacy

Dra på tidenes skattejakt på tvers av eksotiske og farlige steder. Dette spillet gir deg wow-følelse og spenning til samme tid. Passer fra 16 år.

Tekken 7

Tekken 7 byr på solid action og en filmatisk og dramatisk setting. Spillet har en alvorlig, men engasjerende stil, og passer ungdom fra 16 år.

Mass Effect: Andromeda

Utforsk en helt ny galakse, bygg allianser og ta skjebnesvangre valg som påvirker alt fra mennesker til fremmede raser. Passer fra 16 år.

Styx: Shards of Darkness

Styx er en antihelt av beste kaliber i et spill der man skal unngå fiender og snike seg omkring både høyt og lavt. Spillet faller i smak for de som liker utradisjonelle spill der man skal skjule seg fra fienden. Kan spilles av ungdom fra 16 år.

Horizon Zero Dawn

Med førsteklasses historiefortelling, et suverent kampsystem og vakre omgivelser, er dette et spill som er vanskelig å legge fra seg. Spillet byr også på en sterk, kvinnelig helt i hovedrollen. Passer fra 16 år.

Final Fantasy XV

Det siste spillet i den anerkjente Final Fantasy-serien byr på magi, utforsking og relasjonelle bånd mellom de fire heltene. Her er det mange gode opplevelser i vente i en spennende verden. Anbefales for ungdom fra 16 år.

XCOM 2

Etter at jordkloden er blitt overtatt av fiendtlige skapninger, er det din oppgave å organisere motstandsbevegelsen. Bli med på et taktisk actioneventyr som byr på utallige timer med hjernetrim og underholdning. Anbefales for ungdom fra 16 år.

The Technomancer

Et fantastisk rollespill der du styrer en potensiell helt og folkets vokter med mektige evner. Bli med inn i en verden av magi, krig, politikk og eventyr. Anbefales til ungdom fra 16 år.