Alder (Spill - Pegi): 7 år

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

ANMELDELSE: Tilgjengelig, men taktisk strategispill utfordrer både hodet og vinnerlysten. I dette spillet skal man lede tropper mot seier i et historiemodus eller når man spiller mot venner.

Minecraft Legends

ANMELDELSE: I dette spillet skal man lede en hær i kamp mot uhyrene som kalles Piglins. Minecraft Legends blander strategi, slåssing og bygging på en måte som aldri før er blitt sett i Minecraft-universet. I tillegg kan man konkurrere med og mot venner på nett.

Rubber Bandits

ANMELDELSE: Partyspill byr på bombekasting, ran og kaotiske kamper for flere spillere. Rubber Bandits kan spilles med opptil fire personer på delt skjerm eller på nett.

Kirby’s Return to Dreamland Deluxe

ANMELDELSE: Fargerik action for flere spillere på en og samme skjerm. Her kan man samarbeide og gå løs på fiender, og deretter konkurrere mot hverandre i artige minispill.

Pokémon Violet

ANMELDELSE: Eventyrlig, sjarmerende og lystbetont Pokémon-opplevelse. I dette spillet får man dra ut i et vakkert landskap på veien til å bli en ekte Pokémon-mester.

Splatoon 3

ANMELDELSE: Et nytt lag med maling gjør dette "snille" skytespillet om til en actionfylt fest. Samarbeid med venner, mal et så stort område som mulig i ditt lags farge, og konkurrer om pallplassering på nett.

LEGO Brawls

ANMELDELSE: Kaotisk og vilt slåssespill med LEGO-figurer byr på konkurranse og samarbeid på nett og på samme skjerm. Artig for LEGO-fans, men spillet er ikke like polert og variert som det kunne ha vært.

Speedrunners

ANMELDELSE: Man skal ikke la seg lure av hvor simpelt Speedrunners ser ut. Dette spillet byr på god konkurranse, høyt tempo og vanvittig moro for flere spillere på en skjerm.

Sackboy: A Big Adventure

ANMELDELSE: Nydelig samarbeidsspill byr på en vakker eventyrverden, stemningsfull musikk og artige hinderløyper. I tillegg kan opptil fire spillere hygge seg på en og samme skjerm.

Roller Champions

ANMELDELSE: Med en blanding av mange sportsgrener er Roller Champions et fartsfylt spill som blander samarbeid og konkurranse på en nytenkende måte.

Nintendo Switch Sports

ANMELDELSE: Konkurrer i bowling, volleyball, fotball, tennis og mer ved å bruke hele kroppen. Nintendo Switch Sports leverer ekte sportsglede for hele familien.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

ANMELDELSE: Ekte Star Wars-glede for (nesten) hele familien. Opplev ikoniske steder og karakterer fra de ni filmene med humor og action om hverandre. Vær obs på noen scener som kan være skumle for yngre barn.

One Hand Clapping

ANMELDELSE: Nytenkende spill krever at man må bruke sangstemmen for å løse hindringer.

Kirby and the Forgotten Land

ANMELDELSE: I dette lystbetonte og vakre eventyrspillet må helten Kirby trå til og redde dagen. Og det som er aller best er at to spillere kan samarbeide på en og samme skjerm.

Pokémon Legends: Arceus

ANMELDELSE: Fang og bygg opp et lag med pokémons og utforsk en vakker, åpen verden. Denne gangen er "oppskriften" på den kjente spillserien byttet ut med nye ingredienser som gir spilleren større frihet.

Minecraft

Anmeldelse: Minecraft er fortsatt populært og med mer innhold enn noen gang ettersom spillet jevnlig fornyes. Men hva dreier spillet seg egentlig om? Og hva bør du være obs på som forelder? Les vår anmeldelse.

Lego Harry Potter Collection

ANMELDELSE: Leken trollmann-magi i barnevennlig drakt. Her kan barna utforske fantasiuniverset med LEGO-figurer. Flott spill for flere å bryne seg på sammen.

Trailmakers

ANMELDELSE: Superkult spill lærer barn om fysikk og konstruksjon. Bygg en bil, fly eller båt og utforsk en spennende, åpen verden.

Pokémon Brilliant Diamond

ANMELDELSE: Nyutgave av det klassiske Nintendo DS-spillet. Utforsk Pokémon-universet og kjemp om å bli den neste Pokémon League-mesteren.

LEGO City: Undercover

ANMELDELSE: I dette spillet skal man som politibetjent gå under dekke og bekjempe kriminalitet fra innsiden. Spillet byr på en åpen verden med byliv, tøffe kjøretøy og mye å utforske.

WarioWare: Get It Together!

ANMELDELSE: Helsprøtt partyspill skaper gøy og latter for familie og venner. Konkurrer og løs kjappe utfordringer i over 200 minispill.

Super Animal Royale

ANMELDELSE: Søte firbeinte går løs på hverandre med sverd og maskingevær. Spillet inneholder ikke blod eller gørr og kan by på lagarbeid dersom flere spiller sammen.

Psychonauts 2

ANMELDELSE: Hopp inn i et visuelt og kreativt eventyr. I dette spillet skal man utforske andres tanker for å løse deres utfordringer, emosjonelle bagasje og låse opp skjulte minner.

Mario + Rabbids Kingdom Battle

ANMELDELSE: Hjelp Mario og vennene hans med å kjempe mot en hær av gærne kaniner. Dette turbaserte strategispillet er basert på det lekne og fargerike Mario-universet.

Raji: An Ancient Epic

ANMELDELSE: Vakkert eventyrspill byr på en sterk heltinne, logiske hindringer, indisk kultur og hinduismens gudetro som bakteppe for handlingen.

FAR: Lone Sails

ANMELDELSE: Dataspill i kunstform byr på en helt unik opplevelse. Her skal man oppdage en forlatt og ensom verden mens man reiser i et selvkjørende fartøy.

Mørkredd

ANMELDELSE: Norskutviklet spill byr på mystikk og smarte, logiske hindringer som to kan samarbeide for å løse.

Game Builder Garage

ANMELDELSE: Lag egne spill til Switch-konsollen! Her kan barn og unge sette fantasien til livs med intuitive og lekne verktøy for spillutvikling.

Ratchet and Clank: Rift Apart

ANMELDELSE: Hopp mellom dimensjoner, kjemp mot en ond robotkeiser og hjelp Ratchet og Clank i dette fantastiske eventyrspillet.

Knockout City

ANMELDELSE: Kanonball-spill byr på hektiske kamper, lagarbeid, kjapp reaksjonsevne og mye moro!

Fishing: North Atlantic

ANMELDELSE: Pakk med fiskestanga og opplev livet på en fiskebåt. Dette norskproduserte spillet simulerer livet i havet og jakten etter alt fra krabber til makrell.

Super Mario 3D All-Stars

Anmeldelse: Denne rørlegger-favoritten fyller 35 år. Dette feires med en oppusset utgave som byr på tre ikoniske Super Mario-spill.

Minecraft Dungeons

Søk etter skatter, utforsk mystiske grotter, og kjemp mot fantasidyr og monstre ilag med opptil fire venner.

Ori and the Will of the Wisps

ANMELDELSE: Årets vakreste spill? Her får man en blanding av gåteløsning, action og nydelige bilder som er tegnet for hånd.

Lost Ember

ANMELDELSE: Spill som kunstform. Opplev nydelig musikk, en fargerik verden og en historie om en sjel og en ulv som forsøker å finne veien "hjem".

Luigi’s Mansion 3

Nydelig kvalitetsspill med Mario, Luigi og venner, byr på spøkelsesjakt og logiske hindringer.

Ring Fit Adventure

Nintendo har fått det til! Med det siste tilbehøret til Switch-konsollen, kan barna både spille og trene samtidig. Et perfekt redskap til regnfulle høstdager og til barn som trenger motivasjon for å komme i bevegelse. Barnevakten anbefaler spillet fra syv år.

The Legend of Zelda: Link’s Awakening

Det klassiske spillet fra den gamle Gameboy-konsollen gjenoppstår med oppdatert grafikk og nytt innhold, og er dermed bedre enn noen gang! Dette er et nydelig eventyrspill som er garantert å sjarmere.

Dragon Quest Builders 2

Dette spillet byr på bygging i Minecraft-inspirert stil, spennende karakterer å møte på og en vakker verden som venter på å bli utforsket. Barnevakten anbefaler dette spillet fra syv år.

Stardew Valley

Stardew Valley er et kritikerrost spill som handler om å så og høste avlinger på egen gård samtidig som man blir kjent med omgivelsene og lokalbefolkningen. Barnevakten anbefaler dette spillet fra syv år.

World of Warships: Legends

Manøvrer mektige krigsskip, samarbeid med andre på nett, og senk motstanderens skip før de tar deg. Dette spillet har fått anbefalt aldersgrense 7 år fra PEGI.

Nintendo Labo – VR Kit

Kreativt, lærerikt og gøy! Labo er rett og slett et genialt konsept fra Nintendo og i dette ferskeste tillegget skal barna lage sitt eget VR-utstyr fra bunnen av og kan til og med programmere egne spill! Labo VR Kit anbefales varmt av Barnevakten for barn fra syv år.

Nelke & the Legendary Alchemists – Ateliers of the New World

Et magisk eventyr består ikke alltid av å redde prinsesser og kjempe mot ondskap. Noen ganger handler det om å skape en god økonomi i landsbyen og bygge en ny butikk for å selge brød, og det kan være minst like interessant. Spillet Nelke & The Legendary Alchemists har fått anbefalt aldersgrense 7 år fra PEGI.

Dragons: Dawn of New Riders

Dette spillet gir deg muligheten til både å trene drager og spille drage. Dra ut på eventyr for å finne minnene dine og redde dragene fra skumle banditter.