Alder (Spill - Pegi): 12 år

Stray

ANMELDELSE: En katt, en drone og en håndfull roboter forsøker å finne trygg passasje gjennom en innesperret by.

Chorus

ANMELDELSE: Dette spillet plasserer føreren i setet på et lite underverk av et romskip. Her skal man utforske verdensrommet og slåss mot både små og større fartøy. Spillet byr også på en komplisert, men samtidig engasjerende historie.

Fortnite

ANMELDELSE: Opptil hundre spillere kjemper mot hverandre til en person eller ett lag står igjen som vinner. I tillegg er Fortnite en plattform som gir tilgang til mange forskjellige typer spill.

Riders Republic

ANMELDELSE: Dette sportsspillet byr på sykkel, snowboard, ski og flyvedrakt i en og samme pakke. Her kan man utforske en stor og vakker verden samtidig som man konkurrerer mot naturkrefter og andre spillere.

Age of Empires IV

ANMELDELSE: I dette spillet skal man lede massive hærstyrker samtidig som man bygger bosetninger og forsvarsverk.

Unplugged – air guitar

ANMELDELSE: Trå til med rokkefoten (og hånda). I dette spillet skal man spille luftgitar i takt med musikk fra band som The Offspring, Weezer og Ozzy Osbourne.

Metroid Dread

ANMELDELSE: I dette spillet går man inn i rollen som en intergalaktisk dusørjeger. Her skal man blant annet kjempe mot romvesener og ondsinnede roboter samtidig som man utforsker skjebnen til en mystisk planet.

Kena: Bridge of Spirits

ANMELDELSE: Vakkert spill byr på en sterk heltinne i hovedrollen, eventyr og kamp mot uhyggelige monstre. Her skal man hjelpe bortkomne ånder med å passere over fra dette livet.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

ANMELDELSE: Nydelig eventyrspill byr på oppgradert grafikk og jevnere spillmekanikk. Trekk sverdet, slåss mot fiender og stå imot ondskapen som en ekte helt.

Biomutant

ANMELDELSE: Dyreliv og jordens skjebne står på spill i et action-fokusert rollespill. Som eneste overlevende fra en landsby må man ut på tokt for å kjempe mot eller samle rivaliserende stammer i møte med en felles fare.

It takes Two

ANMELDELSE: It takes Two byr på varierte oppgaver for to spillere og et nydelig eventyr om vennskap, kjærlighet og forsoning. Samtidig er det noe tematikk som ikke egner seg for yngre barn.

Immortals Fenyx Rising

ANMELDELSE: I dette spillet tar man rollen som Fenyx, en helt som skal redde de greske gudene fra en mystisk og mørk kraft.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time

ANMELDELSE: Punggrevlingen Crash er tilbake igjen i dette ville og spennende plattformspillet hvor intet mindre enn multiversets skjebne står på spill.

Star Wars Squadrons

ANMELDELSE: Ekte Star Wars-magi og actionfylte romskip-dueller, men også noen etiske dilemmaer.

Rocket Arena

Anmeldelse: Nettbasert skytespill har mange eksplosjoner, men ingen drap. Her gjelder det å sprenge motstanderne ut av banen.

Northgard

I dette strategispillet skal man lede og bygge ut en bosetning med vikinger, og holde stand mot harde vintre, farlige dyr og fiendtlige folkeslag.

Dauntless

Nettbasert action-spill lar opptil fire personer samarbeide om å jakte på gigantiske monstre.

Dreams

Slipp kreativiteten løs og lag dine egne spill, musikkstykker eller visuelle verk. Eller utforsk et samfunn der mange andre deler innhold som de har skapt.

Mosaic

Spill formidlet i kunstnerisk form tar for seg isolasjon, fremmedgjøring, samfunnskritikk og opprør. Tema og formidlingsform sikter mot ungdom og voksne.

Warcraft III: Reforged

Populær og banebrytende klassiker vender tilbake i ny drakt. Warcraft III er blitt pusset opp og leverer dermed et fantasifullt strategispill atter en gang.

Dragon Ball Z: Kakarot

Fantasifullt, men tidvis forvirrende rollespill lar deg slåss med fiender i høyt og eksplosivt tempo.

Fire Emblem: Three Houses

I dette spillet tar du rollen som en professor og lærer elevene dine om kamp og lederskap. Du skal også hjelpe dem med både studier, problemer og oppdrag ute i felten. Anbefalt aldersgrense er 12 år (PEGI).

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

De kuleste og tøffeste superheltene samler seg her for å kjempe mot Thanos og undersåttene hans. PEGI har gitt dette actionfylte slåssespillet aldersanbefaling fra tolv år.

Anno 1800

Led samfunnet ditt til storhet i dette neste tillegget i strategispillserien Anno. Denne gangen er den industrielle revolusjonen som står for døren. Barnevakten anbefaler spillet fra tolv år.

Generation Zero

Fiendtlige roboter har tatt over landlige strøk i selveste nabolandet Sverige. I dette action-spillet tar man opp kampen mot disse maskinene alene, eller i samarbeidsmodus med venner. PEGI har gitt dette spillet aldersanbefaling tolv år.

Trials Rising

Vill og sprø motorsykkelkjøring er tilbake! Gjør hopp, ta stunts og balanser deg fra start til mål på best mulig tid. Aldersanbefaling fra PEGI er 12 år.

Jump Force

Spillet går ut på at de mest kjente karakterene fra Shonen Jump-universet har havnet i den ekte verdenen. Her kan du slåss sammen dem for å redde verden. Spillet har fått anbefalt aldersgrense 12 år fra PEGI.

Kingdom Hearts 3

"Kingdom Hearts III" er et samarbeid mellom selskapene Disney og Square Enix. I spillet skal du redde kjente disneyverdener fra mørket. Kingdom Hearts III har fått anbefalt aldergrense 12 år fra PEGI.

Realm Royale

Dette er et battle royale-spill med tegneseriegrafikk som minner om Fortnite i stil og utseende. Spillet inneholder i tillegg magiske elementer, ulike typer soldater man kan spille med og dyr som det går an å ri på. Aldersanbefaling fra PEGI er tolv år.

Ace Combat 7: Skies Unknown

Sett deg i pilotsetet på noen av de mektigste jagerflyene som finnes og utmanøvrer fienden i lufta og på bakken. PEGI har gitt dette spillet aldersanbefaling fra tolv år.

Super Smash Bros. Ultimate

Endelig på Switch-konsoll: 70 Nintendo-figurer fra ulike spill slåss mot hverandre. Delta i den største sammenslåing av kjente karakter fra ulike spill noen gang og vis hva du er god for med for eksempel Mario, Zelda, Pokemon, Metroid.

The World Ends with You – Final Remix

Du er blitt dratt inn i et farlig dødsspill hvor du må løse gåter og kjempe for å holde deg i live. The World Ends With You tilbyr en unik opplevelse og interessant fortelling. Spillet er anbefalt fra alderen 12 år.

Shenmue 1 & 2

Spillet går ut på at du skal finne din fars morder. For å skaffe deg hint, kan du snakke med alle du treffer.

The Crew 2

The Crew 2 er rett og slett et skikkelig gjennomført racingspill med lekre båter, biler og fly. Anbefales fra tolv år.

Street Fighter: 30th Anniversary Collection

30 år med Street Fighter er nå samlet på ett sted slik at du kan oppleve starten av slåssespill-sjangeren i Street Fighter, og deretter følge spillseriens utvikling frem til og med Street Fighter III: Third Strike. Passer fra tolv år.

Hyrule Warriors: Definitive Edition

Ta full kontroll over favorittkarakterene dine fra Zelda-universet i denne sammenslåingen av Nintendo og Warriors-sjangeren som nå er kommet til Nintendo Switch – større og bedre enn noen gang. Spillet anbefales fra tolv år.

Sea of Thieves

Reis seil og hev anker i dette sjørøverspillet, der oppgaven din er å utforske havet og jakte på skatter og berømmelse. Spillet passer fra tolv år.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom

I en verden plaget av krig og misnøye får du muligheten til å skape et nytt kongerike som skal skape fred. Dette er et flott spilleventyr som anbefales fra tolv år.

Adr1ft

Verdensrommet er vakkert, men også farlig i dette overlevelsesspillet som foregår langt over atmosfæren vår. Adr1ft blander vakre bilder og spillopplevelser med stadige katastrofer som truer både liv og lem. Spillet anbefales fra 12 år.

Age of Empires: Definitive Edition

20 år etter den opprinnelig utgivelsen kommer det klassiske strategispillet i ny drakt. Med forbedret grafikk, nytt musikkspor og tillegg av ferske fortellinger, har spillet fortsatt noe å by på. Anbefales fra tolv år.

Civilization VI: Rise and Fall

Den nye utvidelsespakken til den populære spillserien gir deg flere nasjoner å lede, nye måter å styre byer på, samt flere strategiske muligheter til storhet. Anbefales fra tolv år.

Civilization VI

Led nasjonen din til storhet og lær om ekte, historiske sivilisasjoner i samme slengen. Civilization er fortsatt et av de beste strategispillene for samfunnsutvikling som finnes. Anbefales fra tolv år.

Shadow of the Colossus (remake)

Nesten tretten år etter originalspillets utgivelse, er denne nyoppussede utgaven av Shadow of the Colossus imponerende. Opplev en sterk historie gjennom musikk, flotte omgivelser og kolossale monstre. Nå med oppdatert grafikk. Spillet anbefales fra tolv år.

Dragon Ball FighterZ

Den kjente tv-serien Dragon Ball er tilbake i et flott slåssespill som vil by på utallige intense og minneverdige kamper. Anbefales fra tolv år.