Klar for å spille med barna? Her får alt du trenger for å komme i gang. Vi har håndplukket spill som passer til forskjellige spillkonsoller. I tillegg har vi forslag til spill som er overkommelige for de som ikke har spilt så mye fra før.

Velkommen til Spilluka – et arrangement i regi av Barnevakten og samarbeidspartnere der voksne i hele landet inviteres til å spille sammen med barna. Hvor skal man begynne, og hvilke spill passer til å spille med barna?

Konkrete tips fordelt på ferdighetsnivå finner du  i listen under. Og er du på jakt etter en ny spillkonsoll kan det være verdt å lese denne guiden før du foretar et innkjøp.

Til deg som er nokså fersk i «gamet»

Har du berøringsangst for å ta tak i en håndkontroller, eller rett og slett klar for kamp, men noe ustø i tredimensjonale spillverdener?

Under her finner du tips til spill som alle i familien kan mestre. Trykk deg inn på hvert enkelt spill for å lese en omtale av spillet.

Til deg som har spilt litt før

Du har kanskje spilt litt i ny og ne og er på jakt etter flere titler som kan krydre spillbiblioteket. Her er noen tips fra oss.

Til deg som vil spille på nett med barna

Få flere tips og bruk vårt filter (anbefalte alder) for å finne enda flere spilltips blant våre mange anmeldelser.

 


Tips og råd hver uke, pluss tilgang til webinarer: Ønsker du tips og nyheter om nettvett for barn tilsendt på e-post hver uke? Bli medlem av Barnevakten.

Lærere, her er undervisningsressurser om nettvett.