Spill

Let etter spill via søkemotoren, eller les spillanmeldelser nedenfor publisert kronologisk med de nyeste øverst.

 
 

Poochi & Yoshi’s Woolly World

Med nydelig grafikk og en sjarmerende helt i hovedrollen, vil dette spillet gå rett hjem hos spilleglade barn. Anbefales fra tre år.

more

Unturned

Minecraft-inspirert grafikk med zombier og postapokalyptiske tendenser. Kan spilles av barn fra tolv år.

more

Hitman: The Complete First Season

Tre inn i skoene til en profesjonell snikmorder. Her gjelder det å observere, planlegge og nå målet via mange alternative veier. Hitman er et kvalitetsspill for voksne, men bør ikke spilles av barn.

more

Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue

Bli med på et forvirrende, men til tider interessant eventyr der du møter karakterer fra Disney og Final Fantasy. Anbefales for barn fra tolv år.

more

Overcooked

Redd verden ved å lage mat i et hektisk og underholdende miljø. Dette er et vanvittig morsomt spill som man kan nyte sammen med venner eller hele familien. Anbefales for barn fra tre år.

more

Corel VideoStudio X9 (Ultimate)

Rediger og lag fantastiske videoer i et program som er beregnet for viderekomne innen videoredigering, men også for de som kan litt. Anbefales for videointeresserte ungdom fra 13 år.

more

The Last Guardian

En nydelig verden, fantastisk musikk og et sterkt vennskap mellom en gutt og et massivt beist som blir hans følgesvenn. Anbefales for barn fra 12 år.

more

Steep

Hiv deg ut fra fjelltopper og opplev det ene adrenalinkicket etter det andre. Dette er kanskje tidenes beste og mest ambisiøse vintersportspill noen gang. Anbefales for barn fra tolv år.

more

Picross 3D: Round 2

La hjernen få trim med dette spillet som fordrer logisk tenking og tolking av mønster. Her skal man fjerne og farge kuber for å få frem hemmelige figurer. Anbefales for barn fra seks år.

more

CrazyTalk Animator 3 (Standard)

Animer figurer og gi dem liv med stemme, bevegelser og gestikulering. Kan brukes av barn fra 13 år.

more

Super Mario Maker 3DS

Lag dine egne baner med verdens mest kjente og koselige spillfigur. Super Mario Maker fordrer kreativitet og har et nærmest uendelig potensial for underholdning. Anbefales for barn fra tre år.

more

Final Fantasy XV

Det siste spillet i den anerkjente Final Fantasy-serien byr på magi, utforsking og relasjonelle bånd mellom de fire heltene. Her er det mange gode opplevelser i vente i en spennende verden. Anbefales for ungdom fra 16 år.

more

Goat Simulator – The Bundle

Hvem kunne tro at livet som geit var så underholdende? Bli med på meningsløs moro i en åpen verden som nå blir din egen digitale lekeplass. Anbefales for barn fra tolv år.

more

Pokémon Moon

Blir med til en magisk verden og jakt etter noen av de stiligste skapningene du kan tenke deg. Kjemp, utforsk og kos deg med Pokémon Moon. Anbefales for barn fra syv år.

more

Dishonored 2

Opplev en sterk historie og en spennende epoke med mange nyskapende ideer. Dishonored 2 byr på action og gode vendepunkter der man selv skreddersyr sin egen spillopplevelse. Dette er et spill med 18 års aldersmerking og sterke voldsskildringer som ikke egner seg for barn.

more

Watch Dogs 2

Bli med til San Fransisco i hovedrollen som en dyktig hacker. Her er det yrende byliv, teknologiske duppeditter og mye action å bryne seg på. Dette er et spill med 18 års aldersmerking og sterke voldsskildringer som ikke egner seg for barn.

more

Magix Photostory Deluxe

Med dette programmet er det enkelt å lage video- og bildepresentasjoner på datamaskinen. Lek med tekst, effekter og bland musikk med video og bilder. Anbefales for barn fra tolv år.

more

Owlboy

Norskutviklede Owlboy har tatt spillverdenen med storm. Kritikere fra alle kanter hyller dette spillet som følger retrostilen og ser svært vakkert ut på skjerm. Anbefales for barn fra syv år.

more

Call of Duty: Infinite Warfare

Et av årets største skytespill er nå ute på markedet. Call of Duty imponerer med flott grafikk og en spennende fremtidssetting. Her er det nye kart, våpen og en suveren enspillermodus å bryne seg på. Men dette er et spill med 18 års aldersmerking og sterke voldsskildringer som ikke egner seg for barn.

more

Just Dance 2017

Å tre ut på dansegulvet har aldri vært så morsomt. Just Dance 2017 fokuserer på lek og sosialt samspill. Vær imidlertid klar over at det er noe kjøpepress i spillet. Anbefales fra tre år.

more

The King of Fighters XIV

Gjør deg klar til å møte noen av de tøffeste og dyktigste kamputøverne du kan tenke deg. Dette spillet byr på et omfattende karaktergalleri og timevis med moro. Anbefales for barn fra tolv år.

more

Farming Simulator 17

Å drive jordbruk har aldri vært så gøy eller så komplekst til samme tid. Farming Simulator 17 lar deg styre den spennende prosessen fra dyrking til transport og salg av innhøstingen. Anbefales for barn fra tre år.

more

Rhythm Paradise Megamix

Trall fra deg i en sanggruppe eller plukk hårstrå fra grønnsaker i takt med musikken. Dette spillet er en «må ha spillopplevelse» for alle musikkinteresserte barn. Anbefales for barn fra syv år.

more

XCOM 2

Etter at jordkloden er blitt overtatt av fiendtlige skapninger, er det din oppgave å organisere motstandsbevegelsen. Bli med på et taktisk actioneventyr som byr på utallige timer med hjernetrim og underholdning. Anbefales for ungdom fra 16 år.

more

Battlefield 1

Et av årets mest etterlengtede krigsspill er her og Battlefield 1 skuffer ikke. Her kan man oppleve episke slagmarker og kjempe med og mot et hav av soldater og kjøretøy. Egner seg kun for voksne.

more

Dragon Quest Builders

En verden er blitt lagt i mørke og alle som bor der har mistet evnen til å skape ting. Du spiller en helt som skal gjenoppbygge og hjelpe folket med å komme seg igjen. Anbefales for barn fra syv år.

more

No Man’s Sky

Utforsk universets millioner av planeter. Her skal du samle ressurser, oppleve varierte former for dyre- og planteliv og oppgradere romskipet ditt. Anbefales fra syv år.

more

Rise of the Tomb Raider

Dette spillet er rett og slett nydelig, filmatisk og actionfylt. Lara Croft er en kvinnelig heltefigur og et viktig bidrag til spillverden når det gjelder kjønnsfordeling. Men dette er et spill for voksne, og bør ikke spilles av barn.

more

Sonic Boom: Fire & Ice

Den blå helten vår, Sonic, er like kjapp og stilig som noen gang. I denne siste utgivelsen får du et spill pakket fullt av action og mange timer med moro. Anbefales for barn fra tre år.

more

FIFA 17

Festen er i gang med årets mest etterlengtede fotballspill. Med en helt ny historiemodus, spillmotor og innslag av det norske damelandslaget, inneholder FIFA noen av de største endringene på lenge. Anbefales for barn fra syv år.

more

Virginia

Dette spillet er fullt av mystikk og spenning. Bli med på en FBI-agents eventyr for å løse en sak der ting virkelig tar av. Kan spilles av barn fra tolv år.

more

PES 2017 - Pro Evolution Soccer

PES leverer skikkelig fotballglede både på og utenfor banen. Spillet flyter godt, har en suveren gameplay og flott grafikk. Anbefales til fotballgale barn fra tre år.

more

Mario Tennis: Ultra Smash

Her har du er flott spill som hele familien kan kose seg med sammen.

more

Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games

OL i Rio er over, og med norske øyne kan vi konstatere at det ikke gikk vår vei. Men når Mario & Sonic tar turen til Rio for å delta i OL går det adskillig bedre. Her kommer et spill som samler familien eller vennegjengen fremfor skjermen.

more

Magix Music Maker (Premium) 2017

Drømmer du om å bli den neste Kygo eller Avicii? Lag din egen musikk rett på datamaskinen med dette flotte musikkprogrammet. Anbefales for barn fra tolv år.

more

Phoenix Wright: Ace Attorney - Spirit of Justice

Drømmer du om å være advokat? I dette spillet trer du inn i skoene til en av de beste forsvarsadvokatene på kloden. Anbefales for ungdom fra 16 år.

more

Metroid Prime: Federation Force

Roboter og romvesener havner i kamp med svære, mekaniske krigsmaskiner. Kan spilles av barn fra tolv år.

more

Worms W.M.D

Worms er bedre enn noen gang, og byr på taktisk action mellom krigsherjende småkryp. Passer perfekt for flere spillere i samme sofa. Anbefales for barn fra tolv år.

more

Inside

Inside er grøssende vakkert. Opplev en apokalyptisk verden gjennom øynene til en gutt på flukt. Passer for voksne fra 18 år.

more

Deus Ex: Mankind Divided

Dette spillet byr på taktisk action, et spennende miljø og en fengende historie. Mankind Divided er et spill av høy kvalitet, men dette er et spill for voksne.

more

Teddy Together

Ta vare på din egen, virtuelle bamse. Vis omsorg, mat, lek, bad og snakk sammen med Teddy. Anbefales for barn fra tre år.

more

F1 2016

Forbered deg på å kjøre i verdens raskeste billøp, der F1 er blitt mer realistisk og adrenalinpakket enn noen gang. Anbefales for barn fra tre år.

more

Disney Art Academy

Lær deg å tegne favorittfigurer fra Disney og Pixar. Anbefales for barn fra seks år.

more

Yo-kai Watch

Et vakkert og underholdende spill der du kjemper med og mot artige spøkelser. Anbefales for barn fra syv år.

more

Monster Hunter Generations

Bli med og utforsk en levende fantasiverden samtidig som du bekjemper storslåtte monstre. Anbefales for barn fra tolv år.

more

Kirby: Planet Robobot

Underholdende plattformspill som byr på leken grafikk og varierte utfordringer. Anbefales for barn fra syv år.

more

Ghostbusters

Enkel og noe monoton underholdning som er best å spille sammen med venner. Kan være kjedelig å spille alene. Egner seg for barn fra tov år.

more

Carmageddon: Max Damage

Dette bilspillet er raskt og actionfylt, men også med blodig innhold. Carmageddon kan være underholdende og spennende for voksne fra 18 år.

more

Paragon

Barnevakten har tatt en sniktitt på online-spillet Paragon før offisiell lansering. Her er det mye taktikk og fokus på samarbeid, men også muligheter for kjøp av mer innhold i spillet. Anbefales for barn fra tolv år.

more

LEGO Star Wars: The Force Awakens

Den siste Star Wars-filmen er blitt gjengitt som LEGO-spill. Barnevennlig, trygt og vanvittig moro. La «kraften» bli med barn fra sju år.

more

The Technomancer

Et fantastisk rollespill der du styrer en potensiell helt og folkets vokter med mektige evner. Bli med inn i en verden av magi, krig, politikk og eventyr. Anbefales til ungdom fra 16 år.

more

Rocket League Collector’s Edition

Hva skjer når du bytter ut spillerne på fotballbanen med biler og i tillegg endrer fysikklovene drastisk. Svaret er enkelt, Rocket Leauge – et vanvittig sportsspill som anbefales for barn fra seks år.

more

Le Tour de France 2016

For de som er interessert i sykkelsport, er dette spillet pakket full av funksjoner og muligheter. Noe vaklende kvalitet når det gjelder grafikk, men utenom det, et spill som anbefales til barn fra ti år og oppover.

more

Magix Video Easy HD

Hvis barna er ute etter et videoredigeringsprogram til PC som er enkelt å bruke, da kan dette være et godt alternativt. Passer for barn fra ti år.

more

Fruity Loops 12

Veien er kort for å lage lekker musikk på egen datamaskin. Fruity Loops har et middels nivå når det gjelder vanskelighetsgrad, men byr også på svært profesjonelle funksjoner. Passer for musikkinteressert ungdom fra 16-årsalderen.

more

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan

Det siste Turtles-spillet har noen goder å by på, men har generelt dårlig grafikk og svakt gameplay. Kan spilles av barn fra 12 år.

more

Overwatch

Bør ditt barn spille Overwatch? Vi har testet dette kritikerroste skytespillet, og anbefaler det til barn og ungdom fra 12 år.

more

Battle Worlds: Kronos

Et turbasert strategispill som krever god dømmekraft og taktisk evne hos spilleren. Men på grunn av enkel grafikk og svakheter i produktet, vil nok dette spillet treffe mest hos barn og unge med en særinteresse for sjangeren.

more

Stories: The Path of Destinies

Dra ut i et magisk univers for å bekjempe en ond keiser som søker herredømme. Passer barn fra 12 år.

more

Uncharted 4: A Thief's End

Uncharted 4 tar spilleren med på et fantastisk eventyr for å finne en hemmelig skatt. Her kan man forvente en solid historie og møte uforglemmelige karakterer. Anbefales fra 16 år.

more

Battleborn

Møt noen av galaksens kuleste superhelter i en skikkelig actionfest. Dette er et spill av høy kvalitet, og anbefales derfor til ungdom fra 16 år.

more

Photoshop Elements 14 og Premiere Elements 14

De fleste har hørt om Photoshop, et bilderedigeringsprogram med svært avanserte funksjoner. Heldigvis finnes det en enklere tilnærming for å redigere frem flotte bilder og video. Adobe Elements-programmene passer for ungdom med en slik interesse, fra tolvårsalderen og oppover.

more

Ratchet & Clank

Dette er et fullverdig kvalitetsspill og et barnevennlig alternativ til andre skytespill. Her er det en solid handling, flott grafikk og variert spillopplevelse. Anbefales til barn fra syv år.

more

CrazyTalk 8

CrazyTalk er et animasjonsprogram som lar barna animere ansikter på bilder, enten av seg selv, venner, dyr eller andre gjenstander. Programvaren anbefales til eldre barn og ungdom.

more

Gravity Rush Remastered

Opplev verden fra alle vinkler, idet du leker med gravitasjonskrefter i dette spillet som anbefales til barn fra tolv år.

more

Trackmania Turbo

Dette er et helt vanvittig bilspill som minner om ren berg- og dalbanekjøring. Underholdende, men noe monotont i lengden. Anbefales for barn fra tre år.

more

Plants vs. Zombies – Garden Warfare 2

Er du på jakt etter gode alternativer til barna når det gjelder skytespillsjangeren? Dette er et engasjerende kvalitetsspill som anbefales til barn fra syv år.

more

Unravel

Dette er kanskje et av årets vakreste spill hittil. Bli med og opplev landskap inspirert av Skandinavia, i en fortelling som handler om selve livet. Anbefales for barn fra syv år.

more

Firewatch

Dette spillet tar deg med til en nydelig skog som skal utforskes og et mysterie som må løses. Men dette er et grøsserspill, og anbefales til ungdom fra 16 år.

more

LEGO Marvel's Avengers

LEGO Marvel’s Avengers er bygget på samme mal som tidligere spill, og det resulterer i et uinspirerende og repetitivt spill. Likevel fanges atmosfæren i Marvel-universet godt, og mange barn vil nok la seg begeistre. Spillet er på engelsk.

more

The Witness

Et tvers igjennom velgjort og genialt utfordrende puslespill med helt nydelig grafikk. Spillet har PEGI 3, men vi foreslår 12 år og oppover grunnet stigende vanskelighetsgrad.

more

Shadow Puppeteer

Dette norskutviklede spillet byr på logisk hjernetrim for en eller to spillere. Her må en gutt og skyggens hans samarbeide for å fange skurken. Anbefales for barn fra sju år.

more

Snoopy’s Grand Adventure

Snoopy’s Grand Adventure er et spill basert på den nye Knøttene-filmen, eller Peanuts på engelsk. Spillet tilfredsstiller nok den yngste målgruppen, og kan være et fint inngangsspill til spillverden. Men som helhet heller spillet mot det middelmådige.

more

Fallout 4

Hva hadde skjedd om verden ble lagt øde i en atomkrig? Fallout 4 er et voldelig og oppslukende spill som ikke bør spilles av noen under 18 år.

more

Minecraft: Story Mode

Dette nye Minecraft-spillet er et noe tynt, men likevel bra historiedrevet spill i flere episoder. Spillet krever gode engelskkunnskaper og anbefales fra tolv år.

more

Star Wars: Battlefront

Stjernekrigene er i gang, så hiv deg inn i et romskip, en vandrende tanks eller kjemp til fots. Dette spillet tilbyr en intens og underholdende opplevelse for ungdom fra 16 år.

more

Destiny: The Taken King

Dette er et skytespill med flott grafikk og adrenalinpakkede kampsekvenser. Spillet har en rik historie i et univers verdt å utforske. Anbefales fra 16 år.

more

Need for Speed (2015)

Dette er et halvhjertet forsøk på å lage en reboot av den kjente spillserien. Vær oppmerksom på at du må være på nett med konsollens online-abonnement for å spille.

more

Just Dance 2016

Just Dance er et aktivt og fysisk spill. Her oppfordres det til å være sosial via musikk, dans og rytme. Anbefales varmt fra ti år.

more

Call of Duty: Black Ops III

I år går Call of Duty et steg lenger ved å krysse teknologien med mennesket. Dette er et middels bra spill i serien, og husk: Det er mange grafisk brutale og skremmende scener som absolutt ingen under 18 år burde spille.

more

Journey Collector’s Edition

En reise i ørkenen og gamle ruiner – et mesterverk er oppusset til PlayStation 4. I denne samleutgaven følger også to relativt greie spill fra samme utvikler med. Merk: Eksklusivt til PlayStation.

more

Disney Infinity 3.0

Bygg dine egne byer, utforsk eventyrverdener og løs oppdrag i Disneys univers. Dette er et supert familiespill.

more

Magix Movie Edit Pro 2016

Dette er et mer avansert program for å redigere filmer som tilbyr mange nyttige funksjoner. Anbefales for viderekomne på data, gjerne fra 13 år.

more

Crazy Talk 7 – Pro

CrazyTalk er et animasjonsprogram som lar barna animere ansikter på bilder, enten av seg selv, venner eller av dyr og andre gjenstander. Programvaren anbefales til eldre barn og ungdom.

more

PES 2016

Et fantastisk fotballspill som er virkelighetstro og med flott grafikk. Her tilbys timevis med moro for både store og små, og vi kan ikke annet enn anbefale dette spillet.

more

Dota 2

Dette er et glimrende, konkurransebasert strategispill som spilles med venner og andre over internett. Vær oppmerksom på muligheter for kjøp i spillet, samt et nettmiljø som til tider kan være krast og krevende.

more

FIFA 16

FIFA er bedre enn noensinne, men også litt vanskeligere.

more

Tearaway Unfolded

Et ikonisk PlayStation Vita-spill pusses opp til PlayStation 4. Dette er et mesterverk av et kreativt spilleventyr med fabelaktig papirkunst. Anbefales for barn fra syv år.

more

God of War III Remastered

Dette spillet inneholder solide mengder med vold og noe seksuelt innhold. Et adrenalinpakket actioneventyr, men det egner seg bare for voksne.

more

Until Dawn

Dette er et spill som inneholder skumle scener, ekstrem vold og dilemmaer for en moden bruker. Fengende og vellaget for voksne, men egner seg overhodet ikke for barn.

more

Magix Music Maker 2015

Magix Music Maker er i mellomsjiktet av vanskelighetsgrad og pris på program for å lage musikk. Passer barn fra 11-årsalder og oppover på grunn av teknisk vanskelighetsgrad.

more

Yoshi's Woolly World

Begi deg ut på eventyr med Yoshi i en fantasifull spillverden laget av strikketøy, ullgarn og tekstiler. Dette er kanskje et av de flotteste barnespillene utviklet for Wii U-konsollen.

more

Code Name: S.T.E.A.M.

Elitegruppen S.T.E.A.M. rykker ut for å redde verden fra en utenomjordisk trussel i denne steampunk-skytethrilleren som passer for ungdom fra 15 år.

more

Splatoon

Nintendo byr her på nyskapende og svært så underholdende spillmoro som er på sitt aller beste når man konkurrerer mot andre. Dette er et godt og barnevennlig skytespill-alternativ som anbefales fra åtte år.

more

Life is Strange

Et glimrende spill som tar for seg utfordringer og moralske dilemmaer i tenårene, blandet med spenning og mystikk. Anbefales sterkt for eldre ungdom.

more

Cities: Skylines

Dette er en av de beste bysimulatorene på markedet. Spillet passer utmerket for alle aldersgrupper, men barn yngre enn tolv år kan trenge litt hjelp med å komme i gang.

more

Project Cars

Et suverent spill som minner om realistisk bilkjøring fra virkeligheten. Innhold er egnet for alle aldre, men vanskelighetsgraden gjør at dette passer best for litt eldre barn.

more

The Crew

Et ambisiøst bilspill fra Ubisoft som faller ganske flatt til forventingene. Spillet er ok for aldersgruppen 12+.

more

Battlefield: Hardline

Etter en lang rekke Battlefield-spill tar spillserien et sidesprang og prøver seg som politi og røver. Det blir et helt greit resultat. Spillet inneholder mye vold og problematisk tematikk, og er overhodet ikke egnet for barn og ungdom under 18 år.

more

Cooking Mama: Bon Appétit

Gjør deg klar til å diske opp en kulinarisk storm på kjøkkenet i Cooking Mama: Bon Appétit!

more

Civilization: Beyond Earth

Utvikleren Firaxis Games prøver på noe nytt med denne nye utgaven av strategispillet Civilization, men med samme kjernetrekk. Resultatet ble nok ikke helt som de håpte.

more

Game Dev Tycoon

Et artig og unikt simulatorspill som vil underholde de som er nysgjerrige på fenomenet dataspill. Spillet anbefales for ungdom fra tolv år, og både ungdom og voksne kan like dette spillet.

more

The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D

Nintendo 64-klassikeren The Legend of Zelda Majora's Mask gjenfødes på Nintendo 3DS på en meget god måte. Anbefales fra tolv år.

more

Tearaway

Fra skaperne av LittleBigPlanet: Tearaway byr på en unik og fabelaktig reise i en verden av papir, og anbefales på det varmeste. Merk at spillet er eksklusivt til håndholdte PlayStation Vita.

more

Super Smash Bros.

Utfordre vennene dine til duell! Velg hver deres Nintendo-figur og ”smash” i vei i denne forrykende slåsskamp-turneringen.

more

Sonic Boom: Shattered Crystal

Sonic Boom er en ny gren i Sonic the Hedgehog-universet: Nytt utseende og nye eventyr med fokus på gåteløsning og lagarbeid.

more

SingStar Ultimate Party

Sony har lang tradisjon med gode karaoke-spill. Denne utgivelsen oppleves som et svakt ledd i kjeden av mange gode Singstar-utgivelser.

more

Little Big Planet 3

Little Big Planet 3 er et kreativt og underholdende spill som byr på mye spillmoro. Nye power-ups, flere lag og nye venner høyner opplevelsen, og skapermodusen der man kan lage egne baner er utmerket. Vi savner likevel noe mer nyskaping.

more

Lego Batman 3: Beyond Gotham

Nye eventyr med Batman og Marvel-heltene venter i velkjent Legospill-format. Utgivelsen er ikke blant de mest nyskapende i serien, men byr på en fin blanding av spenning, humor og god grafikk.

more

Ultimate NES Remix

Spol tiden tilbake til 80- og 90-tallets største Nintendoutgivelser og prøv deg på retroutfordringer i spillsamlingen Ultimate NES Remix.

more

Minecraft

Et av verdens mest populære spill er kommet i ny konsollversjon. Bygg i vei!

more

Call of Duty: Advanced Warfare

Årets Call of Duty-spill setter handlingen noen tiår frem i tid, og viser seg bra nok til å holde oppe seriens standard. Som følge av et intenst tempo og hyppig vold er spillet ikke egnet for barn og unge under 18 år.

more

DriveClub

DriveClub er et realistisk racingspill som byr på en bunnsolid kjørefølelse med vakker grafikk, men mangler det lille ekstra for å nå helt opp. Målgruppen er ungdom og voksne.

more

Disney Infinity 2.0 Marvel Starter Pack

Disney Infinity 2.0 er som tittelen tilsier en ny, forbedret og utvidet utgave av den første spillversjonen. Alt er blitt bedre, nå begynner det å se virkelig lovende ut i Disneys fantasiunivers.

more

Hyrule Warriors

Nintendos Zelda-serie og Tecmo Koeis Warriors-serie slår sine spillkrefter sammen i dette actionfylte spillet. Spennende spill for større barn som liker kamp- og strategispill.

more

FIFA 15

FIFA 15 er det beste fotballspillet på hjemmebanen!

more

Tomodachi Life

Bygg opp et øysamfunn og skap din egen sosiale verden i "Tomodachi Life". Spillet er underholdende for ungdom, men mangler litt på innholdssiden for å holde interessen oppe over tid.

more

2014 FIFA World Cup Brazil

FIFA World Cup-utgivelsen taper ovenfor de ordinære FIFA-spillene.

more

Kirby: Triple Deluxe

Den modige rosa sukkerspinnballen dukker opp i sitt første 3D-eventyr.

more

Mario Kart 8

Super Mario og vennene hans inviterer deg inn i verdens mest fantasifulle motorsport-verden. Endelig er Mario Kart tilgjengelig på Wii U!

more

Knack

Menneskeheten må ty til en noe uvanlig helt når slemme troll og udyr invaderer menneskenes planet med kraftige stridsvogner. Men spillet faller litt mellom to stoler – det passer best for barn under 12 år, likevel har voldsscenene ført til at den anbefalte aldersgrensen er nettopp 12 år.

more

Lego Hobbiten

Lego Hobbiten baseres på de to første Hobbiten-filmene. Spillet er kanskje den beste Lego-utgivelsen hittil – men også den mest voldsomme.

more

Professor Layton vs Phoenix Wright: Ace Attorney

Professoren og advokaten havner midt i en vill heksejakt, og forener krefter i jakten på sannhet og rettferdighet.

more

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Hjelp Donkey Kong og vennene hans med å befri hjemmet deres fra iskalde snowmads som har frosset jungelen til is!

more

Lego Lord of the Rings

Hjelp Frodo og hans trofaste venner med å beseire ondskapens krefter ved å ta herskerringen med til Dommedagsfjellet. Mange farer lurer på den lange ferden…

more

Skylanders: Swap Force

I Skylanders blir lekefigurene dine sprell levende på TV-skjermen, og gir deg muligheten til å utforske og denge deg gjennom den eventyrlige lekefigurverdenen.

more

Professor Layton and the Azran Legacy

Den gåteløsende professoren er tilbake.

more

Wii U Scribblenauts Unlimited

Scribblenauts Unlimited inviterer deg inn i en festlig gjør-det-selv tegneserieverden der alt kan lages og ingenting er umulig.

more

Lego Marvel Super Heroes

Fartsfylte oppdrag og store eventyr står i kø når Marvel-heltene slår seg sammen for å redde jorden og beseire Doctor Doom.

more

Super Mario 3D World

Reis på flerdimensjonalt eventyr med Mario og Luigi til Sprixie Kingdom i Super Mario 3D World.

more

Wii Party U

Samle familie og venner og ha det gøy sammen med Nintendos festlige ”Wii Party U”!

more

Beyond: Two Souls

Jodie er født med en gave.  Eller en forbannelse. Hun er uløselig knyttet til entiteten Aiden. Det gjør henne enten til en helt eller en samfunnsfiende. Eller begge deler. Du bestemmer.

more

Pokémon Y

Velg deg en Pokémon og reis på oppdrag til det mystiske eventyrlandet Kalos!

more

Luigi's Mansion 2

Marios bror Luigi inntar helterollen i denne humoristiske spøkelsesjakten der det lurer overraskelser og farer i hver eneste mørke krok.

more

The Wonderful 101

Jorden invaderes av romvesener med onde planer, og den fargerike heltegruppen ”The Wonderful 101” må trå til for å redde verden fra undergang.

more

Zelda: The Wind Waker

Links søster blir kidnappet av mørkets fyrste, og Link seiler på verdens hav i sin leting etter henne i ny-utgivelsen av Zelda-klassikeren ”The Wind Waker”.

more

FIFA14

FIFA14 er det beste fotballspillet på hjemmebanen.

more

Animal Crossing New Leaf

Bygg opp din egen koselige landsby, og la lykken gro i dette sjarmerende spillet til 3DS.

more

Mario & Luigi: Dream Team Bros.

Brødrene Mario og Luigi reiser sammen på eventyr i Luigis drømmeland – en verden der alt kan skje!

more

Grand Theft Auto V

Til tross for både fascinasjon, kritikk og ros, er det viktig å understreke at «Grand Theft Auto V» på ingen måte er et spill for barn.

more

Game & Wario

Minispill-samlingen ”Game & Wario” byr på små og store utfordringer for hele familien.

more

Rayman Legends

Rayman Legends er et fantastisk spill, stappende fullt av fantasi og finurligheter, til glede for spillere i mange ulike aldersgrupper.

more

Wii U Sing Party

Kople mikrofonen til Wii U konsollen og la familien synge og danse til et stort utvalg av herlige låter. Sing Party til Wii U er et fargerikt og familievennlig tilskudd på karaokefronten!

more

Pikmin 3

Du er strandet på en mystisk planet og oppdager at du ikke er alene: Noen merkelige urinnvånere kalt Pikmins dukker opp, og sammen kan dere redde hverandre. Et flott barnespill for voksne, men blir litt for voksent og vanskelig for barn.

more

Pokémon Mystery Dungeon Gates to Infinity

Nye og unge Pokémon-fans vil sannsynligvis ha glede av Pokémon Mystery Dungeon, men for tidligere spillere har det lite nytt å by på.

more

Disney Infinity

Disneys Infinity-spill gir deg muligheten til å bli en del av Disneys univers. Mye er magisk, men spillet har sine tekniske svakheter.

more

Lego City Undercover: The Chase Begins 3DS

Bli kjent med Lego-helten Chase sin første fase av jobben som spesial-agent. Let etter tyver, løs oppdrag og sørg for at lov og rett råder i Lego City.

more

Sly Cooper: Thieves in Time

Den frekke tyven Le Paradox forsøker å røve til seg tittelen som tidenes beste tyv fra Cooper-slekten. Mestertyven Sly må reise tilbake i tid for å redde slektens ære og det er duket for nye eventyr!

more

Lego City Undercover Wii U

En kriminalitetsbølge har slått inn over Lego City, og ordføreren har bedt politimannen Chase om hjelp til å stanse ulovlighetene. Gjør deg klar for eventyr!

more

Wonderbook: Book of Spells

Ved hjelp av Eye-kameraet og en Playstation Move-kontroll tas du her med inn i en magisk verden hvor spilleren og spillet smelter sammen i TV-skjermen.

more

New Super Mario Bros. U

Det er lite som er nytt, men veldig mye som er morsomt i ”New Super Mario Bros”, laget til den nye Wii U-konsollen til Nintendo.

more

Toy Story Mania

Bli med Woody og lekevennene inn i en verden av småspill som byr på mye moro for de minste.

more

Professor Layton and the Miracle Mask

Professor Layton er tilbake, for første gang på Nintendo 3DS. Professoren gir deg  150 helt nye puslespill å bryne deg på!

more

Sonic & All-Stars Racing Transformed

Konkurrer på land, i vann og i lufta med kjøretøyer som forandrer egenskaper underveis i løpet.

more

Epic Mickey 2: The Power of Two

Slipp løs penselens krefter i et helt nytt samarbeidseventyr. Bli med Mikke og Oswald i en episk kamp for å redde det magiske Ødelandet og endre det for all fremtid.

more

Skylanders: Giants

Med Skylanders blir lekefigurer i plast til levende spillfigurer på skjermen. Skylanders Giants inviterer til spennende og actionfylte eventyr!

more

Pokémon Black/White 2

Bygg opp et uslåelig lag av Pokémons, bli verdens beste lagleder og utforsk fantastiske eventyrverdener i en av disse to nye utgivelsene.

more

Kingdom Hearts 3D Dream Drop Distance

Eventyrheltene Sora og Rikumottar en hastemelding fra Mikke Mus og mester Yen Sid. Vil de klare å bli keyblade mestere og berge drømmenes syv verdener?

more

New Super Mario Bros 2

Det er tid for et gyllent gjensyn med Mario og Luigi i et nytt og underholdende spill til 3DS.

more

Pokémon Conquest

Som krigsherre i spillet Pokémon Conquest skal du forsvare din egen by og erobre nye steder sammen med dine fargeglade Pokémon-venner.

more

Lego Batman 2 DC Super Heroes

Lego er på luften med nok et spill basert på kjente filmserier. Vi får et gjensyn med Batman, Joker og en rekke kjente skurker og superhelter!

more

Mario Tennis Open 3DS

Den allsidige rørleggeren Mario er super i det meste – også tennis.

more

Poképark 2: Wonders Beyond

Nye eventyr på Nintendo Wii for Pokémon-fans: Poképark 2. Spillet er en klar forbedring fra forgjengeren, men også dette spillet har sine svakheter.

more

Poképark: Pikachu´s Adventure

Poképark er et underholdende spill for barn som er glade i Pokémon, men spillet varierer litt i kvalitet og er for enkelt til å være interessant for barn over elleve år.

more

FIFA Street

FIFA Street er på banen med nytt spill og revidert konsept: Her er det mye ballglede for både nye og gamle fans. Et glimrende familiespill for ballglade spillere.

more

Kid Icarus: Uprising (3DS)

Nintendo pusser gammelt sølv fra sitt klassiske persongalleri og gjenoppliver den lille stridsengelen Pit etter 25 år. Det er klart for himmelsk eventyr-action på 3DS.

more

Winter Sports 2012 3DS: Feel the Spirit

Winter Sport 2012 på 3DS gir vintersportentusiaster mulighet til tidsfordriv og spenning – men spillet tar ikke helt av.

more

Need For Speed: The Run

Denne utgivelsen skuffer stort. Bruk heller pengene dine på noe annet.

more

Forza Motorsport 4

Forrykende bilmoro for alle med et snev av interesse for biler og bilsport.

more

The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn

Belgieren Tintin reiser på farlige oppdrag over hele verden. Vi anbefaler alle over tolv år å bli med på turen.

more

Rayman Origins

Rayman Origins er et makeløst morsomt og vakkert plattformspill. Eventyr med Rayman har aldri vært bedre!

more

The Elder Scrolls V: Skyrim

Skyrim er ikke et spill. Det er et univers. Så fascinerende og spennende at den som liker rollespill ikke kan unngå å la seg rive med. Men det er såpass rått, brutalt og blodig at man ikke må gå på kompromiss med 18-års aldersgrensen.

more

Boom Street

Nintendo er på banen med en Monopolspill-lignende utgivelse med Super-Mario universet som rammeverk i ”Boom Street”.

more

Lego Harry Potter: Years 5-7

Lego er på luften med nok et spill basert på kjente filmserier. Denne gang er det de fire siste Harry Potter–filmene som er rammene rundt Legos spillkonsept. Gjør deg klar for spenning, latter og lune smågrøss!

more

Kirby’s Adventure

Kirby byr på ny spilleglede i Kirby’s Adventure! Dette er et veldig bra plattformspill som er godt tilrettelagt for barn.

more

Sonic Generations

Pinnsvinet Sonic feier 20 år, og SEGA kommer med et actionfylt jubileumsspill. Her er det tempo fra begynnelse til slutt, og vi henger oss på med et smil. Anbefales.

more

Super Pokémon Rumble

Kjemp med Toy Pokémon og bygg en uovervinnelig hær sammen med andre figurer du møter i løpet av din ferd gjennom ”Super Pokémon Rumble”.

more

Mario Kart 7

"Mario Kart 7" er full av fantasifulle racerbaner og fargerike sjåfører kombinert med velfungerende kontrollfunksjoner.

more

Mario & Sonic: London 2012 Olympic Games

Av og til kommer man over spill som ikke virker så bra ved første øyekast, men som ”vokser på deg” jo mer du spiller. Det er et kvalitetstegn. Mario og Sonic stiller her med et topplag, og vi lar oss rive med.

more

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Zelda er et av verdens mest berømte eventyrspill, og leverer nok en sylkvass utgivelse: "Zelda Skyward Sword" er et fantastisk spill!

more

Super Mario 3D Land

Nok en gang har Bowser kidnappet den vakre prinsesse Peach, og dermed er det duket for nye utfordringer for Super-Mario. Marios debut på 3DS-format er skikkelig vellykket!

more

Josefine: Hotell Skrotenborg

Den koselige kaninen Josefine reiser til ferieøya Soløy for å hjelpe hotelldirektør Sommer med å få fart på det nedslitte hotellet igjen. Spillet er ikke et av årets viktigste utgivelser, men for de minste barna kan det være ganske morsomt.

more

Disney Universe

Bli med på maskeradeaction i Disney’s makeløse univers! Spillet tar deg med på eventyrferd gjennom seks ulike filmverdener, hvor du må redde kjente og kjære figurer fra Hex og de ustyrlige robotene!

more

Call of Duty: Modern Warfare 3

Det nye spillet i den beryktede Call of Duty-serien fortsetter der forgjengeren slapp. Hovedmålet fortsatt det samme; drep før du selv blir drept. Dette spillet passer absolutt ikke for noen under 18 år.

more

Vinter i Blåfjell

Turte og Tvilling oppdager at en rødnissejente har sneket seg inn i Blåfjell. De gamle blånissene frykter at det vil forandre alt. "Vinter i Blåfjell" er et hyggelig og norskprodusert plattformspill som anbefales for de yngste.

more

Wii: Go Vacation!

”Go Vacation” tar deg med til en drømmeferieøy hvor du kan velge mellom 50 ulike aktiviteter over og under vann, sommer som vinter. Spillet er mest morsomt om man spiller sammen med en venn eller en voksen.

more

Carnival Island

Har du noen gang gått hjem fra tivoli og ønsket at du kunne spilt litt til? I Carnival Island får du spille så mye du vil, helt uten penger og helt uten kø. Dette sjarmerende spillet for Playstation MOVE tilbyr lek og familiekos for liten og stor. Anbefales for alle mellom tre og 100 år.

more

Uncharted 3: Drake’s Deception

Skattejegeren Nathan Drake er på ferde igjen. Leitingen etter ”Sandens Atlantis" fører ham fra Londons bakgater til de gåtefulle ørkenene i Midt-Østen. Denne farefulle ferden inneholder såpass mye vold at han må reise uten de under 16 år. Men de som er gamle nok anbefales å bli med.

more

Batman: Arkham City

I oppfølgeren til Arkham Asylym tar du igjen på deg rollen som Batman og må slåss mot en utrolig mengde skurker og løse ulike oppgaver for å avdekke et skummelt plot.

more

Kirby: Mass Attack

En slemming av en trollmann splitter den rosa boblefiguren Kirby opp i ti små mini-Kirbyer, og du må prøve å samle dem sammen igjen for å bli èn hel boble igjen – lettere sagt enn gjort.

more

Skylanders: Spyro's Adventure

I Skylanders blir lekefigurene dine sprell levende på tv-skjermen, og gir deg muligheten til å utforske og denge deg gjennom den eventyrlige drageverdenen til Spyro.

more

Ratchet & Clank: All 4 One

Våre to helter er tilbake i et forrykende spill hvor samarbeid og flerspiller er den store nyheten. Det fungerer aldeles utmerket, og legger grunnen for morsomme opplevelser sammen med familie og venner.

more

Football Manager 2012

Dersom du elsker fotball og ønsker å se om din kunnskap som manager duger til noe, er Football Manager 2012 midt i blinken. Denne utgaven beholder alt som var bra i de foregående sesongene, og har i tillegg noen gode forbedringer. For fotballfans anbefales spillet på det sterkeste.

more

NHL 12

Den som er glad i hockey har mye å glede seg til i NHL 12. Dessverre gjør volden man kan utøve i ishockey at dette spillet har fått PEGI 16. Derfor kan vi ikke anbefale spillet for noen under 16 år.

more

Fifa 12

I Fifa 12 er det fotball for alle pengene. Gjør deg klar for en storartet opplevelse med dette sportsspillet som byr på utallige timer moro sammen med familie og venner.

more

Smurfene

Smurfe-spillet gir alle smurfeglade spillere muligheten til å bli bedre kjent med de blå sjarmtrollene gjennom en samling med minispill.

more

Resistance 3

Selv om motstandsbevegelsen har kjempet mot den utenomjordiske rasen Chimera siden 2006 har de ikke gitt opp. Kan de overvinnes denne gangen? Dette er et svært voldelig spill som ikke bør være tilgjengelig for noen under 18 år.

more

Le Tour de France

I dette spillet skal du sitte på sykkelen og være kaptein for ditt lag i verdens største sykkelritt, “Le Tour de France”. Er du sulteforet på sykkelrelatert underholdning, kan dette være noe for deg.

more

Ape Escape

Ape Escape er et søtt spill der du må redde verden fra rom-aper som har invadert jorden. Det er ikke noe banebrytende eller nytt i dette spillet, men som familieunderholdning fungerer det helt fint.

more

Dirt 3

La det bare være sagt med en gang: Dirt 3 kan være det beste bilspillet som noensinne er blitt laget. Her kan du ha mange timer moro.

more

Tinker Bell and the Great Fairy Rescue DS

Tingeling og hennes gode feer skal bringe sommeren tilbake i dette fartsfylte og kreative eventyrspillet for Nintendo DS.

more

Cabela’s Dangerous Hunts 2011

Dette jaktspillet handler mer om skyting på dyr enn jakt, men det finnes fortsatt spennende elementer. God grafikk, enkel betjening og gode arkadespill trekker opp, men den store mengden dyr du skal drepe og den overdrevne følelsen av å være jaktet på, trekker kraftig ned. Anbefales ikke for barn under 16 år.

more

InFamous 2

Å bli truffet av lynet er ikke veldig vanlig. Å få evnen til å lade seg opp for så å bruke den energien du har inni deg til å kaste strømkuler på andre eller surfe på elektriske ledninger, er helt uvanlig. Men dette kan du altså gjøre i InFamous 2.

more

Cars 2

Mens filmversjonen av ”Biler 2” opplevdes som en nedtur, gir spillutgaven en rekke oppturer. Spillet ”Biler 2” er skikkelig morsomt!

more

Rabbids 3D

For barn og ungdom med sans for kombinasjonen plattformspill og humor, er Rabbids et godt valg dersom du har Nintendo 3DS.

more

Kaptein Sabeltann og ildprøvene

Klarer sjørøvergutten Pinky å få sin drøm oppfylt? Får han bli med når kongen av de syv hav – selveste kaptein Sabeltann – setter seil på jakt etter gull? 

more

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D

Zelda er et av verdens mest berømte eventyrspill. Nå er de endelig ute med et nytt spill, til glede for både nye og gamle Zelda-fans: Ocarina of Time!

more

Rio

Spillet ”Rio” er et partyspill basert på filmen med samme navn. Her kan du boltre deg med familie og venner i 40 ulike småspill med fargerik latino-innpakning.

more

Super Street Fighter IV 3D Edition

Super Street Fighter IV bærer navnet med rette: Dette er et hardbarket slåssespill tilpasset Nintendo 3DS. Gjør deg klar for blod, svette og tårer!

more

Dragon Quest: Realms of Reverie

“Dragon Quest: Realms of Reverie” er det sjette eventyrspillet i rekken av Dragon Quest-utgivelser. Denne gangen skal du gå til motangrep på den onde dragen Murdraw, i et klassisk “det gode mot det onde”-spill.

more

Lego Pirates of the Caribbean

Lego er på luften med nok et spill basert på kjente filmserier. Denne gang er det Pirates of Caribbean som er rammene rundt Legos spillkonsept, gjør deg klar for sjørøver-action!

more

3DS: Pilotwings Resort

Pilotwings Resort er et paradis for deg som liker flysimulatorspill. Her kan du sveve av gårde i fargerike, tropiske omgivelser!

more

Steel Diver

For deg som har Nintendo 3DS og interesse for simulatorspill kan ”Steel Diver” by på spennende tokt både over og under vann.

more

Portal 2

Portal 2 er så godt som en genistrek av et spill. Dersom du liker spill der man må knekke nøtter og intelligensen blir satt på prøve, er dette definitivt spillet for deg.

more

LEGO Battles: Ninjago

LEGO Ninjago bygger på et nytt og spennende LEGO-konsept, men lider dessverre av gammel spillteknologi.

more

Nintendogs + Cats: French Bulldog and New Friends

I "Nintendogs + Cats" finnes mye av det originalen ”Nintendogs” hadde så stor suksess med, men det er enda mer i tillegg. Dette er et søtt og underholdende spill som kan sjarmere hele familien i senk.

more

Shift 2: Unleashed

Shift 2 er et førsteklasses bilspill som byr på fartsopplevelser, spenning og masse action. Spill alene eller med venner, Shift 2 har høy underholdningsverdi for alle som liker motorsport!

more

Blur

Inspirert av 80-tallets arkaderacere og dagens gatebiler har vi fått et racingspill som først og fremst minner om gode gamle "Mario Kart 64".

more

Lego Star Wars III: The Clone Wars

Det tredje Lego Star Wars-spillet bygger på animasjonsserien ”The Clone Wars”. Dette er et glitrende familiespill som byr på både spenning, underholdning og humor.

more

Pictionary

Nintendo Wii-spillet ”Pictionary” er et morsomt alternativ for alle som liker tegn og gjett konkurranser a la ”Fantasi”. Pictionary er et lagspill, og krever at du har tegnebrettet uDraw.

more

de Blob 2: The Underground

Et sjarmerende spill hvor målet er å male fargeløse byer om til fargerike miljøer.

more

Rango

Spillet ”Rango” er et herlig, fantasifullt westernspill som gir deg rikelig å smile av. Spillet er basert på filmen med samme navn, et morsomt og surrealistisk westernkonsept med masse humor. Hold på hatten og ha skyteren klar: It’s Rango-time!

more

Winter Sports 2011: Go for Gold

I dette spillet skal du delta i ulike vinteridretter med laget ditt. Målet er gull. Dessverre skuffer spillet stort.

more

Dora redder snøprinsessen

Bli med Dora og Boot på et magisk og snøfylt eventyr hvor du skal redde prinsessen og hindre at snøen i eventyrskogen smelter. ”Dora redder snøprinsessen” er et trivelig eventyr for unge spillere.

more

Mario vs Donkey Kong: Mini-Land Mayhem!

Rørende minner for alle av oss voksne som møtte dataspill på 80-tallet gjennom håndholdte spill med svarte figurer, et riktig morsomt DS-spill for alle som er født lenge etter dette: Mario mot Donkey Kong er et herlig DS-spill!

more

Mario Sports Mix

Mario Sports Mix er garantert bevegelse og masse moro, en suksess om du er på jakt etter spill hvor flere kan boltre seg sammen. Jo flere som spiller samtidig, desto mer morsomt!

more

Super Mario All-Stars

I 25 år har rørleggeren Super Mario med både bror og venner sørget for å underholde små og store konsollspillere over hele verden. Nintendo feiret jubileumet med å gi ut en samling spillklassikere med litt ekstramateriale i ”Super Mario All-Stars”.

more

Little Big Planet 2

Little Big Planet er en forunderlig og herlig annerledes spillverden. Du spiller som en liten tøydukke som vandrer rundt i et mylder av spillbrett. Du kan også lage dine egne brett, eller velge blant et univers av brett som andre spillere har laget. Et humoristisk, litt melankolsk og særdeles kreativt spillunivers.

more

Gran Turismo 5

Gran Turismo er et ikon innen bilspill, og forventningene til den femte versjonen har vært svært høye. Dette er fremdeles et av verdens beste og mest realistiske bilspill, men alle forventningene blir ikke helt innfridd. Liker man bilspill, er Gran Turismo 5 likevel et av de beste spillene du kan velge.

more

Toy Story 3

Lekene i Toy Story 3 drømmer om å bli lekt med, men eieren deres Andy er blitt ungdom. Klarer du å hjelpe Buzz, Woody og alle lekevennene med å få Andy til å tørke støv av sin barndoms leketøy-venner? Spillet er morsomt, spennende og anbefales på det varmeste.

more

The Sly Collection

Hurra! Mestertyven Sly er nå tilgjengelig på Playstation 3. Sony har polert de tre tidligere utgivelsene av Sly-spillene, og dermed kan barn, unge og voksne bli med Sly og hans kompanjonger på alle eventyrene som hittil er utgitt. Anbefales!

more

Donkey Kong Country Returns

Nintendo-klassikeren Donkey Kong Country er tilbake i ny utgave, og gjensynet med Donkey Kong er gledelig for både liten og stor!

more

Medal of Honor

Medal of Honor er det nyeste spillet i MoH-serien, som tidligere har tatt for seg andre verdenskrig. Handlingen er nå satt til 2002 og krigen i Afghanistan. Spillet er svært voldelig, og bør ikke være tilgjengelig for noen under 18 år.

more

Fifa 11

Et godt valg for alle som er fan av Fifa og fotball.

more

Fat Princess: Fistful of Cake

Et utrolig tåpelig spill som nok har en viss sjarme, men det taper seg fort.

more

Josefine Skolehjelp: Jorden har feber

Kunnskaper om klima og jordens tilstand har fått en stadig større plass i skolen. Her kan du få hjelp av Josefine til å tilegne deg kunnskapen på en morsom måte.

more

Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies

Det nyeste kapittelet i den kjempepopulære serien Dragon Quest tar deg med på et langt og spennende eventyr.

more

Giana Sisters

Dra ut på leting etter forskjellige diamanter i dette fantastiske plattformspillet.

more

StarCraft 2: Wings of Liberty

Etter 12 år har Blizzard endelig kommet med en oppfølger til suksessen StarCraft. For de som er gamle nok til å huske originalen er dette et gledelig gjensyn.

more

Singstar Kent

Singstar Kent er en super gavepakke for fansen til den populære svenske popgruppen – men kanskje ikke for så mange andre.

more

Super Mario Galaxy 2

I Super Mario Galaxy 2 svever du av gårde i et luftskip som tar deg med på reiser til ulike galakser. Her ligger nye fantastiske verdener på rekke og rad. Dette er et makeløst Nintendo-spill som stadig overrasker og imponerer!

more

Modnation Racers

Lag tusenvis av biler og bilførere i dette fartsfylte og morsomme racingspillet som passer for alle over syv år.

more

Flåklypa Grand Prix

Gjør deg klar til å bygge biler og løse minispill med Solan, Ludvik, Reodor og alle de andre fra Flåklypa i dette koselige spillet som passer perfekt for barn fra seks år.

more

Lego Indiana Jones 2: The Adventure Continues

Bli med Indiana Jones på nye eventyr i LEGOs herlige plattformspill ”Lego Indiana Jones 2”. Her skal du bygge og kjempe deg frem i en LEGO verden full av overraskelser. Spillet er spennende for både liten og stor, dette er et glitrende familiespill som både er spennende og underholdende.

more

Real Stories: Barnevakten

Pass på barna i en barnehage i dette morsomme og lettvinte spillet.

more

Heavy Rain

”Heavy Rain” er et voldelig spill med følelser, action og dramatikk som overhodet ikke bør være tilgjengelig for barn under 18 år.

more

Animal Kororo

Hjelp dyrene i Kororo-riket med å komme seg trygt hjem igjen.

more

Postmann Pat

Bli med Postmann Pat og katten Missy i et godt og variert spill. Spillet gir de yngste fin trening i å lære tall og bokstaver, og anbefales for barn fra tre år.

more

Knerten Spillet

Hvis du likte Knerten-filmen bør du absolutt prøve dette spillet, som passer perfekt for barn fra fire år.

more

Final Fantasy XIII

Dette er den nyeste utgivelsen i den anerkjente Final Fantasy-serien. Dette spillet er det mest voksne i serien hittil, og er ikke lenger et barnespill.

more

The Princess and The Frog

Hjelp Tiana med å sette i stand restauranten sin ved å spille en rekke minispill med de kjente karakterene fra ”Prinsessen og Frosken”.

more

Call of Duty: Modern Warfare 2

Modern Warfare 2 er det nyeste spillet i Call of Duty-serien, og det er mer realistisk og voldelig enn noen sinne. Dette spillet passer absolutt ikke for noen under atten år.

more

Endless Ocean 2: Adventures of the Deep

I dette spillet er du en dykker som leiter etter skatter, lærer kule triks til delfiner og prøver å løse et vanskelig mysterium.

more

Family Party: Outdoor Fun

Her kan hele familien konkurrere og ha en hyggelig spillstund med 30 utfordrende minispill.

more

Mario and Luigi: Bowser's Inside Story

Soppriket trues av en herskesyk skurk, og det blir opp til Mario og Luigi å ordne opp. Dette er et morsomt spill for barn fra seks år.

more

New Super Mario Bros. Wii

Mario og vennene hans er tilbake, denne gangen på Nintendo Wii.

more

Littlest Pet Shop City Friends

Bli med og arranger fest for et hemmelig kjæledyr sammen med Littlest Pet Shop Friends.

more

EA Active: More Workouts

Kom deg i form med 35 nye øvelser, eller ta en utfordring og gjennomfør et seks ukers fullt treningsprogram.

more

SingStar: Take That

Et nytt spill i SingStar-serien er nå tilgjengelig, denne gangen med låtene til det gamle bandet til Robbie Williams.

more

Littlest Pet Shop Beach Friends

Bli med og arranger fest for et hemmelig kjæledyr sammen med vennene i Littlest Pet Shop.

more

Gran Turismo

Denne PSP-versjonen av Gran Turismo passer godt for dem som vil ha en god bilspillopplevelse før Gran Turismo 5 kommer ut seinere i år.

more

Band Hero

Gjør deg klar for et familievennlig spill der rock er byttet ut med pop.

more

Combat of Giants: Dragons

Her kan du spille en mektig drage som skal redde verden fra en ond dragerase som vil legge alle andre drager under seg. Dessverre er spillet ensformig og til tider ganske kjedelig.

more

The Legend of Zelda: Spirit Tracks

Gjør deg klar for nok et spennende eventyr sammen med Link og Zelda.

more

Tekken 6

Tekken 6 byr på bedre grafikk, bedre spillbarhet og bedre slåssing. Men spillet passer ikke for barn under 16 år.

more

Easy Piano

Går du med en liten drøm om å spille piano? Her har du muligheten til å gjøre drømmen virkelig.

more

Teenage Zombies: Invasion of the Alien Brain Thingys

Spill som tre zombier og redd verden fra den totale ødeleggelse.

more

Borderlands

Dette spillet bør ikke være tilgjengelig for noen under 18 år. Blod, drap og vold er det eneste som står på menyen her.

more

Lips: Number One Hits

Med dette spillet kan du invitere hele vennegjengen til en underholdende spillstund med sang og opptreden.

more

Forza Motorsport 3

Her kommer det tredje spillet i denne meget gode motorsportserien.

more

Style Boutique

I dette spillet driver du din egen motebutikk, der du hjelper kundene å finne klær, sko og ønsket tilbehør. Anbefales for barn fra syv år.

more

Family Trainer: Extreme Challenge

Nå kan du samle familien til en underholdende kveld med masse trening, lek og moro for alle.

more

Sims Animals Africa

I dette spillet kan du temme eksotiske dyr i villmarken og løse en rekke spennende utfordringer.

more

Imagine Journalist

I dette spillet kan du ta på deg jobben som journalist, gjøre intervjuer med kjendiser, ta bilder og lære deg å bli nyhetsoppleser på TV.

more

Ratchet and Clank: A Crack in Time

Lombaxen Ratchet og hans kompanjong Clank er nok en gang tilbake i et spennende og morsomt actioneventyr.

more

Buzz! Quiz World

Gjør deg klar for 5000 spørsmål i den nye utgaven av dette underholdende spørrespillet.

more

Eyepet

Møt husets nye digitale kjæledegge – Eyepet. Dette er et spill det er lett å bli glad i.

more

Hannah Montana: Rock out the Show

Bli med Hannah Montana på verdensturné. Spillet er rytmisk, musikalsk og passer godt for barn – og særlig for jenter.

more

Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes

Dette er et svakt og ensformig spill som nok bare vil appellere til fansen.

more

Harvest Fishing

Redd din søster fra dyp søvn ved å fange den beryktede "Elvekongen".

more

Sofie: Bø, sier det lille monsteret

Bli med på en lærerik og morsom reise med Sofie og vennene hennes med mye humor og varierende oppgaver.

more

Sofie: Syng, Lek og Lær

Bli med på en lærerik og morsom reise med Sofie og vennene hennes i et spill som passer perfekt for barn mellom tre og seks år.

more

Sofie: Hønseføtter og Gulerøtter DS

I dette lærerike og underholdende spillet kan du løse morsomme oppgaver sammen med Sofie og vennene hennes.

more

Red Faction: Guerrilla

Dette livlige actionspillet går stort sett ut på å drepe og ødelegge, og bør ikke spilles av barn under 16 år.

more

Marvel: Ultimate Alliance 2

Her kan du spille som favorittheltene dine og kjempe deg gjennom horder av fiender i Latvias mørke bakgater.

more

Bakugan Battle Brawlers

Ta kontroll over en mengde monstre i dette turbaserte actionspillet som passer for barn fra ti år.

more

Club Penguin: Elite Penguin Force

Sett hjernen i tenkemodus og gjør deg klar til å leke detektiv i dette spillet som passer godt for barn fra fem år.

more

Passion 4 Fashion

Dette er et utfordrende og morsomt spill som passer fint for jenter fra seks år.

more

2K Sports: NHL 2K10

Dette spillet byr på en rekke utfordringer, men blir desverre litt for voldelig og avansert for barn under 16 år.

more

Fifa 10 DS

Dette er et utmerket valg hvis du ønsker deg et godt og barnevennlig fotballspill.

more

Teenage Mutant Ninja Turtles: Smash-Up

Nå er Splinter og de fire muterte skilpaddene tilbake i et bra spill som egner seg for barn fra tolv år.

more

Spore Hero Arena

Dette er din mulighet til å redde galaksen og bli en helt.

more

Spectrobes: Origins

Spectrobes-spill har aldri vært særlig populære. Ikke la det skremme deg, dette er nemlig et meget godt rollespill som passer for alle over ti år.

more

Dead Space

Dead Space er et blodbad uten like og passer på ingen måte for barn under 18 år.

more

My Sims Agents

Endelig har EA lykkes med å lage et godt og underholdende Sims-spill til Nintendo Wii. ”My Sims Agents” byr på en rekke utfordringer og passer bra for barn i skolealder.

more

My Sims Agents DS

Dette er et flott spill som egner seg godt for barn fra syv år.

more

Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs

Hjelp dovendyret Sid og alle hans venner i dette morsomme og utfordrende spillet som passer for barn fra syv år og oppover.

more

SpongeBob and Friends: Battle for Volcano Island

Hjelp SvampeBob og vennene hans med å redde vulkanøya fra den onde Mawgu i et alt for kort og lite utfordrende spilleventyr.

more

Indiana Jones and The Staff of Kings

Spill som Indiana Jones og delta i jakten på en sagnomsust skatt i dette eventyrspillet som dessverre ikke egner seg for ungdom under 16 år.

more

Motorstorm: Arctic Edge

Dette er et fartsfylt og utfordrende bilspill som passer godt for barn fra tolv år.

more

Kirby Super Star Ultra

Bli med den rosa ballen Kirby til en enkel spillverden som er full av utfordringer. Dette spillet egner seg til både gutter og jenter fra syv år.

more

Fifa 10

Fifa har utviklet seg til å bli verdens beste fotballspill. Denne utgaven inneholder en rekke forbedringer som vil glede både unge og gamle fotballfans.

more

Toy Story Mania

Gjengen fra Toy Story er tilbake i nytt og morsomt partyspill som anbefales for barn fra fire år. Noen av spillene er i 3D der du bruker briller som følger med spillet.

more

My Sims Racing

Et godt bilspill for den yngre garde.

more

Monster Hunter Freedom Unite

Nedkjemping av store drager krever gode våpen og masse mot. Prøv deg som dragejeger i det tredje spillet i ”Monster Hunter”-serien.

more

Barbie Horse Adventures

Lær deg hesteoppdrett i dette artige spillet som passer fint for barn fra syv år.

more

Aion

Kast deg ut med spredte vinger og slåss for ditt folk. Dette er et voldelig spill som ikke anbefales for barn.

more

Guitar Hero 5

Nytt og revolusjonerende, eller bare gammel moro?

more

RockBand: Unplugged

I dette spillet til PSP får du ikke bare ansvaret for ett instrument om gangen. Her må du faktisk spille alle instrumentene i hele bandet.

more

Oktoberfest: The Official Game

Dette spillet inneholder en rekke minispill knyttet til Oktoberfest, den store ølfestivalen i Tyskland. Ettersom handlingen dreier seg om drikking av alkohol, kan dette spillet ikke anbefales for barn.

more

Need for Speed: Shift

Har du det som skal til for å bli verdens beste racingsjåfør? Dette er det beste ”Need for Speed”-spillet på mange år.

more

Transformers: Revenge of The Fallen

God film, skuffende spill.

more

Fight Night: Round 4

3, 2, 1… FIGHT. En right hook, en uppercut og motstanderen er nede. Dette er et godt sportsspill, men det egner seg ikke for barn under 16 år.

more

Secret Service

Etter mange års trening er du endelig klar til å beskytte presidenten, men er det verdt det? Dette er et meget dårlig spill som bør forbigås i stillhet.

more

X-men Origins: Wolverine

Dette er et utrolig blodig spill som ikke bør være tilgjengelig for noen under 18 år.

more

Superstars V8 Racing

Sett deg bak rattet i noen av verdens raskeste og råeste biler og trykk gassen i bånn.

more

The Conduit

Gjør deg klar til å forsvare deg mot en invasjon av romvesener i ”The Conduit”, et skytespill som ikke passer for barn under 16 år.

more

Harry Potter og Halvblodsprinsen DS

Følg Harry Potter og vennene hans gjennom et nytt skoleår på Galtvort. Dette er et middels godt spill med dårlig handling som ikke svarer til forventningene.

more

Trivial Pursuit

Nå har du muligheten til å spille det populære brettspillet Trivial Pursuit på fjernsynsskjermen din. Dette er et artig og lærerikt spill som passer for barn fra tolv år.

more

Mini Ninjas

Bli med Mini Ninjaene og redd dyrene i skogen. Dette er et morsomt plattformspill for barn fra ti år.

more

Wii Sports Resort

Den etterlengtede oppfølgeren til ”Wii Sports” er endelig her. Nå får du flere sportsgrener, bedre presisjon og den samme spillgleden som i forgjengeren. Dette er et flott spill for alle mellom syv og nittini år.

more

Pitfall: The Big Adventure

Bli med Harry på et nytt eventyr i jungelen. Det blir en farefull ferd der du må passe deg for krokodiller, apekatter, pinnsvin og en rekke feller i god Indiana Jones-stil.

more

G-Force

Her kommer det første spillet med 3D-briller til de nye konsollene. Nå kan du prøve deg på et spill der dybdevirkningen er en viktig del av spillopplevelsen.

more

Josefine Skolehjelp: Kaos i Kommaby

Denne gangen skal barna lære norsk sammen med Josefine. I løpet av en rekke gøyale spill får barn god kunnskap om å sette sammen ord og setninger.

more

Coraline: An Adventure Too Weird for Words

Følg den vesle jenta Coraline i et mystisk og spennende eventyrspill. Dette er et greit spill med et godt budskap som passer for de litt eldre barna.

more

Singstar: Motown

Bli med på 50-års jubileet til plateselskapet Motown Records, som står bak store stjerner som blant annet Michael Jackson og Jackson 5, The Supremes og Stevie Wonder.

more

Heroes of Mana

I dette fantasirollespillet skal du redde verden fra å bli overtatt av den ondskapsfulle General Baxillos. Dette er et meget utfordrende spill som egner seg for barn fra 14 år.

more

Zenses Ocean

I dette rolige og avslappende spillet kan du prøve deg på mange forskjellige puslespill, og alle er med på å roe ned sansene.

more

Playmobil Pirater

Husker du de små figurene som var populære i lekebutikken på 70-tallet? Her kan barna bli med Playmobil-figurene i et spill der man jakter på skatter og redder en kidnappet havfrue.

more

EA Active: Personal Trainer

Følg et 30 dagers utfordringsprogram eller legg opp egne programmer, og kom deg i form på en artig måte.

more

Grand Theft Auto: Chinatown Wars

Et av tidenes beste spill til Nintendo DS passer overhodet ikke for barn. Dette er et voldelig og blodig spill som ikke bør være tilgjengelig for noen under 18 år.

more

Tiger Woods PGA Tour 10

Lag din egen golfspiller og spill mot proffer som selveste Tiger Woods. Dette er et utfordrende spill som passer for barn fra tolv år.

more

Josefine Skolehjelp: Tåke i Tallheimen

I dette spillet kan barna leke med tall og lære seg enkel regning. Dette er et av de mest lærerike spillene som finnes til Nintendo DS.

more

The Sims 3

Skap din egen lille verden i dette flotte spillet som anbefales for barn fra tolv år.

more

Rhythm Paradise

Dette er et morsomt og rytmisk spill som passer for alle med sans for rytme og presisjon.

more

My Paris Fashion House

I dette spillet skal du utvikle ditt eget motehus i Paris og prøve å bli den mest populære designeren i verden.

more

Empire Total War

Total War-serien tar et steg fremover i historien. Denne gangen er målet å erobre Amerika. Spillet er krevende, dreier seg om krigføring og egner seg ikke for barn under 16 år.

more

Cabela’s Dangerous Adventures

Spill som den talentfulle jegeren Flint Abrahams i det som kanskje er tidenes mest usannsynlige jaktspill. Spillet har et noe blodig innhold, dårlig språkbruk og egner seg ikke for barn under 16 år.

more

EA Sports Grand Slam Tennis

I dette veldig realistiske tennispillet får du sjansen til å delta i de største turneringene i verden.

more

Guitar Hero: Greatest Hits

Guitar Hero leverer som vanlig et godt spill, men har lite nytt å by på.

more

Rock Revolution

Ustemte toner fra Konami blir en dårlig konkurrent mot titler som Guitar Hero og Rock Band.

more

Monster Lab

Bygg og kontroller dine egne monstre i dette spennende actionspillet som passer for barn fra ti år.

more

Pokemon Platinum Version

Et nytt Pokemoneventyr venter. Klarer du å fange alle?

more

Harry Potter og Halvblodsprinsen

Harry Potter er tilbake i et nytt spill, men dessverre er det dårlig gjennomført og blir kjedelig i lengden.

more

Boom Blox Smash Party

Steven Spielberg har laget oppfølgeren til Boom Blox. Nok en gang har han lykkes i å lage et godt familiespill der fingerferdighetene dine settes på prøve.

more

Bionic Commando

Bionic Commando er et voldelig og blodig spill som ikke passer for barn.

more

Mystery Case Files: MillionHeir

Prøv deg som detektiv i et ensformig og vanvittig kjedelig spill.

more

Family Trainer

Her kommer et flott aktivitetsspill for hele familien. Kom deg opp av sofaen og ut på gulvet - konkurrer mot andre eller tren for å oppnå bedre resultat.

more

Make 10: A Journey of Numbers

Prøv deg på hoderegning i stort tempo, og bevis hvor smart du er!

more

Josefine: Magi i Eventyrland

Bli med Josefine til Eventyrland for å hjelpe de som bor der. Her kan du spille en rekke minispill for å få tak i nøklene som holder på magien til småfolket.

more

Buzz! Norgesmester

Nå kan du samle vennene dine til en ny runde med Buzz! Denne gangen skal det kåres en norgesmester, men det finnes litt få spørsmål om Norge.

more

Wipeout Pulse

I dette actionfylte spillet får du sjansen til å kjøre mange forskjellige romskip gjennom heftige og farlige kappløp. Spillet egner seg for barn fra syv år.

more

Josefine Skolehjelp: Ordlek i luften

Hjelp Josefine med å finne alle delene til flyet ved å løse oppgaver der du lærer å stave, lese og skrive.

more

Littlest Pet Shop: Jungle

Adopter og lek med små kjæledyr og lag tidenes beste dyrebutikk. Spillet egner seg godt for barn fra seks år, men er vel egentlig et typisk jentespill.

more

Fable 2

Bli med Little Sparrow på jakt etter morderen som drepte din søster. Dette er et meget voldelig spill som ikke bør være tilgjengelig for barn under 16 år.

more

Donkey Kong: Jungle Beat

Denne fantastiske Gamecubeklassikeren er tilbake på Wii med et helt nytt kontrollsystem. Dette er et flott spill for barn fra syv år.

more

World Sports Party

I dette sportspillet kan du og familien din konkurrere mot andre familier i en rekke ulike idretter. Dette er et greit spill for barn fra fem år, men det har noen feil.

more

Block Party: 20 Games

Her kan du teste konsentrasjons- og koordinasjonsevnene dine i 20 morsomme minispill som passer for barn fra syv år.

more

Phineas and Ferb

Phineas og Ferb er to oppfinnsomme gutter som finner på de utroligste ting. Dette er et kult spill for barn fra syv år, men det er dessverre ikke oversatt til norsk.

more

Guitar Hero: Metallica

Spill sammen med stjernene i Metallica på scener over hele verden. Dette er et rocka spill for Metallica-fans over tolv år.

more

Infamous

Infamous er et elektrisk fyrverkeri av et spill, men det er dessverre alt for voldelig for barn under 16 år.

more

Build-A-Bear Workshop: A Friend Fur All Seasons

I dette spillet kan du dresse opp din egen teddybjørn og spille en rekke minispill. Dette er et greit spill som passer for de minste barna.

more

Broken Sword: Shadow of the Templars

Ta rollen som detektiv i dette herlige eventyrspillet som egner seg for barn fra 14 år.

more

SingStar: Pop Edition

Her kommer et nytt sett med sanger og musikkvideoer i SingStar-serien. Denne gang får du 30 nye popsanger å prøve deg på.

more

UFC 2009: Undisputed

Den stadig mer populære sporten UFC (Ultimate Fighting Championship) inntar konsoll og slår kraftig fra seg i et actionspill som ikke egner seg for noen under 16 år.

more

Josefine Skolehjelp: Kongekampen

Bli med Svein Tveskjegg og mannskapet hans på et ekte vikingtokt. Dette er et lærerikt og meget godt spill hvor du kan lære om vikingtiden.

more

Imagine Doctor

Ubisofts Imagine-serie blir stadig større. Nå kan du prøve deg som doktor i et enkelt og godt spill som passer for barn fra syv år.

more

Hannah Montana: The Movie Game

I dette spillet kan du leve som superstjernen Hannah Montana. Dette er et fint spill som passer best for jenter fra syv år.

more

Sonic Unleashed

Sonic er tilbake i et nytt fartsfylt spill, men han sliter med å finne tilbake til formen han hadde som plattformhelt på starten av nittitallet.

more

Henry Hatsworth in the Puzzling Adventure

Dette er et meget godt spill for barn fra tolv år som kombinerer et plattformeventyr, en god historie og spennende ”puzzles”.

more

Little King’s Story

I dette søte, koselige og ikke minst fantastiske spillet fra Nintendo tar du rollen som konge av et lite rike som heter Alpoko. Spillet passer utmerket for barn fra ti til tolv år.

more

Nerf N-strike

Du må være rask på avtrekkeren for å treffe alle robotene i dette skytespillet som passer for barn over tolv år.

more

Tim Power Footballer

I dette spillet kan du drible, trikse og skåre mål i en rekke morsomme minispill. Dette er et flott spill for de yngste fotballelskerne i familien.

more

Josefine Skolehjelp: Bamseakutten

Dette er et lærerikt og morsomt spill om førstehjelp som anbefales på det varmeste for barn fra fem år.

more

Command & Conquer: Red Alert 3

Dette er et godt strategispill, men spillet har høy vanskelighetsgrad og inneholder krigføring og vold. Av den grunn anbefales det ikke for barn under 16 år.

more

Monkey Mischief

I dette hysteriske familiespillet må du ta kontroll over en gjeng rabiate apekatter som ikke vil noe annet enn å leke seg.

more

James Bond: Quantum of Solace

Den hemmelige agenten er tilbake i nok et videospill, men spillet er dårlig laget og kjedeligere enn noensinne.

more

Rise of the Argonauts

I dette actionspillet tar du rollen som Kong Jason av Iolcos og drar ut på en farefull ferd for redde din kjære. Dette er et voldelig spill som ikke bør spilles av noen under 18 år.

more

Disney Princess

I dette spillet skal du hjelpe kjente Disney-prinsesser med å bekjempe den onde heksen Zara. Spillet anbefales for barn fra fem år, men vil nok appellere mest til jenter.

more

Emergency Heroes

I dette fartsfylte bilspillet skal du hjelpe byen San Alto med å bekjempe kriminelle, slukke branner og redde folk ut fra kollapsende bygninger. Dette er et godt spill for barn fra syv år.

more

Far Cry 2

Far Cry 2 er et voldelig og blodig spill som ikke bør spilles av barn under 18 år.

more

Eye Toy: Hero

Du er den modige ridderen som skal rydde opp etter herjingene til den onde Heksemesteren i Aladarskogen. Dette er et engasjerende spill som anbefales for barn fra tre år.

more

Combat of Giants: Dinosaurs

Kan du bli den sterkeste dinosauren på jorden? Dette er et greit spill som passer for barn fra tolv år.

more

Madagascar: Escape 2 Africa

Dette spillet er basert på filmen med samme navn, men har ikke den samme kvaliteten.

more

Flunkene: Superskurker

Hopp rundt på forskjellige mutantplaneter, og hjelp Flunkerådet med å stanse Mutantskurkene. Spillet er litt langtekkelig, men kan trygt spilles av barn over fem år.

more

The Lord of the Rings: Conquest

Har du lurt på hvordan det ville gått dersom Midgard ble overtatt av de onde? I dette spillet som passer for barn over tolv år kan du kjempe mot de gode.

more

Patapon 2

Patapon 2 er like rytmisk og gøy som forgjengeren, og er et fint spill for barn over tolv år med sans for rytme, presisjonstrykking og strategi.

more

Kung Fu Panda: Legendary Warriors

Her kommer et nytt eventyr med Kung Fu Panda. Dette er et klassisk plattformspill, men det har dårlig grafikk, en rekke feil og er til tider veldig vanskelig.

more

Shrek`s Carnival Craze Party Games

Bli med Shrek og vennene hans på tivoli. Her finner du 28 morsomme minispill som tar alle funksjonene til Nintendo DS i bruk.

more

Tinkerbell

I dette spillet må Tingeling redde de fire årstidene. Spillet passer best for jenter, men det er uoversiktlig og unødvendig vanskelig.

more

Resident Evil 5

Dette spillet går ut på å slakte horder av zombier for å redde verden. Her finnes meget grov, realistisk vold, og vi fraråder på det sterkeste at ungdom under 18 år får tilgang til dette spillet.

more

Planet Rescue: Endangered Island

I dette spillet lærer barn hvordan de kan ta vare på miljøet mens de redder øyen Atlas fra farlig forurensing.

more

Planet Rescue: Animal Emergency

Har du drømt om å drive dyrehospital? Nå har du muligheten i dette greie spillet til Nintendo DS.

more

Resistance 2

I dette blodige spillet må verden reddes igjen. Dette er et voldelig spill som overhodet ikke passer for barn og unge under 18 år.

more

Pikmin Wii

Dette er en Nintendo-klassiker som er morsom, utfordrende og passer for hele familien.

more

Valkyria Chronicles

En helt vanlig student blir satt inn i krigen mot det onde østeuropeiske keiserdømmet. Dette krigsspillet dreier seg om å utslette fienden, men volden er ikke realistisk.

more

Trauma Center: New Blood

Nå kan du prøve deg som lege i et spill der målet er å redde livet til mennesker som har vært utsatt for ulykker og merkelige sykdommer.

more

Singstar Queen

Det er duket for nok et Singstar-spill, og denne gang er det Queen som står for tur. Nå kan du prøve deg på 25 av deres beste låter.

more

Bratz Ponyz 2

Bli med de fire ponniene til noen magiske øyer og spill morsomme minispill. Spillet egner seg godt for barn, men passer best for jenter.

more

Gisle Wink på eventyr

Gisle Wink og vennene hans tar deg med på oppdagelsesferd og spennende eventyr i dette spillet som passer for barn mellom tre og seks år.

more

Jeg elsker hester!

Opplev Greenhill hestefarm sammen med Annie og hestene. Her får du 22 spennende minispill som passer for barn fra fem år.

more

Imagine Dream Weddings

Lag ditt drømmebryllup ved å planlegge seremonien, invitere gjester og pynte både bruden og brudgommen. Spillet egner seg best for jenter, og har norsk språk.

more

Rayman Raving Rabbits TV Party

Velg blant over 50 minispill i denne spillpakken som egner seg utmerket til en helaftens spillkveld for deg og vennene dine.

more

My Pet Shop

Har du noen gang drømt om å åpne din egen dyrebutikk? I dette spillet kan du prøve lykken.

more

Pony Friends

Har du noen gang ønsket deg en hest? I dette artige spillet til Nintendo DS kan du prøve deg som hesteeier og vinne mange veddeløp.

more

Buzz Junior: Ace Racers

I dette spillet kan du kappkjøre på baner med både bil, båt og fly. Dette er et engasjerende spill som passer for barn fra syv år.

more

Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood

Sonic er kjent for å være med i fartsfylte actionspill. Men verdens raskeste piggsvin klarer seg bra i dette rollespillet, som passer for barn over tolv år.

more

Professor Layton and the Curious Village

I dette meget gode hjernetrim-spillet må du virkelig bruke de små grå for å løse gåter og oppklare et stort mysterium.

more

Lego Batman: The Videogame

Nå er også Batman blitt Lego-spill. Men spillet inneholder for mye vold og er for skummelt til at det egner seg for barn.

more

Bolt

Dette spillet har store grafikkfeil, dårlig spillbarhet og fremstår som et svært skuffende spill.

more

Star Wars: The Clone Wars Jedi Alliance

Dette spillet handler om Anakin Skywalker i tiden han var Jedi-ridder. Spillet inneholder mye slåssing og har skuffende grafikk.

more

Star Wars: The Force Unleashed

Du er lærlingen til Darth Vader, men historien tar en uventet vending og gir deg valget om å kjempe for den mørke eller lyse siden. Dette er et spill for voksne.

more

Imagine Girl Band

Vær med i et rockeband og spill gitar, keyboard, bass eller trommer. Dette er et morsomt og barnevennlig spill som anbefales for barn fra syv år.

more

Tom Clancy’s Endwar

Strategispill til PSP har det ikke vært for mange av. Her er et som gir en god spillopplevelse for dem som liker å tenke før de handler. Anbefales for ungdom over 14 år.

more

Labbe Langøres Lek og Lær 2: Lær deg Engelsk

Hjelp Labbe Langøre med å finne nøklene til slottet ved å løse morsomme oppgaver der du lærer engelske ord og uttrykk.

more

Facebreaker

Dette er et voldelig boksespill som ikke egner seg for barn under tolv år.

more

Brothers in Arms: Hell's Highway

Dette er et strategisk førstepersons skytespill som ikke anbefales for barn.

more

Pom Pom Party

Vær med i en heiagjeng, og vinn penger slik at du kan kjøpe nye drakter og annet utstyr. Dette er et fint spill for jenter fra seks til tolv år.

more

Civilization Revolution DS

Dette er et svakt spill til Nintendo DS som ikke lever opp til kvaliteten til PC-versjonen av spillet.

more

Cooking Guide DS

Vær kokk og lag matretter fra hele verden på ditt eget kjøkken. Her får du en helt ny form for kokebok!

more

Fifa 08 DS

Fotballspill kommer ut i mange forskjellige versjoner hvert år. Fifa 08 til Nintendo DS er et av de bedre alternativene.

more

Donkey Kong: Jungle Climber

Donkey og Diddy Kong er tilbake på nye eventyr. Dette er et ganske vanskelig spill som passer best for barn over tolv år.

more

Crackdown

Dette er et voldelig actionspill som barn ikke bør få tilgang til.

more

Min Dyreklinikk i Australia

I dette spillet er du dyrlege i Australia og skal bygge opp og utstyre din egen klinikk mens du helbreder og lærer om ville dyr.

more

Sofie: Hønseføtter og Gulerøtter

Bli med Sofie og hennes venn Muffe på en spennende og lærerik oppdagelsesferd i kjøkkenhagen.

more

Harvest Moon DS: Island of Happiness

Harvest Moon-serien feirer 10-årsjubileum med å gi ut et ekte bondeeventyr på DS. Har du det som trengs for å bli en god bonde?

more

Monopoly

Et av tidenes beste brettspill, Monopol, er nå blitt et skuffende dataspill som ikke anbefales for barn.

more

Rapala’s Fishing Frenzy

Nå kan du ta fisketuren hjemme i stua med Activisions nye Rapala-spill. Dette er et greit spill som passer for barn fra tolv år.

more

Naruto: Ultimate Ninja Storm

I dette spillet skal du hjelpe den unge ninjaen Naruto i sin kamp for å bli Hokage, landsbyens øverste leder. Spillet har et voldelig innhold og egner seg ikke for små barn.

more

Gears of War 2

Gears of War 2 er et spill i toppklassen, men det er alt for blodig og voldelig for barn.

more

Eventyrerne: På oppdrag i jungelen - Lek & Lær 8-10+ år

Bli med inn i jungelen og løs massevis av skoleoppgaver. Barn kan lære mye nyttig av dette spillet, men de yngste vil trenge litt hjelp.

more

Labbe Langøre 4-7 år

Bli med Labbe og løven Leo til Ballongbyen. Her kan barna lære tall, bokstaver, størrelser på figurer og mye mer.

more

SingStar: Boybands vs Girlbands

Her kommer nok et karaokespill i den populære spillserien.

more

Wario Land: The Shake Dimension

Dette er et greit 2D-spill som vekker minner fra den gang alle spill var todimisjonale.

more

Singstar Vol. 3

Det er duket for et nytt spill i den populære serien. Her får du 30 nye sanger og musikkvideoer som du kan prøve deg på.

more

High School Musical 3: Senior Year DS

Nå kan du danse med stjernene fra den populære filmen. Dette er et fint spill, men det er dessverre ikke oversatt til norsk.

more

Crash: Mind Over Mutant

Pungreven Crash er tilbake i nok et eventyr der han må kjempe mot sin onde skaper Cortex. Spillet er grei underholdning, men passer ikke for barn.

more

SingStar ABBA

Her kommer et Singstar-spill med skikkelig futt i. Nå kan du prøve deg på sangene til den uforglemmelige popgruppen Abba.

more

Josefine og Drømmespeilet

En av Josefines beste venner er sporløst forsvunnet. I dette første Josefine-spillet til DS skal du løse mysteriet i løpet av 13 minispill.

more

Bratz Kids Party

Bli med gjengen fra ”Bratz” på pysjamasparty. Dette er et spill som passer utmerket for jenter over tre år.

more

Infinite Undiscovery

Du må redde verden når den onde "Order of Chains" prøver å lenke månen fast til jorden. Dette er et innviklet og voldelig spill som ikke passer for barn.

more

Josefine Hoppespill

Er du glad i å hoppe, er Josefine og Sofus sitt hoppespill et morsomt dataspill. Her hopper du på bosspann i bygater, muslinger i sjøen og kaktuser i ørkenen. Og klarer du å treffe sommerfugler eller fisker samtidig som du hopper, triller ekstrapoengene inn.

more

Josefine og Sofus i Gulrotparken

Det går virkelig unna når Josefine og Sofus tester ut berg- og dalbanen, karuseller, rafting og det morsomme froskepianoet i fornøyelsesparken.

more

Josefine og Dinosaurene

Josefine reiser 65 millioner år tilbake i tiden og opplever en verden full av humor og rare dyr.

more

Josefine på Skoletur

Bli med Josefine på en spennende skoletur, her finner du mange gøyale spill og oppgaver. Du kan både leke og lære på én og samme tid.

more

Josefine Skolehjelp: Reisen til Kroppens indre

Hjelp Josefine å lære bort kroppens funksjoner!

more

Josefine Skolehjelp: Matterallyet

Kast terningen, regn riktig og vinn løpet!

more

Josefine Skolehjelp: Trygg i trafikken

Et underholdende og lærerikt barnespill som lærer deg trafikkregler.

more

Josefine Skolehjelp: Norge Rundt

Reis rundt i Norge sammen med Josefine på jakt etter Sofus, som gjerne vil ha gater oppkalt etter seg. Dette er et godt og lærerikt spill for barn over syv år.

more

Buzz!: The Hollywood Quiz

Her kommer et Buzz-spill for deg som er interessert i film. Gjør deg klar til å teste dine kunnskaper om Hollywood.

more

Buzz!: Quiz Tv

Svar på spennende spørsmål, spill online og lag dine egne oppgaver. Dette er det beste Buzz-spillet så langt.

more

Buzz!: Master Quiz

Vår alles venn Buzz er på farten igjen. Nå er den populære spillserien også tilgjengelig på PSP.

more

Little Big Planet

Her kommer et morsomt, kreativt og nyskapende plattformspill som anbefales på det varmeste.

more

LocoRoco 2

Bli med geleklumpen LocoRoco på nye eventyr i en spennende og fargerik verden. Dette morsomme og utfordrende spillet passer for alle over tre år.

more

New Super Mario Bros. DS

Super Mario er tilbake, i et av de beste spillene til Nintendo DS.

more
 
Kavlifondet