Alder (Spill - Pegi): 18 år

Gears Tactics

Gears of War-serien tar denne gangen form som strategispill og byr på taktiske utfordringer, turbaserte kamper og blodige oppgjør.

Call of Duty: Warzone

ANMELDELSE: Den populære serien Call of Duty byr på et frittstående, gratis battle royale-spill med realistisk preg. Merk at spillet har fått anbefalt aldersgrense av PEGI fra 18 år.

The Forest

Blodig skrekkspill der hovedpersonen skal overleve på en øy befolket av muterte kannibaler. Dette spillet har fått anbefalt aldersgrense fra 18 år av PEGI på grunn av sterk vold.

Sniper: Ghost Warrior Contracts

I spillet er man profesjonell snikmorder som skal overvinne fienden ved hjelp av taktikk og geværsiktet. Scenene inneholder tydelig blodsprut og gørr.

Death Stranding

Imponerende spill med dyp og komplisert historiefortelling. Death Stranding er et grøsserspill av en helt særegen art.

Call of Duty: Modern Warfare

ANMELDELSE: Realistisk, actionfylt krigsspill gir en autentisk opplevelse av å være midt i konfliktsonen. Anbefalt aldersgrense fra PEGI er 18 år.

The Outer Worlds

ANMELDELSE: Utforsk fremmede planeter, en helt annen kultur og ta valg som påvirker skjebnen til menneskene du møter i et førstepersons Sci-Fi-RPG-spill fra Obsidian.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

ANMELDELSE: Dette er et militært skytespill med fokus på action og realisme. Overlev bak fiendens linjer, og bli en del av Ghosts - en "Elite US Special Operations Unit" som er strandet i fiendtlig territorium.

Greedfall

Dra ut og utforsk en mystisk øy med all slags skapninger, magi og politiske maktintriger. Dette er et eventyrspill med fokus på action og utforsking.

A Plague Tale: Innocence

Sterk og gripende historie om et søskenpar som forsøker å overleve mot alle odds. Dette kritikerroste spillet er samtidig blodig og inneholder mange scener der mennesker blir fortært av rotter. Spillet har fått aldersanbefaling fra PEGI 18 år.

Rage 2

Spreng alt og skyt alt! Rage 2 byr på solid og gjennomført spilldynamikk, men er samtidig et spill som foregår i en superblodig, post-apokalyptisk setting. PEGI har gitt dette spillet aldersanbefaling fra 18 år.

Days Gone

Overlev mot alle odds i et ødelagt samfunn der man må kjempe mot både uhyrer og mennesker. Her kan man reise fritt omkring på et åpent kart og samtidig hjelpe andre overlevende. Dette spillet har fått anbefalt aldersgrense 18 år fra PEGI.

Sekiro: Shadows Die Twice

Japansk action-eventyrspill byr på engasjerende setting og en vanskelighetsgrad som krever full oppmerksomhet og tålmodighet. Spillet inneholder også stadige sekvenser med omfattende blodsprut. PEGI har gitt dette spillet anbefalt aldersgrense 18 år.

Left Alive

Left Alive er et tredjepersons skytespill med fokus på å snike og unngå fiender. Spillet har fått anbefalt aldersgrense 18 år fra PEGI, blant annet fordi spillet inneholder vold mot forsvarsløse mennesker. Plattformer: Playstation 4 og Microsoft Windows.

Tom Clancy’s The Division 2

Dette er et nettbasert, åpen verden-spill i skytespillsjangeren. Redd den amerikanske byen Washington D.C. fra fiendtlige fraksjoner og styrk de sivile bosetningene. PEGI har gitt dette spillet aldersanbefaling fra 18 år.

Far Cry New Dawn

I det siste spillet i Far Cry-serien er Hope County lagt i ruiner etter en rekke atombombeeksplosjoner. De siste overlevende kjemper mot hensynsløse villmenn og du trer inn for å redde dagen. Spillet har fått anbefalt aldersgrense 18 år fra PEGI.

Crackdown 3

Jakt på kriminalitet og ødelegg alt som står i veien. Crackdown 3 er et actionspill med fokus på total ødeleggelse. Spillet har fått anbefalt aldersgrense 18 år fra PEGI.

Hitman 2

Tre inn i skoene til en profesjonell snikmorder. Her gjelder det å observere, planlegge og nå målet via mange alternative veier. Nærgående vold og grovt språk gjør at Hitman er merket med 18 års aldersanbefaling.

Read Dead Redemption 2

Opplev livet i Det ville Vesten som aldri før. Dette spillet byr på en omfattende utgave av den ikoniske tiden med minneverdige karakterer, flott grafikk og en hel verden av gjøremål. Sterke voldsskildringer gjør allikevel at spillet har fått anbefalt aldersgrense 18 år fra PEGI.

Assassin’s Creed Odyssey

I dette spillet reiser du gjennom Hellas for nesten 2500 år siden. Assassin’s Creed Odyssey tilbyr en åpen verden med utforskning og kamper på både land og vann. Spillet har fått anbefalt aldersgrense 18 år fra PEGI.

Call of Duty: Black Ops 4

Den populære skytespillserien Call of Duty er tilbake med større fokus på flerspiller på nett, nytt zombiemodus og en egen utgave av Battle Royale. Realisme og hyppige innslag av vold gjør at spillet har fått aldersanbefaling fra 18 år.

Shadow of the Tomb Raider

Det tredje og siste spillet i serien om Lara Croft som "The Tomb Raider" byr på solid historiefortelling og suveren grafikk. Å lete etter historiske skattekamre er spennende, men dette foregår allikevel i et voldelig miljø. Spillet passer derfor fra 18 år.

Vampyr

Finn balansen mellom å være lege som hjelper mennesker og vampyr som tørster etter blod. Dette spillet passer fra 18 år.

State of Decay 2

Zombie-apokalypsen er igang og verden er iferd med å gå under. Velg din gruppe og følg dem på reisen for å gjenoppbygge samfunnet og leve videre til en bedre tid. Passer fra 18 år.

Yesterday Origins

Løs logiske hindringer og lev deg inn i rollen som udødelig i et spill som følger den tradisjonelle sjangeren pek-og-trykk. Dette spillet passer fra 18 år.

Detroit: Become Human

Quantic Dream har laget et spill med en engasjerende historie og et tema som utforsker hva det vil si å være et menneske. Glimrende historiefortelling, imponerende grafikk og en spennende verden, gjør dette til et kvalitetsspill for voksne. Passer fra 18 år.

Conan Exiles

Gå inn i en nådeløs verden som barbar basert på den kjente tegneseriefiguren Conan. Spillet er veldig voldelig og viser full nakenhet av menn og kvinner. Anbefales ikke for noen under 18 år.

God of War

Fantastisk historiefortelling, nydelig grafikk og en fengende spillestil gjør det siste God of War-tillegget til et spill med høy kvalitet. Blodige kamper og stadige voldsinnslag gjør allikevel at spillet ikke egner seg for barn under 18 år.

Yakuza 6: The Song of Life

Forsvar deg selv mot mafia fra alle verdens hjørner i et spennende, vellaget, men også voldelig spill. Spillet frarådes mindreårige på grunn av realistisk vold og annet upassende innhold.

Far Cry 5

Det populære skytespillet i Far Cry-serien går nå til en militant sektbevegelse i utkantområdene Montana i USA. Forvent blodige kamper, en åpen verden og mye landskap verdt å utforske. Spillet passer fra 18 år og anbefales ikke for mindreårige.

A Way Out

Fokus på samarbeid, action og glitrende god historiefortelling gjør A Way Out til et unikt kvalitetsspill for voksne som liker denne sjangeren. Her kan to spille samtidig på delt skjerm og samarbeide i en klassisk rømning fra fengselet. Men spillet anbefales ikke for mindreårige.

Assassin’s Creed Rogue Remastered

Utforsk Nord-Amerika på 1700-tallet, og ta fiendens perspektiv som en av tempelridderne i denne kjente spillserien. Den nyoppussede utgaven byr på oppdatert grafikk, bonusinnhold og forbedret krigføring på havet. Spillet passer fra 18 år.

Kingdom Come: Deliverance

Opplev middelaldertilværelsen i en engasjerende, men også brutal historie. Dette spillet gjengir epoken på en realistisk måte, og med historisk, korrekte begivenheter. Anbefales ikke for mindreårige.

Counter-Strike: Global Offensive

Det nettbaserte skytespillet Counter Strike har en lang historie bak seg, og er fortsatt populært den dag i dag. Spillet passer fra 18 år.

Dead Rising 4: Frank’s Big Package

Frank West er tilbake i Dead Rising 4: Frank’s Big Package for å nedkjempe horder av zombier i et spill som kombinerer humor og blodig action. Spillet har 18 års aldersanbefaling og er ekstremt voldelig, så dette egner seg ikke for barn og unge.

Doom

Doom er et brutalt og intensivt førsteperson skytespill. Her skal du nedkjempe demonhorder i historiemodus, arkade eller mot andre spillere på nett. Dette særdeles voldelige spillet anbefales ikke for mindreårige.

L.A. Noire

Opplev førtitallet som en detektiv som er på vei oppover i lovens tjeneste. Løs mordsaker ved å granske åsted, finne spor og avhøre mistenkte. Dette spillet passer fra 18 år.

Call of Duty: WWII

Hitlers hærstyrker herjer i Europa, og i det ferskeste spillet i Call of Duty-serien får man oppleve brorskap mellom soldater, fortellerkunst, action og de mørkere sider av krigen. Spillet passer fra 18 år.

Assassin’s Creed: Origins

Dette er nok det beste og mest innholdsrike Assassin`s Creed-spillet på lenge. Nå går ferden tilbake til gamle Egypt og her utforsker man et enormt og vakkert område med pyramider, faraoer, egyptisk mytologi, samt en levende sivilisasjon. Spillet inneholder stadige kampsekvenser, og passer derfor fra 18 år.

Middle-earth: Shadow of War

Med et rikt kampsystem, flott grafikk og en spennende fantasiverden kjent fra fortellingene om Ringenes Herre, er dette et spill med dybde på dybde av innhold. Tonen er allikevel mørk, samt voldsnivået høyt, så dette er et spill som passer fra 18 år.

Agents of Mayhem

Et stilfullt og eksplosivt spill med interessante helter i hovedsetet. Passer for voksne.

Sniper Ghost Warrior 3

Hopp rett inn i skoene til en ekte snikskytter. Dette spillet har en realistisk tilnærming som krever tålmodighet, planlegging og evne til å mestre et dødelig våpen på avstand, men hverken handling eller grafikk er helt på topp. Spillet har aldersmerking 18 år.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands

Bekjemp narkotikakriminalitet i tidenes actionoppgjør. Her kan man samarbeide med opptil fire spillere på nett, eller spille alene med datastyrte medspillere. Spillet har svært virkelighetsnære voldsskildringer og passer ikke for mindreårige.

Hitman: The Complete First Season

Tre inn i skoene til en profesjonell snikmorder. Her gjelder det å observere, planlegge og nå målet via mange alternative veier. Hitman er et kvalitetsspill for voksne, men bør ikke spilles av barn.

Dishonored 2

Opplev en sterk historie og en spennende epoke med mange nyskapende ideer. Dishonored 2 byr på action og gode vendepunkter der man selv skreddersyr sin egen spillopplevelse. Dette er et spill med 18 års aldersmerking og sterke voldsskildringer som ikke egner seg for barn.

Watch Dogs 2

Bli med til San Fransisco i hovedrollen som en dyktig hacker. Her er det yrende byliv, teknologiske duppeditter og mye action å bryne seg på. Dette er et spill med 18 års aldersmerking og sterke voldsskildringer som ikke egner seg for barn.

Call of Duty: Infinite Warfare

Et av årets største skytespill er nå ute på markedet. Call of Duty imponerer med flott grafikk og en spennende fremtidssetting. Her er det nye kart, våpen og en suveren enspillermodus å bryne seg på. Men dette er et spill med 18 års aldersmerking og sterke voldsskildringer som ikke egner seg for barn.

Battlefield 1

Et av årets mest etterlengtede krigsspill er her og Battlefield 1 skuffer ikke. Her kan man oppleve episke slagmarker og kjempe med og mot et hav av soldater og kjøretøy. Egner seg kun for voksne.

Rise of the Tomb Raider

Dette spillet er rett og slett nydelig, filmatisk og actionfylt. Lara Croft er en kvinnelig heltefigur og et viktig bidrag til spillverden når det gjelder kjønnsfordeling. Men dette er et spill for voksne, og bør ikke spilles av barn.