Alder (Spill - Pegi): 12 år

Manor Lords

ANMELDELSE: Middelaldersk bysimulator gjør det mulig å lage egne samfunn der man må ta hånd om innbyggere og ressurser. Spillet byr også på krig med banditter og andre folkeslag.

Pacific Drive

ANMELDELSE: I dette spillet skal man overleve i et mystisk og farlig miljø, hvor den eneste "følgesvennen" er en bil som forfaller og må repareres over tid. Spillet leverer en spennende vri på overlevelsessjangeren.

Fortnite Festival

ANMELDELSE: Dette minispillet på Fortnite-plattformen er kraftig inspirert av Guitar Hero-spillene. Her skal man trykke på riktige knapper i takt med musikken og slå seg løs som gitarist, bassist, trommis eller vokalist.

Fortnite: Battle Royale

ANMELDELSE: Minispillet på Fortnite-plattformen og et nettbasert skytespill der opptil 100 personer kjemper mot hverandre til en eller ett lag står igjen som vinner.

The Crew Motorfest

ANMELDELSE: Fargerik fest, lekre biler, høyt tempo og topp konkurranse kjennetegner Ubisoft sitt nyeste racingspill.

Embracelet

ANMELDELSE: Nydelig eventyr om familie, vennskap, kjærlighet og plikt utspiller seg i vakre Nord-Norge via en historie som har alt. Dette spillet byr på kunst og fortellerteknikk av høy kvalitet.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

ANMELDELSE: Nintendos siste eventyr er større, vakrere og mer kreativt enn noen gang. Her kan man utforske Hyrule i all slags høyder og bekjempe en mystisk ondskap som brer seg i landet.

Star Wars Jedi: Survivor

ANMELDELSE: Spennende oppfølger byr på nye eventyr i Star Wars-universet. Her skal man fortsette å bygge opp Jedienes orden og bekjempe ondskap og undertrykkelse langs veien.

Superhot VR

ANMELDELSE: Action i sakte-film skaper spenning og innlevelse via virtuell virkelighet. Men også økt troverdighet for bruk av våpen og vold via VR-briller.

The Settlers: New Allies

ANMELDELSE: Fargerikt strategispill krever smart håndtering av økonomi, ressurser og militære styrker. Flott grafikk og mange muligheter til å tenke taktikk og strategi, gjør dette til et spennende spill.

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE: Imponerende dypdykk i Harry Potter-universet. Her får man oppleve magi, eventyr og en vakker verden både innenfor og utenfor Galtvorts vegger.

The Sims 4: Cottage Living

ANMELDELSE: Å leve et liv digital har aldri vært så sjarmerende og koselig som nå. I denne tilleggspakken får man bryne seg på det enkle liv på landet med dyrehold og koselige hytter.

The Sims 4: High School Years

ANMELDELSE: Opplev tenåringslivet med denne spennende tilleggspakken til The Sims 4. Her kan man utforske skolen, forberede seg til ballet og til og med bli en influenser på sosiale medier.

The Sims 4

ANMELDELSE: Utforsk hele spekteret av det å være menneske i digital format. Start en familie, søk karriereveien, eller bygg drømmehjemmet.

Need for Speed Unbound

ANMELDELSE: Need for Speed-serien er tilbake med fart og spenning, samt en helt ny grafisk stil. Her skal man kjøre ikoniske biler, delta i gateløp og unngå å bli tatt av lovens lange arm.

Overwatch 2

ANMELDELSE: Fargerikt og actionfylt skytespill byr på en kombinasjon av helter med våpen og overnaturlige evner.

Stray

ANMELDELSE: En katt, en drone og en håndfull roboter forsøker å finne trygg passasje gjennom en innesperret by.

Chorus

ANMELDELSE: Dette spillet plasserer føreren i setet på et lite underverk av et romskip. Her skal man utforske verdensrommet og slåss mot både små og større fartøy. Spillet byr også på en komplisert, men samtidig engasjerende historie.

Riders Republic

ANMELDELSE: Dette sportsspillet byr på sykkel, snowboard, ski og flyvedrakt i en og samme pakke. Her kan man utforske en stor og vakker verden samtidig som man konkurrerer mot naturkrefter og andre spillere.

Age of Empires IV

ANMELDELSE: I dette spillet skal man lede massive hærstyrker samtidig som man bygger bosetninger og forsvarsverk.

Unplugged – air guitar

ANMELDELSE: Trå til med rokkefoten (og hånda). I dette spillet skal man spille luftgitar i takt med musikk fra band som The Offspring, Weezer og Ozzy Osbourne.

Metroid Dread

ANMELDELSE: I dette spillet går man inn i rollen som en intergalaktisk dusørjeger. Her skal man blant annet kjempe mot romvesener og ondsinnede roboter samtidig som man utforsker skjebnen til en mystisk planet.

Kena: Bridge of Spirits

ANMELDELSE: Vakkert spill byr på en sterk heltinne i hovedrollen, eventyr og kamp mot uhyggelige monstre. Her skal man hjelpe bortkomne ånder med å passere over fra dette livet.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

ANMELDELSE: Nydelig eventyrspill byr på oppgradert grafikk og jevnere spillmekanikk. Trekk sverdet, slåss mot fiender og stå imot ondskapen som en ekte helt.

Biomutant

ANMELDELSE: Dyreliv og jordens skjebne står på spill i et action-fokusert rollespill. Som eneste overlevende fra en landsby må man ut på tokt for å kjempe mot eller samle rivaliserende stammer i møte med en felles fare.

It takes Two

ANMELDELSE: It takes Two byr på varierte oppgaver for to spillere og et nydelig eventyr om vennskap, kjærlighet og forsoning. Samtidig er det noe tematikk som ikke egner seg for yngre barn.

Immortals Fenyx Rising

ANMELDELSE: I dette spillet tar man rollen som Fenyx, en helt som skal redde de greske gudene fra en mystisk og mørk kraft.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time

ANMELDELSE: Punggrevlingen Crash er tilbake igjen i dette ville og spennende plattformspillet hvor intet mindre enn multiversets skjebne står på spill.

Star Wars Squadrons

ANMELDELSE: Ekte Star Wars-magi og actionfylte romskip-dueller, men også noen etiske dilemmaer.

Rocket Arena

Anmeldelse: Nettbasert skytespill har mange eksplosjoner, men ingen drap. Her gjelder det å sprenge motstanderne ut av banen.

Northgard

I dette strategispillet skal man lede og bygge ut en bosetning med vikinger, og holde stand mot harde vintre, farlige dyr og fiendtlige folkeslag.

Dauntless

Nettbasert action-spill lar opptil fire personer samarbeide om å jakte på gigantiske monstre.

Dreams

Slipp kreativiteten løs og lag dine egne spill, musikkstykker eller visuelle verk. Eller utforsk et samfunn der mange andre deler innhold som de har skapt.

Mosaic

Spill formidlet i kunstnerisk form tar for seg isolasjon, fremmedgjøring, samfunnskritikk og opprør. Tema og formidlingsform sikter mot ungdom og voksne.

Warcraft III: Reforged

Populær og banebrytende klassiker vender tilbake i ny drakt. Warcraft III er blitt pusset opp og leverer dermed et fantasifullt strategispill atter en gang.

Dragon Ball Z: Kakarot

Fantasifullt, men tidvis forvirrende rollespill lar deg slåss med fiender i høyt og eksplosivt tempo.

Fire Emblem: Three Houses

I dette spillet tar du rollen som en professor og lærer elevene dine om kamp og lederskap. Du skal også hjelpe dem med både studier, problemer og oppdrag ute i felten. Anbefalt aldersgrense er 12 år (PEGI).

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

De kuleste og tøffeste superheltene samler seg her for å kjempe mot Thanos og undersåttene hans. PEGI har gitt dette actionfylte slåssespillet aldersanbefaling fra tolv år.

Anno 1800

Led samfunnet ditt til storhet i dette neste tillegget i strategispillserien Anno. Denne gangen er den industrielle revolusjonen som står for døren. Barnevakten anbefaler spillet fra tolv år.

Generation Zero

Fiendtlige roboter har tatt over landlige strøk i selveste nabolandet Sverige. I dette action-spillet tar man opp kampen mot disse maskinene alene, eller i samarbeidsmodus med venner. PEGI har gitt dette spillet aldersanbefaling tolv år.

Trials Rising

Vill og sprø motorsykkelkjøring er tilbake! Gjør hopp, ta stunts og balanser deg fra start til mål på best mulig tid. Aldersanbefaling fra PEGI er 12 år.

Jump Force

Spillet går ut på at de mest kjente karakterene fra Shonen Jump-universet har havnet i den ekte verdenen. Her kan du slåss sammen dem for å redde verden. Spillet har fått anbefalt aldersgrense 12 år fra PEGI.